icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

many
4. lis 2009

kde jste kdo 😉
Ladíka jsem předchvílí uspala a nemám co dělat 😉 uklizeno , navařeno 🙂 tichooooooooooo 🙂

anta
4. lis 2009

Tak dítě mi usnulo. Štve mi, že prší, panč se s ním pak nedá jít ven, tak přemýšlám, co budeme dělat 😅

many
4. lis 2009

tak u nás naštěstí neprší, po obídku valíme nakoupit a pak po 15.00 jdeme s dalšíma dětma pouštět dráčky 😀 😀 se nemůžu dočkat, ještě jsme nepouštěli, co bude dělat 😀 😀 😀

many
4. lis 2009

no doufám teda, že pršet nezačne a nebo sněžit 😉 ale tak ve šněhu by si trošku děti zařádily ale teda v dešti nééé no 😖

anta
4. lis 2009

Jé to ti závidím, máme draka, ale počasí je na draka, tak ho nemůžeme pouštět 🙂

many
4. lis 2009

my nemáme 🙂 my ho jdeme dnes koupit, tatin ho ještě nestihl vyrobit 🙂

many
4. lis 2009

třeba u vás taky přestane chcát a budete moct jít ven

anta
4. lis 2009

Many, dobrý chcát 😀 😀 😀 😀 No zatím to tak teda nevypadá, no nějak to přežijem 😉

paolin
4. lis 2009

Many, no to bych hned šla na manžílka! jen se obávám, že nehrozí ☹
holky u nás zase sněží. Adam usnul, jdu honem jíst. včera jsem se stihla najíst, až jsem přišli poo ze školky. teda najíst...jsem si to nachystala a Vítek, že to chce. tak mi to snědl no..pak nemám být tak hubená 😉 V noci opět paráda. Adam usnul o půl 7, o půl 9 byl vyspaný a šel spát pod nátlakem až ve 12. no a vstával v 6 ráno. už tohle dělá asi týden a my už toho s Mirkem máme fakt dost 😠 jenže co s ním...??
valím teda jíst a uklízet a snad mi zbyde čas na Koníka. tak zatíííím babulky a babulátka! 🙂

monkia.pv
4. lis 2009

ahoj holky!tak vanula uz asi spi!je tam klid!My jdeme odpoledne do materskeho centra,tak jsem zvedava co tam Vaneska predvede!Doufam ze nebude ostatni deti mlatit!U nas je tma jako v pytli!
Many vy jdete poustet draka?Vidis to by me nenapadlo ja mam porad za to ze je Vanula jeste miminko! 😀
Jinak my meli dneska na obed kure se syrovou omackou a testoviny a asi to bude i zitra pokud se to nesni na veceri!A malej ji zemlovku?Nase Vanula moc ty sladky jidla nechce§Vcera mela na veceri krupici a dala si jen par lzicek a pak ze neee!

monkia.pv
4. lis 2009

Pavli u vas bylo tolik snehu???U nas nic! ☹ Ja chci taky!!!

anta
4. lis 2009

Tak začalo trošku svítit sluníčko, to mě moc potěšilo.
Moni, Vaneska bije dětičky? Tak aby jí to nevrátily 😀 😀 😀 Honzík teď vedle mě sedí a papá Lipánka (doma tomu říkáme kapitán Lipánek), no a jak myslíte, že vypadá? Je jak čunča kaňková či kaňka čunčová 😀 😀 😀 Jdu hodit fotku do albíčka 😉

anta
4. lis 2009

Tak už jsme v albíčku zvěčnění, snad ho v tom Lipánkovi najdete 😀 😀 😀

monkia.pv
4. lis 2009

😀 Jani bije to se neda rict,ale jakmile se k ni nekdo priblizi,tak ho odstrci-asi si chrani svoje uzemi ci co! 😀 Tady prsi se snehem!jdu kouknout na fotecku.

monkia.pv
4. lis 2009

jani krasa! 😀 my taky tak nejak vypadame kdyz papame! 😀

paolin
4. lis 2009

holky, sněhu sice je plno, ale je pekelně mokrý, tudíž jsou pak kluci jako vodníci 😀 není o co stát teda. akorát jsem zjisitla, že jsou Vítkovi malé oteplovačky a Adam nechce nosit rukavky a pak kňučí, že ho bolí ručičky 😝

paolin
4. lis 2009

jinak jsem narazila na Alenku83, tak vás pozdravuje 🙂
a Adam asi dohání noční nespaní, páč pořád chrní a chrní..

