icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

anta
13. čer 2009

Ahoj holky, nějak mi nešel koník, tak v pondělí slavíme s manželem 2 roky od svatby, kurňa to to letí, no a před třemi přesně den mi dnes vychází složená státnice ze psaní na PC, to jsem dostala jedničku, to si pamatuju 🙂
Teď jsem vyhnala chlapy ven, ať si provětrají kebule.
Včera Honzík poprvé stoloval, tak dávám fotku do albíčka, šlo mu to moc pěkně 😉

paolin
13. čer 2009

Jani, foto je parádní 😀
vy máte v pondělí výročí? tyjo..my máme v úterý taky dvouleté 😀

anta
13. čer 2009

No teda Pavli, kdybychom se znaly před svatbou, tak jsme se taky mohly domluvit na společném datu 😀 😀 😀

paolin
13. čer 2009

no, udělat společnou svatbu 😀

e.k.t
autor
13. čer 2009

teda dnes ten koník pořád zlobí 😔

martinka79
15. čer 2009

krásné ráno všem. jsme doma.

díky holky moc moc za podporu.- Míša to zvládl bravurně. 🙂
budu dočítat a si až kolem poledního.

martinka79
15. čer 2009

jdu uklidit a přijdu

anta
15. čer 2009

Dobré ranko, holčiny 😉 Teď jsem udolala Buliboše, musím si umýt kedlubnu, panč to mám mastný jako somroš 🙂
Míša je šikulín, dyk jsem ti to, Marti, poudala 😀 😀 A ty jsi silná máma, zvládla jsi to na jedničku 😉

martinka79
15. čer 2009

Jani čauky, no zvládl to skvěle. a já díky Vám. 🙂 taky si musím umýt hlávku a taky se scivilizovat.

anta
15. čer 2009

Jak to zvládala Nikolka, byla v pohodě?

martinka79
15. čer 2009

Nikolka byla v pohodě. zavolala mi vždy po vyučování a trávila čas u kamarádky. potoms tatínkem.
jen doma to bylo jak..... když je doma chlap. 😀 😎

martinka79
15. čer 2009

jdu si uvařit kávu. míša si pěkně hraje 🙂

anta
15. čer 2009

To jsem si říkala, že to doma budete mít jako po výbuchu 😀 😀 😀

martinka79
15. čer 2009

tak snídám, piju kávu Míša BAŠTÍ taky.
Novinka Míša si sám řekl na nočník.... eeee a bylo. místo holení jsem ho šupala na nočník. 😉 snad se to bude zlepšovat.

martinka79
15. čer 2009

Jani tedy ten Honzík je, ale slušný stolovníček. 🙂

anta
15. čer 2009

Ňo, on má rád novinky, pak na to po čase ale prdí, což je horší ho pak zase učit 😀 😀
Přijde mi, že Mišák je fakt dost šikovný a to ho učíš nebo to přijde samo? 😉

martinka79
15. čer 2009

tak teď mi volali, že Nikolka zvrací a má průjem. ☹ Ovšem já dnes nemám auto MM jel pro dlažbu

anta
15. čer 2009

Ajajaj, chudáček malej, tak honem pro ní ☹

martinka79
15. čer 2009

no na nočník ho dávám a nechávám na volno bez plínky 😉 a učím ho čůrat. ale nijak drasticky spíš volně...

martinka79
15. čer 2009

pádíme pro Nikolku do školy

martinka79
15. čer 2009

jsme doma

e.k.t
autor
15. čer 2009

a dobrý? nějak mi tu blne koník chjooo 😝

e.k.t
autor
15. čer 2009

hmmm tak jsem preventivně opět na dia dietě, ta atb mi zase rozházela cukr 😠 😝

anta
15. čer 2009

Tak holčinky, konečně jsem pořídila v jednom místním bazárku to chodítko, Honýšek se ho nejdřív bál, ale pak se s ním zkamarádil, postupně a pak začal pěkně drandit s ním po celém bytě, zítra to chodítko vyfotím a dám si ho do albíčka, je to super, jak Honýšovi to chození jde.
Ale jinak den je dnes náročnější, Honzík spal nejdříve ráno jeden a čtvrt hodiny a pak odpoledne "jen" třičtvrtě hodiny, takže nic moc. Dnes ode mě není moc ani k odlepení, nějak není ve své kůži, až jsem se lekla, jestli na něj něco neleze. Přes den se pak otrkal a kupodivu ani nezlobí 😉

e.k.t
autor
15. čer 2009

Jani to bude počasím 😝

jinak chodítko je fakt super věc 😉

paolin
15. čer 2009

čauky holky! dnes ten Koník tedy nejel a nejel..prý mají i nějakou chybku s databází.
Marti, jak je Nikolce..?
Evi a co tvůj kokan ošklivák?
Jani, Honzík je ale přísavka 😀
u nás bylo dnes hrozné dusno. Mirek byl doma a snažil se ležet. už je mu líp, tak snad to bude jen lepší 😉 já byla dnes u Mudr a dokonce jsem nedostala nadaný, že jsem si v sobotu nasadila antibiotika 😉 ještě zítra na výtěr s Vítkem a taky dostane atb. musíme být prý krití všichni, jinak se toho hajzlíka nezbavíme. tak to vypadá, že Vítek bude do konce školky doma. a pak celé prázdiny. to bude masakr 😀

e.k.t
autor
15. čer 2009

Pavli kokan nevím, asi pendepon zabírá, když po něm mám červenou půlku půlky 😝
a bouli jako blázen 😝

No Pavli asi ho budeš nabízet na jarmarku, no ono je lepší přeléčení všech, než aby se to motalo kolem dokola 😠

martinka79
16. čer 2009

Ahojky holky včera nám odešel pc zdroj nestačil napíjet novu grafiku. sice máme notas,a le MM ho nosí do práce.
Pavli jejda u vás se marodí? a to měl tvůj M. jet pryč viď.
Jani ty jsi byla, ale úspěšná.
No u nás nic moc. Míša spí stále Nikolka trůní na wc, holky zase jí je bůbě a to včera byla venku odpoledne jelikož se jí ulevilo a ona jak přišla ze školy atak jen jednou byla na wc a pak šlus..... tak co jí je?
Břicho prýpobolívá pořád. Snad né nějaká psych. na školu.
Evi ty máš dietku a je ti aspoň dobře??? 😉

anta
16. čer 2009

Dobré ranko, holčiny. 😉
Honzík se mi pořád nějak nezdá, dnes ráno se dvakrát mírně poblinkal, tak nevím, jestli nelítá něco ve vzduchu 😨

anta
16. čer 2009

Marti a co Nikolce dával TM k jídlu? Silně mi to připomíná, když naše máma byla v nemocnici asi 10 dní, tak nás táta rval konzervama, vajíčkama na měkko, panč neumí vařit, no a máma se pak vrátila a uvařila nám normální jídlo a my jsme blili jak alíci, panč jsme na normální jídlo nebyli zvyklí 😀 😀 😀