Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃

•
27. kvě 2009Marti, neotravuješ, nás to zajímá, jak se stavba chýše vyvíjí 😉 Já to nejezení nijak moc neřeším, prospívá dobře, protivný z hladu není, tak o nic nejde, jí jak vrabčák, jeho věc, já to přece do něj nebudu cpát 🙂
0
Marti, kuchyň je pěkná. a cena? my si nechali počítat od Oresi. nakonec jsme kuchyň pořídili v Ikea za poloviční cenu 😉 můžes se s nimi domluvit i na montáž. velkou výhodou pro nás je, že kdykoliv můžeme vyměnit dvířka, když je kluci zničí.
Jani, to spaní je na prd teda! hele a s tím jídlem se netrap. to je fakt normální. kolme toho 10. měsíce si hodně mamin ztěžuje, že dětí sní denně tak jeden jogurt. hlavně, že honzík pije. ono ho to přejde 😉
Jani, to spaní je na prd teda! hele a s tím jídlem se netrap. to je fakt normální. kolme toho 10. měsíce si hodně mamin ztěžuje, že dětí sní denně tak jeden jogurt. hlavně, že honzík pije. ono ho to přejde 😉
No to teda, Evi, joooooo 🙂 Zaznamenala jsem úspěch, Honýš mi snědl polévku, to mě potěšilo, ale jinak jsem byla od rána děsně utahaná, normálně nepiju, ale dneska jsem si musela dát panáka 😃 😃 😃 , aby se mi zvedl tlak, bylo mi fakt strašně, vyloženě jako bych po nocích flámovala a to nemůžu dopustit, abych byla v hajzlu, nechci, aby to Honzík odnášel, tak jsem si v půl sedáté cvakla myslivce a už je to dobrý, nejsem žádný alkoholik 😃 😃 , ale kafčo mě na nohy vůbec nepostavilo 🙂
jsme doma.........
cena kuchyně bez spotřebičů asi 100tis s montáží dřezu a baterie a toho vestavěného koše na odpadky (3200kč)
cena kuchyně bez spotřebičů asi 100tis s montáží dřezu a baterie a toho vestavěného koše na odpadky (3200kč)
Jani to je asi normální ona je ta kuchyň velká...., ale kdyby to bylo víc byla bych raději 😃 ještě nevím zda to vememe.
mysliveček jo? tak to bych si taky dala. já zvládla bramborák se zelím na benzině a Mišák kinder... ml.řez a doma jídlo. 😉
tak u nás to spí. Vítek mě spucval na dvě doby a usnul. ach jo 😞 to jsem jim zrovna dnes koupila na den dětí třípatrovou garáž a on takhle. jinak včera byli v divadle a cestou tam se pozvracel. chudák v těch poblitých věcech v divadle seděl. snad se mu děti nesmály. ale smrádek to musel být fest 😃
Marti, bramborák mňamy mňam!
Jani, to bude tím počasím. hopsá to tam a zpět :-|
Evi, relax víkend..to by bylo! Mirek říkal, ať jedu do Luhačovic. ale samotné se mi nechce a taky je mi to vůči němu blbý :-|
Marti, bramborák mňamy mňam!
Jani, to bude tím počasím. hopsá to tam a zpět :-|
Evi, relax víkend..to by bylo! Mirek říkal, ať jedu do Luhačovic. ale samotné se mi nechce a taky je mi to vůči němu blbý :-|
tak já jsme pro odpočinek, ale bohužel asi mám na to vše stejný nároz jako pavla.... nějak mi je to přes srst nechat děti MM. má toho více než dost sám a často ani nermcá, je pravda, že když pracuje nemusí se stále ohlížet co dělá prdelín.... v pátek budu mít relax jedu na kurz sice studijní,a le it ak si odpočinu od dětí a už teď si říkám jak to doma zvládnou. Ovšem taková káva nebo posilovna či jízda na kle je prima i bez dětí.
Do lázní bych jela,a le jedině s někým či celá rodinka.
peču chleba a muffiny.
potom půjdeme ven, nikolka je naučená
nehtíky je super relax.
Do lázní bych jela,a le jedině s někým či celá rodinka.
peču chleba a muffiny.
potom půjdeme ven, nikolka je naučená
nehtíky je super relax.
tak jsme zase doma, zvládli jsme jízdu na kole a potom okouknout všechny pejsky a slepice s kohoutem a nakonec velká podívaná na ještěrky a jak vykládají náklad. 🙂
dopékáme chléb a děláme rajskou polévku. snad ji prdelín bude. :-|
dopékáme chléb a děláme rajskou polévku. snad ji prdelín bude. :-|
jéééééééé Joli jako horolezec to my máme doma též,ale už vykonává výškové práce. 😉
Děti leží a doma je klid pohoda.... MM na stvabě doma vše hotové. večrr jak má být. 😃
Děti leží a doma je klid pohoda.... MM na stvabě doma vše hotové. večrr jak má být. 😃
Začni psát odpověď...

Odešli