anta
4. lis 2009

Tak jsme byli holčiny 1,5 hodiny venku, napůl chození, napůl kočárek a oboustranná spokojenost. Honzík se mě způsobně držel za kšíru, která mi visela z batůžku a šel vedle mě celou cestu, až jsem čuměla, jak je vychovaný 😀 😀 😀

many
4. lis 2009

ahojky holky 🙂 tak u nás chčije a chčije 😠 takže pouštění dráčků padlo ☹ byli jsme akorát nakoupit a synek - kočárkové dítě jak naschvál zase vytuhl, takže dnes v 7 asi nepůjde 😖 no ale když bude hodnej tak neva no 😖
Mončo - žemlovku jsem mu udělala jes s troškou skořicovýho cukru 😉 takže sladká moc není 😀 a jela mu, já si jí musela dost přisladit 😀 😀 😀 sýrovou omáčku jsem ještě nedělala, napiš jak jí děláš 😉 díky a nebo můžu taky mrknout do receptů nebo na net že 😀 😀 😀 ale pokud se ti bude chtít psát - dám na tvou radu 😉
Jani mrknu 😉 taky bych sem mohla šoupnout jak Ladík papká Floriánka 😀 😀 😀 jsem ho i natáčela 😀 😀 😀 ale je to fine, už ho krmím jen když jí polívku 😀 to je vegáč 😀 😀 😀 😀

many
4. lis 2009

Pavli teda Adámek má to spaní blbý ☹

anta
4. lis 2009

Many, to mi povídej, já Honzíka též krmím jen při polévce 😉

many
4. lis 2009

tak zachvíli tam šoupnu nějaký fotečky a rovnou i na facebook 😀 😀 😀 😀 jedním vrzem 😀 😀 😀 už jsem nějak polevila 😉 nemůžu se vždy dokopak ty fotky zmenšit,..... 😀 😀 😀 tak zase jen pár

many
4. lis 2009

teda konečně jsem přišla na to jak vytvořit další album 😀 😀 😀 😀 ještě tak, kdyby tam šly ty popisky udělat i později 😖

many
4. lis 2009

teda já jsem blbá 😀 😀 😀 😀 teď jsem na to přišla, až teď 😀 😀 brzo 😀 😀 😀 ale pravá blondýna fakt nejsem 😀 😀 😀 😀

monkia.pv
5. lis 2009

dobre rano holky!Vy jeste spite?My strasime uz od 5.25! 😝

many
5. lis 2009

ahojky 🙂
nenene my už jsme dlouho vzhůru, ale net zapínám až když nemám co dělat 😀 ráno u nás jede snídaně s novou, je tam červený traktůrek, Ladík to má hrozně rád 😀 a pak čučíme na primu na chůvu 😀 snídáme, něco pouklízíme a jak se nudíme jdeme k netu 😀
pere mi pračka a Ladík si hraje 😀 pak mám v plánu drhnout koupelku a vytřít lina 😀 😀 😀 ven půjdeme zase až po obídku

many
5. lis 2009

no kde jste kdo 😉 Ladík si hraje a já tu šmejdím 😀 asi půjdu teda na tu koupelku než dopere pračka bude vydrhlá 🙂

anta
5. lis 2009

Ahoj holčinky, tak to my jsme se nenudili, takže jsem u PC až teď. Honzík spinká, hučel už od pěti 😉 Byli jsme spolu vyhodit smetí 🙂

anta
5. lis 2009

Holky, včera večer jsem se málem počůrala smíchy. Honzík si osedlal plyšovou kravičku a začal na ní rajtovat jako správných kauboj, kdybyste to viděly, tak byste se taky určo smály 😀 😀 😀 😀 😀

many
5. lis 2009

ahojky Jani 🙂 tak toto nedělá Ladík na hračce, ale na mě 😀 nevím jak ho to odnaučím až budu těhu 🙂 ale to snad přestane 🙂 jakmile si lehnu na břicho nebo na záda, sedne si na mě a skáče a skáče jak šílenej 😀 😀 😀 taky říkám, že by měl jít na nějakýho bejka 😀 😀 😀 jo a dělá to i když ležím na boku 😀 😀