Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃

•
31. črc 2009😃 😃 😃 Good nápad 😃 😃 😃
0
hezký večer holky 🙂
teda chudák pavla, je to dost bolestivé a do toho dva klukany, teda, ale určo to zvládne, jak jí známe že 😉 😉 😉
anta: takže ti taky z mateřské hrabe jo 😃 já si někdy příjdu jako magor :-p jinak díky za pochvalu vojtasa, je to lump, prostě kluk jak má být a jáááák se umí vztekat, smrádě malý :-p :-p :-p 😃 a jak píšeš, to schovávání honzíka, tak to je taky pěkný kvítko vid? a kolik už má vlásků, no super x-)
evi ahoj, máte pěkný profi fotečky 😉 jinak buteček super, ale pořád se na něm maká, zrovna dnes nám dorazil nábytek do obýváku a tak jsme dali ted spodek dohromady a zítra jedeme na novo se zbytkem, s vojtou děs, furt bere šrouby, šroubovák, všude se motá, takže makáme v noci, když spí nebo po obědě, už aby bylo vše hotové a já si válela šunky 😃
teda chudák pavla, je to dost bolestivé a do toho dva klukany, teda, ale určo to zvládne, jak jí známe že 😉 😉 😉
anta: takže ti taky z mateřské hrabe jo 😃 já si někdy příjdu jako magor :-p jinak díky za pochvalu vojtasa, je to lump, prostě kluk jak má být a jáááák se umí vztekat, smrádě malý :-p :-p :-p 😃 a jak píšeš, to schovávání honzíka, tak to je taky pěkný kvítko vid? a kolik už má vlásků, no super x-)
evi ahoj, máte pěkný profi fotečky 😉 jinak buteček super, ale pořád se na něm maká, zrovna dnes nám dorazil nábytek do obýváku a tak jsme dali ted spodek dohromady a zítra jedeme na novo se zbytkem, s vojtou děs, furt bere šrouby, šroubovák, všude se motá, takže makáme v noci, když spí nebo po obědě, už aby bylo vše hotové a já si válela šunky 😃
ahojky holky nějak nebyl včera čas. nikol přijela z tábora nadšená a odejla n¨večer na yvsočinu přijede nevím kdy. my makáme na domečku. pavči je mi fakt líto bvím co to je noha v sádře ty jo to je k posrání.
čauky holky, tak jsme doma 🙂 kluci se šli projít ven. koukám ,že se máte fajn a všichni zdraví. a Gabča tu byla! musím zase juknout do albika 🙂
no, už mě to hopsání po jedné noze fakt ser..ve středu se uvidí, co dál. mlátím se do hlavy neustále. taková blbost..vždy tvrdím, že proti amatérům fakt amatérům hrát nebudu. páč je to o hubu a o zranění. no a bác ho! za 20 let, co hraju voliš nikdy nic a teď "na starý kolena" a se dvěma dětmi...a je to.. 😃
tak hosání zdar, jdu něco pošudlat.
jo, taková perlička..sousedka chatařka má koleno v...takže chodí o brešlích (tak říká její vnuk berlím). no a včera jsem zapolčala já den s kotníkem(respektive den mladej debílek, co skočil úplně k nám pod sítí), následovala mě jiná hráčka taky s výronem a pak jedné divačce ruplo koleno..no jak u blbejch 😃 všichni okolo nás 😃 tak si soused dělal srandu, že nějaký divný jižní vítr, protože postupně skosil všechny ženský chatařky a to od lesa 😃
no, už mě to hopsání po jedné noze fakt ser..ve středu se uvidí, co dál. mlátím se do hlavy neustále. taková blbost..vždy tvrdím, že proti amatérům fakt amatérům hrát nebudu. páč je to o hubu a o zranění. no a bác ho! za 20 let, co hraju voliš nikdy nic a teď "na starý kolena" a se dvěma dětmi...a je to.. 😃
tak hosání zdar, jdu něco pošudlat.
jo, taková perlička..sousedka chatařka má koleno v...takže chodí o brešlích (tak říká její vnuk berlím). no a včera jsem zapolčala já den s kotníkem(respektive den mladej debílek, co skočil úplně k nám pod sítí), následovala mě jiná hráčka taky s výronem a pak jedné divačce ruplo koleno..no jak u blbejch 😃 všichni okolo nás 😃 tak si soused dělal srandu, že nějaký divný jižní vítr, protože postupně skosil všechny ženský chatařky a to od lesa 😃
takže malý odrovnávací zápas.... máte aspoňs uper pojistky? 😃 krásný dena hopsání zdar. 🙂
no tak já musím říci, že jsem to měla docela rychlý... tak ty bolesti a šli,a le při vzpomínce na Gabču to bylo... fujky.
