icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

many
5. lis 2009

dobrou chuť všem 😉

many
5. lis 2009

tak já jsem pojídla,vytřela jsem a mám padla 😀 Ladík chrupká a pak vyrazíme na vzduch, tak si nechte všichni dařít 🙂 možná se tu později ukážu, tatin má zkoušku, tak budeme samotinkaní 😀 pááááááá

paolin
5. lis 2009

ahoj holky! kuki kuki na chvíli. my máme dnes den k nezastavení. tedy já 😀 nechala jsem si Vítka doma, tak jsme jeli na cvíčo všichni. pak honem pro oběd do školky, do toho Adam usnul, honem domů - naštěstí jsem Adama ještě uspala, ikdyž se mi vzbudil, Vítek oběd, já oběd, vyřídit emaily...teď čekám, až se Adam vzbudí.
10 minut klidu 😀
teda koukám, jak to u vás funguje. kluky uspáváme - ikdyž Vítka už stačí jen uložit. Adam chodí v noci spát k nám, Vítek už cca 14 dní nee 😀 na cvíču si téměř všechny maminky pily kafíčko, děti si hrály..a ty moje lítaly, trhaly, ničily, demolovaly..připadám si vždy, že jsem úplně neschopná. i kamoška říkala, že si její děti hrají třeba hodinu a půl spolu a pohoda. a to je malý cca o 3 měsíce mladší, než Adam. tak to mi řekněte, co já dělam k sakru blbě? jsem věčně vyšťavená, vynervovaná a ostatní v pohodě ☹ tuhle jsem si přečetla uvodní slovo dokonalé maminky pí redaktorky Máma a já a tím mě přišla na další čtení chuť 😝

e.k.t
autor
5. lis 2009

ahojky nestíhám nestačím,v listopadu si v zaměstnání ani neškrtnu což je na ho před vánocema, ale byla jsem skoro 2 týdny u našich a tam jsem si fakt neoddechla, tam se topí v kamnech a to byl mazec s Joli, jinak doma řádí ale bohužel myslí že je hlava nejlepší tlumič, tak už jsem z ní zralá na chocholouška. A ještě mi přišlo oznámení že 9.11 ve 13.30 se mám dostavit ke hloubkové kontrole živnosti na městský úřad a mám s sebou vzít všechny náležitosti od počátku do konce, tak to dávám ve chvílích do kupy, ale s Joli to fakt nejde, furt mi do těch canců leze. Navíc se stresuju jak budou zase čumět že ještě nemám korunu příjmů a to jsem první smlouvu dělala v květnu a ještě ani koruna provizí 😠 😝 no jsem zralá na sedativa, už mi z toho chronicky bolí polovina hlavy 😝 že by to byla migréna? občas v takových stavech přemýšlím o wc mejdanu 😝
no zkusím dočísl, chladím Joli odpolední polívku z vloček a vasřím brambory na šulánky

e.k.t
autor
5. lis 2009

Pavli Vítka osobně neznám, ale upřímně sáhneme do svědomí a zjistíš že jste oba hodně aktivní volejbal práce a ten temperament prostě mají v sobě, Joli je taky drak, aleuž víme že hned jak to půjde tak ji dáme do tanc klubu jestli ji vezmou, to je prý na hyperaktivitu nejlepší 😉

