icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

e.k.t
autor
14. zář 2009

Pavli to víš že jo, silná zrzka se srdční vadou, no pro vesnické děti výborné sousto 😝

martinka79
14. zář 2009

holky ahojky tak cvičo děs b+s, ale jinak super maminy děti ěli plakavoua tak nějak byli celkem divoké,ale dalo se to...
jinak ve škole jsem to uřitelce řekla a, že se mi to vážně nelíbí..... a ona že jim už hned ráno domlouvala, že jí sama Nikol upozorŇovala co jí říkali.. no děti tzo víte má půl obličeje podřeného a tak vypadá jak....ale rozhodně to není na smání. a okolem oka monokl a nateklé oko. ☹

e.k.t
autor
14. zář 2009

No je to běs Marti, ale hlavně že se i učitelka trochu snaží, holt děti umí být kruté 😔

martinka79
14. zář 2009

děti jsou pěkné..... na ten kurz se nou jela jedna kámoška co má ve třídě také holčinu a té se smějí, že nocí brýle na vyučování..... no šílené tak je holčina raději nenosí. ☹ sem z toho nějkdy tak unavená.
prdelín chrupe já jdu pověsit prádlo a uvařit rajskou.

anta
14. zář 2009

A co se stalo Nikolce, že je odřená? Já nějak nic nevím, takže jsem trochu mimo mísu. Honzík teď úplně odpadl, začal povídat něco v tom smyslu "blebleble" a už spí 😀 😀 😀
Co se týče toho nespaní, tak mě to nevadí, protože Honza je fakt docela dost hodnej, nezlobí, hraje si sám a tak 🙂
Já si té srandy v základce užila taky dost. Nesměla jsem cvičit a tak mi jednou řekl jeden kluk, že jsem mrzák. Máma si to nenechala líbit, panč jsem přišla ze školy s bréčem, hned tam šla se mnou, zeptala se mě před učitelkou, kterej kluk to byl a když jsem na něj ukázala, tak mu dala děsnou facku, se slovy, že to bylo naposledy a učitelce řekla, ať laskavě dává na děti pozor a bylo to vyřízený jednou pro vždy 😉

anta
14. zář 2009

Marti, dobrý, už jsem to přečetla pořádně, jsem debilka, čtu jen polovinu 😀 😀 , aha, tak Nikolka blbla a odřela se, než se vdá, tak se jí to zahojí. 😉 Děti jsou hrozný, že se druhým dětem smějou, to je člověku až líto, jak jsou kruté 😒

martinka79
14. zář 2009

Jani píšu ti sms... haha už jsi na to přišla. no je to trdlo a kopyto. 😀 ale říkat jí to nebudu.

anta
14. zář 2009

Díky Marti 😉
No jo, stane se. Mám lepší náladu, volala mi jedna známá, se kterou jsem pobývala 2 roky v podnájmu a pozvala mě na sobotu na oslavu jejích narozenin, tak jsem hned kývla a pojedu na merendu, dost se těším, nechám kluka pěkně tátovi na kejháku a půjdu hrát na kytaru a zpívat do nějaké hospůdky. Tý jo, já už tak dlouho nikde nebyla, že nevím, jestli vůbec trefím v Praze 😀 😀 😀

martinka79
14. zář 2009

Jani to je super to si užiješ.... se těším na fotečky jak jsi si to tam užívala... 😀

anta
14. zář 2009

No vidíš, nesmím zapomenout foťák, díky 🙂

martinka79
14. zář 2009

tak to bude prima si to užiješ, budeš tam spát?

e.k.t
autor
14. zář 2009

Jani taky sis užila kvůlitělocviku jako já, no ale co je z tebe taky silná osobnost, ono to má své výhody, když se o své místo na slunci musíme prát od dětství 😉

Marti to je jasné, myslím i že si to i po zkušenostech ve škole moc dobře uvědomuje, doporučuji mazat měsíčkovou mastí a večer třeba i mastí s arnikou 😉 a za chviličku to bude zahojené 😀