To jo, doktoři jí prý řekli, že si má lehnout a spát, cožpak to jde spát s kontrakcemi? :-N Já si pamatuji, jak jsem ležela (jen ležela) na "hekárně" a se mnou tam byla dvoumetrová rozložitá maminka, která měla v sobě prášek na spaní a chrápala jak dobytek 😃 , takže jsem nemohla vůbec spát, tak jsem jí řekla, ať tak nechrápe a ona, chudák, si šla sednout do křesla, aby nespala a stejně tam usnula a chrápala zase jako prase, já byla z ní úplně v hajzlu, pak jí pustili domů, že je ještě čas a já dostala na pokoj cikánku, která šla rodit své 4. dítě (jen 😃 😃 ) a ta byla zase ukecaná, ale dost v pohodě, byla mi sympatická, no a druhý den málem holku - Lauru - to si pamatuju, málem vyklopila z porodního stolu na zem, si pamatuju, jak řvala "sestro, sestro" a bum, holka byla venku. Ta rozložitá chrápající maminka porodila chlapečka o pár minut později než já, no a byla na pokoji a stejně to její chrápání bylo slyšet i přes dvoje zavřené dveře 😃 😃 😃 😃
Jani tak toto leze z tebe až po roce 😃 tak já na hekárně nebyla nikdy rovnou na sál... tradáááááááááááááááááá a šup otevřít a prd ven. 😉
Já si také vzpomínám, že jsem byla na porodním sále, ale já myslela, že to je hekárna, tam byl takový jeden moc pěkný porodní sál, s míčem, s vanou a vůbec to tam působilo pěkně, no a jak jsem tak ležela na tom "svém" sále, tak jsem se ptala sestřiček "A kdy půjdeme na ten porodní sál?" a ony říkaly "Kam byste šla, vždyť už na porodním sále jste" a já říkala, že mě se líbí tamten sál a ony na to, že mám smůlu, že tam zrovna přicházejí na sál dvojčátka 😃 😃 😃 A měly pravdu, na svět přišly dvě holčičky a tu jejich maminu si pamatuji, bo děsně ráčkovala 😃 😃 😃
Jani jak dlouho jsi byla v porodnici než jsi porodila Honzíka? 😉 to já mám zážitek jen s Nikolkou jak tam seděla se mnou po příjmu jedna mina a jedla jablko a houpala nohama na té vysoké posteli a říkala, já čekám až to přijde prakla mi voda pořád nic.... a to už rodím druhé.... 😃
ahojky holky!!!!
vubec ted nemam moc casu se sem jit podivat, pac je hezky a porad nekde jsme , but na bazene nebo na kole, nebo na prochazce atd....
jak si uzivate leta? a dovca a tak.....? mi se chystame do cech 20.8. a bereme to odvazne autem i s pindulou, to jsem na to zvedava. Jestli mi bude 20hodin v aute rvat tak mu po ceste nekde vyndam hlasivky...!!!!!!!!
takze jani jestli se ti bude chtit, muzeme neco podniknout 😉
jinak jsem prihlasila honzika do soulteze zlaticka, tak jestli se vam bude chtit hlasujte hlasujte, ale nejdriv se musite zaregistrovat tady je adresa
http://www.blesk.cz/zlaticka?action=profil&id=1...
diky moc a zatim papa
vubec ted nemam moc casu se sem jit podivat, pac je hezky a porad nekde jsme , but na bazene nebo na kole, nebo na prochazce atd....
jak si uzivate leta? a dovca a tak.....? mi se chystame do cech 20.8. a bereme to odvazne autem i s pindulou, to jsem na to zvedava. Jestli mi bude 20hodin v aute rvat tak mu po ceste nekde vyndam hlasivky...!!!!!!!!
takze jani jestli se ti bude chtit, muzeme neco podniknout 😉
jinak jsem prihlasila honzika do soulteze zlaticka, tak jestli se vam bude chtit hlasujte hlasujte, ale nejdriv se musite zaregistrovat tady je adresa
http://www.blesk.cz/zlaticka?action=profil&id=1...
diky moc a zatim papa
Začni psát odpověď...

Odešli