many
5. lis 2009

ahojky Pavli 🙂 neboj, nic neděláš špatně 😉 každé dítě je úplně jiné 😉 hele Ladíček je od Kvídouška (bratránka) o 3 měsíce starší a byla doba, tak 3 měsíce zpátky zhruba, kdy se Ladík k němu nemohl ani přiblížit 😀 on mu chtěl dělat rádi rádi a Kvído se bál, že ho chce asi bacat a to samý i Domča od sestřenky, ale Ladík je fakt nebacal a teď si hrajou úplně nádherně 😉 zato když příjde kámoška s malou, co jsme spolu byli v létě na dovče, tak to je síla, ta je o rok starší a ti se furt štengrují a Ladíček každou chvíli pláče 😖 berou si hračky a ona se hned brání tím, že ho kouše, z dovči jsme se vrátili tak, že měl ruku až po loket plnou modřeninek z jejich zubů ☹ naposledy to bylo tak, že přišel z pokoje a zase plakal a já říkala, ale nedělej, nic jsem na ruce neviděla, a až odešli, tak jsem našla její otisk zubů na jeho tvářičce ☹ a to kousání bolí, že ☹ takže teď tu byli předevčírem, zavřela jsem pokoj a byli jsme s hračkama všichni v obyváku, abych je měla na očích 😒 no ale ona je taky malá a nemůže za to, že ☹ ale teda kousala už i vloni, si myslím, že už by mohla přestat 😀 nebo nedávno jsme byli u kámošky, kluci se viděli poprvé a taky si krásně hráli, ten malej Ladíčkovi vše půjčil a Ladík má taky někdy stavy, že prostě někdo vezme jeho oblíbenou hračku a on mu jí zase seberu, dám mu po ruce, že to nesmí ať jí pujčí, ale je fakt, že jsem si řekla, že už to neudělám, protože je to malý dítě a ještě nechápe to pujčování a dát mu po ruce, že mu někdo bere jeho oblíbenou hračku a ještě za to dostane, že jí nechce půjčit 😔 😉 to jsem si řekla, že už nesmím dělat, až bude prostě víc chápat, myslím teda, jsem se rozkecala, to je nuda co 🙂

many
5. lis 2009

ahojky Evi - jéééééééééé ty toho máš taky hodně ☹ tak držím pěstičky ať to vše rychle a v pohodě zvládneš 😉

e.k.t
autor
5. lis 2009

Many to časem zjistíme co bylo dobře a co ne, Joli zatím majetnické období teda nemá a tak jí i na hřišti nevadí, když si s jejíma hračkama hrají jiné děti, ale myslím že i na ni to období jednou přijde 😉

e.k.t
autor
5. lis 2009

no nejhorší je že nevím co se bude dít a z toho je mi fakt blé, navíc zase na prosinec žádné peníze což se fakt hodí ☹ a to mi v říjnu slibovali že na listopad tam směny jsou a potom není ani jedna 😝 ale jestli fakt nebude žádná tak tam naklapu že toto ne a že chci zpět na své místo na plný úvazek, protože nejistota není pro nás

many
5. lis 2009

jééé ale co jsem chtěla napsat ještě, zážitek z minulýho týdne 😉 to byl gól 😖 přišla ke mně na návštěvu kámoška z práce, taky je na mateřské a má taky o rok starší holčičku, ta se s Ladíkem taky vůbec nezná a to byla teda síla, ten jak se choval, já myslela, že mě klepne 😠 nic jí nechtěl pučit, vše jí bral, ona chuderka hned brečela, já mu to sebrala, že to nesmí,...ty výchovný řeči 😀 😀 😀 a řval i on, ani přebalit jsem ho pomalu nemohla, jak vyváděl 😠 až jsem ho musela plesknout 😖 a ona říkala, Míšo to malá dělalal taky, ale Laďa to teda nikdy nedělal, to byla fakt síla , tak zatím si říkám, že sním raději nikam nepůjdu 😀 😀 😀 😀 ale jinak sem nikdy nic špatnýho nezažila sním i na písku si hrál pěkně a to tam bylo dost dětí a taky dost kýblíčků,lopatiček,balonků,..... asi protože 😀 😀 😀

e.k.t
autor
5. lis 2009

tak polívka už frčí 😉 tak brambory se chladí, no sice mají být den předem ale snad to bude jedlé 😅

e.k.t
autor
5. lis 2009

no třeba to bylo jen proto že se fakt neznají a holčička je starší, jinak by to asi problém nebyl. Joli zatím zmákla i ty cizí děti no uvidíme co přinese čas

many
5. lis 2009

no na písečku taky byly uplně cizí děti a nic se nedělo, taky si myslím, že to bylo tím, že jí vůbec nezná a taky jak mu rostou ty další zuby, tak bývá sem tam neklidný, jak ho naštveš tak řve a řve, to ho hned něco vykolejí, už ať jsou venku a je zase chvíli klid 😒

many
5. lis 2009

no uvidíme co jednou bude až bude ve větším kolektivu, ale podle toho co jsem slyšela , jak to v centrech funguje,... tak ho vidiím, že bude lítat kolem hraček , vše rozhazovat,...tam udělá pěknej bugr 😀 😀 😀 😀

