icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

anta
27. říj 2009

Moni, Honzík chodil asi měsíc až dva a najednou jako když utne. Posadím ho na něj a řve, tak teda nevím, co s ním. 😖
Podravuje vás Martinka, zase jsme spolu kecaly asi 20 minut 😀 😀

paolin
27. říj 2009

Jani, to je prima, že jste v kontaktu a že se má dobře. já nejsem schopná ji poslat ani sms...jsem děsná 🙄

monkia.pv
27. říj 2009

u nas nocnik taky neee!Zkousim to,ale nejak bez uspechu ☹ .Jednu dobu mi na nem sewdela celkem dlouho,ale nevycurala se a ted na nem nechce sedet vubec!
Marta uz je na novym?

anta
27. říj 2009

Holky, Honzík má silný průjem, co se s tím dá dělat?

monkia.pv
27. říj 2009

jani ja jsem davala vanesce ryzovy odvar,ale to mela asi 6mesicu,kdyz mela prujem!

paolin
27. říj 2009

Jani, jank píše Monča - rýžová odvar. nebo si v lékarně pořiť Smectu a ORS200

monkia.pv
27. říj 2009

Pavli co to je Smecta a ORS2OO?

e.k.t
autor
27. říj 2009

Moni mlíčko má buď v postýlce nebo na mým nočním stolku, ten je těsně mezi mou a její postelí. Záleží v jaké poloze usne

e.k.t
autor
27. říj 2009

Pavli obslouží, dudl používala od 6m sama a lahvičku od 9m no a od 10m už vůbec nebrala dudlík, přesto že jsem jí ho nechávala v postýlce 😉

monkia.pv
27. říj 2009

Evi vy jste uz i bez dudliku?No vy jste sikovni!My ho mame jeste na spani!Bez neho nespime!

paolin
27. říj 2009

Mony, Smecta je něco jako černé uhlí - je to takový prášek a staví průjem. myslím, že je to jíl nebo něco takového. a ORS je mrkvová šťáva s minerály, taky vhodná na průjem. vyrábí ji HIPP. nám zabírá. a taky Kulíšek, to je dobrý při zvracení.

e.k.t
autor
27. říj 2009

No od 14m úplně bez dudáku a přestala si ho brát sama 😉

monkia.pv
27. říj 2009

aha tak jsem zase o neco chytrejsi 😉 !

anta
27. říj 2009

Tak jo, holčiny, něco takového pořídím, panč Honzík kakal dvakrát a pokaždé dost ukrutný průjem, předpokládám, že to je k tomu celkovému zdravotnímu stavu, tak to zatím nějak moc neřeším a říkám si, že se uvidí 😉

paolin
27. říj 2009

Jani, to budou ty zuby. teplota, průjem..trojky zuby jsou pěkný sviňuchy.
Evi, vy šikulky bezdudlíkovky 😉
za chvíli dám Ádu spát, tak snad vytuhne. a pak jupíííí reláááx 😀

e.k.t
autor
27. říj 2009

Jolina rymuje a neni ji dobre, to zase bude noc toto 😝

anta
28. říj 2009

Ahoj holčiny, tak už vypadáme dobře, dokonce pěkně papal. Je ale hrozně nevychrápanej z minulých dní, tak je opuchlej na očičkách 😉
Evi, jak to vypadá s Joli?

monkia.pv
28. říj 2009

ahoj holky!jak uzivate svatecniho dne?Jste nekde na vylete?
jani tak to je fajn,ze uz je Honzikovi lip!a neboj on to spani dozene!
Evi jaka byla noc?
U nas ted zatahuje,tak snad nezacne prset!chci jit s Vanulou ven aspon na hodku!At se vyvetrame!A pak tam mam moji oblibenou pohadku o Jasnence a letajicim sevci,tak se budeme divat!

many
28. říj 2009

ahojky holky 🙂 🙂 tak dnes Ladíkovi vylezla konečně ta druhá trojka na hoře, teda parááda, poprvé mu rostou zoubky bez teplotek jen s průjmem, musím zaťukat 😉 u nás je všelijak , ale naštěstí neprší a je teplo, ráno jsme byli na procházce a teď odpoledne půjdeme asi taky nachvíli na zahrádku , zazimovat 😀 😀 😀 jinak pohádek je teda hafol, paráááda 😀 😀 😀
Jani to je fine, že je Honzíčkovi fine a co zoubek, nenašla si náhodou nějaký 😉

anta
28. říj 2009

No roste mu vedle té trojky ještě čtyřka, takže je to takový celý smíchaný dohromady. Dnes je Honzík ve formě, spinkal 2 a třičtvrtě hodiny! 😉

paolin
28. říj 2009

čauky holky! u nás teď prší. Vítek byl u babi přes noc, tak jsme si s tátou užili klídek jen s jedním chlapečkem 😀 Adam dvě hodiny spal, tak jsem si lehli a koukali na Holmese. no jako za starých časů 😀
Honzíkovi a Jolance ať je lépe!

e.k.t
autor
28. říj 2009

Ahojky, tak jsme před chvílí dorazili domů a hned jsem se nas... zase prudí banka o prachy, jo ale já se provizí tzn odměny za práci ovedenou už v dubnu, květnu... atd asi nikdy nedočkám 😠 furt nějaké problémy a já z toho mám pocit že na pos i haj spadne 😝

Joli má rýmu jako hrom a pokašlává, teplůtka jen vyšší, ale doma je děsná kosa, tak topím vším čím se dá, ještě vyhřát koupelnu, aby se tam nedorazila 😉

ale hlavně že jsme doma a to je člověku hned nějak lehčeji 😉

anta
29. říj 2009

Ahoj holky, tak to vypadá, že máme přece jen nějakou nemoc. Honzík má vyrážku, teplotky sice nejsou, ale pupínky má po celém těle 😕 Dr. je tam od 13,00 hodin, tak tam hned naběhneme, držte nám palečky, jsem zvědavá, co to je. Já už ho oblékla, pak jsem se teprve podívala na ordinační hodiny a tak jsem ho zase v klidu svlékla 😀 😀 😀

monkia.pv
29. říj 2009

dobre rano holky!
jani a nebudou to nestovice?

anta
29. říj 2009

Já vůbec nevím, nepoznám to. Jen si říkám, jestli chodit k dr., aby to nečaplo další dítě, tak já nevím.

many
29. říj 2009

ahojky holky 🙂
Jani tak to měl z toho tu teplůtku určo, že 😉
jéé Pavli tak babička hlídala jo 🙂
Evi ať je Jolanka brzo zdravá 🙂 kočenka 🙂
jééééééééé Jani co to teď čtu ☹ to budou asi neštovice ☹ tak hlavně ať je to rychlý průběh, ty u nás už doufám nehrozí potom očkování ☹
Monči hurááá už máš trošku víc času na nás,že 😉

many
29. říj 2009

Jani , to jí nahlas, ale do ordinace s ním nechoď 😉 aby to nechytly další děti

many
29. říj 2009

já jak ho byla nechat očkovat proti neštovicím, tak tam zrovna přišla mamča s malou co je měla, tak malou nechala v kočáře a šla to nahlásit, doktorka pak vylezla, poslala nás z boxu všechny do čekárny a nesměl tam nikdo, aby jsme to nechytli my všichni a děti kdo je neměli

many
29. říj 2009

jinak jesli máš nějakou knížku péče o dítě,......... tak tam bys měla mít o těch neštovicích napsaný a i fotečka by tam měla být 😉

many
29. říj 2009

a nebo by to mohla být kopřivka z něčeho 😒