Jani merendu si opravdu užij

anta
14. zář 2009

Nene, je to nějak na odpoledne do večera a pak pojedu normálně domů, to jsem zvědavá, jak to ti chlapi zvládnou. Se dokonce i namaluju, abych vypadala mooooc hezky, jo a taky se učešu 😀 😀
Honzík si prodloužil ranní vstávání na třičvrtě na šest, pak vydrží tak 6 hodinek vzhůru a musí pak jít do bezu 🙂

martinka79
14. zář 2009

Janity budeš kočka a chlapy to taky zládnou...

martinka79
14. zář 2009

evi a víš, že nemám ani jednu mast 😠 😀 mazala jsem jí to framikoynem

e.k.t
autor
14. zář 2009

no ten není k zahození, tyto mastice jen urychlují tvorbu nové kůže 😉 máím je doma na ty své jizvy, ta po císaři zmyzela zcela, ani dr ji nemohl ajít, ale ta po abscesu je pořád blééé

martinka79
14. zář 2009

zítra akoupím v lékárnš jedeme k zubaři no já jsme hrozná matka a hospodyňka. 😉

anta
14. zář 2009

Tak Honzík dal třičtvrtě hodinky, no to teda moc není, achjo, jdu do práce 🙂 😉

anta
14. zář 2009

Evi, já mám takovou jizvu na břiše, že by mi jí museli zaplácat cementem, aby nebyla vidět 😉

e.k.t
autor
14. zář 2009

no ono to se musí hned a nebo později laser, jenže mi zůstala díra jako další obří pupík 😝

martinka79
14. zář 2009

Evi fujky to musí vypadat nevzhledně, ale co člověk může viď.
Nikolka je doma. Míšák vstával před půlhodinkou a dal si rajskou... moc mu chutnala.

paolin
14. zář 2009

Jani, tak to se máš na co těšit, viď? vypadneš na chvíli z baráku...
my teď byli venku. kluci jsou dnes děsní. tak jsem si myslela, že venku bude líp a nebylo 😀 o víkendu možná pojedeme na Vysočinu. letos nemám vůbec žádné houby. ikdyž teda pochybuju, že nějaké rostou...Vítek je houbožrout. to bude řečí, že nemám zásoby 😀

anta
14. zář 2009

Pomoooc, teď se mi dítě svalilo na zem 🙂

anta
14. zář 2009

Tak mám doma frajera, vzala jsem Honzíkovi hlavu nůžkami a musím se pochválit, moc mu to sluší, prokoukl, strašně mu ty vlasy rychle rostou a teď je z něj vyloženě švihák lázeňský 😀 😀 😀

e.k.t
autor
14. zář 2009

Pavli skoro ic neroste 😝 taky nemáme nic, no co naděláme.

Marti už to eřešíme a nahatá nikde nechodím 😀

Jani to Joli skoro nerostou, jen pidi ocásek vzadu na hlavě

anta
14. zář 2009

Tak Honzík měl zase vlasů jak na dva psy 😀 😀 😀 Vždycky když mu řeknu, že mu to moc sluší, tak se začne smát 😀 😀 😀

e.k.t
autor
14. zář 2009

teda to bude švihák nebo metrosexuál ne? ba ne bude moc lákat děvčata ze širokého okolí 😉

martinka79
15. zář 2009

krásné ráno všem. nikolka nám na vysočině houby nasbírala. já ani nebyla.
Honzík bude kluk k nakousnutí. 🙂

e.k.t
autor
15. zář 2009

Ahojky, za chvíli vyrazíme za Pavlou s Adíkem. Jinak mám pozdravovat od Liciny 😉

anta
15. zář 2009

Ahojky holky, jdu hajat, jsem nějaká děsně utahaná, tak jdu sbírat síly, než se mi dítě probudí 😉