many
5. lis 2009

ale asi ještě počkám 😀 😀 😀 vy už chodíte 😉

many
5. lis 2009

Evi to vaříš dobrůtku, to jsem dllouho neměla 😉
já se rozhodla, že Ladíčkovi teda udělám to kuře na rajčatech, tak zítra budu vařit 🙂 a nám upeču kuře na víkend a je to 😀 😀 😀

e.k.t
autor
5. lis 2009

no dělám šulánky to je z bramborovýho těsta takový kosky rozválené v dlaních a povařené ve vodě a sype se to mákem tvarohem opraženou strouhankou ořechy nebo třeba s jogurtem

many
5. lis 2009

Evi, jo jo znám to 😉 jako malá jsem to mohla jíst každý den 😉 no Ladíček to ještě neměl zatím 🙂
já jdu uvařit pudýnek s piškotama a ostružinama 🙂 pak se tu zase ukážu, Ladík si hraje u kouzelné školky 🙂

e.k.t
autor
5. lis 2009

Joli na ni kouká taky, Joli zase vůbec neuctím sladkým, tak jsem si dnes vzpoměla na moje zamilované jídlo z dětství a doufám že jsem si i ty suroviny vzpoměla, no uvidíme 😉 v nejhorším to sním sama 😅

e.k.t
autor
5. lis 2009

tak zkouší první kousek, udělalajsem jí to s praženou strouhankou a zdá se že to slaví úspěch, plná pusa a obě ruky 😀

anta
5. lis 2009

Tak holčinky, já se s vámi pomalu loučím, přeji vám pěkné noci. Evi, tebe ještě moc zdravím a moc moc posílám energii, aby jsi to všechno zvládla bez problémů 😉

e.k.t
autor
5. lis 2009

Jani díky, tady právě proběhl výpadek proudu a chudák Joli hysterčila ☹ ale svíčka se jí líbila ale chtěla zkoušet jestli opravdu pálí 😝

many
5. lis 2009

holky taky se sváma loučím 🙂 měla jsem tu sestřenku, tak jsem nemohla na net 🙂 pěkné sny a děti ať spí celou noc 😉 valíme s Ladíkem do vany, napustíme si plnou a budem se rochnit 😀 😀 😀 paaa ráno

many
6. lis 2009

Dobré ránko 🙂 zdravím a jdu něco dělat 😀 musím si trošku upravit ksicht,vypadám hrozně 😀 teda dnes byla noc 😒 probudil se po 3 hoďce a už nechtěl spát 😖 naštěstí neplakal , ale byl trošku teplejší, možná měl zvýšenou teplůtku, neměřila jsem ho 😖 ale furt mi lezl přes hlavu, ... 😠 no síla, trvalo to dost dlouho, tatin ten spal jak zabitej, ten nic neví, a já jsem teď jak praštěná, usli jsme dost pozdě, ani nevím kolik bylo, ale ani ten tatinův budík jsem neslyšela , jak jsem byla tuhá 😀 a spali jsme do 7, jsem fakt jak praštěná, asi to bude určo těma zubama, co se mu ještě nevyklubaly ven 😒 jdu na kávu

many
6. lis 2009

tak kávu mám v sobě a jsem fit 😉 skoro 😀 😀 😀 Laďouš čučí na školku a mně se nic nechceeeeee 😖

many
6. lis 2009

holky vánoce se už blíží co 😉 už balíte dárečky 🙂 já už jich mám pár zabalených 😀 je to pěkný pohled ,když to přibývá 😀 ale ta představa, že jich je ještě dost potřeba 😖 tak vyhrát,že 😀

many
6. lis 2009

teda dneska jsme tu zatím samotinkaní 😀 😀 😀

anta
6. lis 2009

Ahoj holčinky. Malej usnul, tak si jdu trošku opucovat hlavici, napatlám si barvu, co jsem si koupila, tak doufám, že nebude ze mě zrzule 😀 😀 😀

e.k.t
autor
6. lis 2009

ahojky, tak Many vánoce? ty já asi odpískám, teda pro děti mám už aspoň vymyšlené pro ty 4malé ještě něco pro tu jednu nejmenší, no a potom prababičku tu mám vymyšlenou ale ještě nebyl čas začít s realizací, ona bude mít 30.12. 90 roků tak tím letos asi končím ☹

anta
6. lis 2009

Tak jsem zase krásná 😀 Evi, ty máš hrozný starosti, br, to se přiznám, že bych teda fakt nechtěla. ☹