icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

e.k.t
autor
22. led 2010

Tak já místo spaní před noční vyrážím objíždět ta vedení a papírovat kolem toho přestupu 😝 snad to stihnu rozumně objezdit, abych se pak doma stihla aspoň převlíct do uniformy 😉

martinka79
22. led 2010

Evi tak dobře pořiď, já jdu pracovat a míša si zabírán PC na bagry

martinka79
22. led 2010

tak Míša už pc omrzel a krásně si hraje... dnes půjde chrupat dříve jedem na kroužky... jak jinak, že,

anta
22. led 2010

Ahoj holčinky, tak jdu zkusit zapojit to wifi, každým dnem jsem tomu blíž a blíž a pořád nic a nic 😀 😀 😀 Občas už mám sto chutí s tím fláknout o zem, ale to se mi nějak nechce, tak zatím ahoj, já se někdy objevím, snad 😀 😀 😉

martinka79
22. led 2010

aHOJKY Jani držím pěsti.. odpoledne nakouknu, zda jsi byla úspěšná.
míša spí já totu trochu uklidila a relaxuji. venku nějaká zima... fujyk ani se mi tam nechce.

e.k.t
autor
22. led 2010

Tak já jsem pořídila i jsem ještě stihla |Joli doma, než ji mm odvezl na hlídání, máme oba noc
😝

e.k.t
autor
22. led 2010

tak jsem se dověděla že ještě noc zítra pak do pátku dovolená a ještě závěrečná noc ze so na ne 😉

anta
23. led 2010

Ahoj holčinky, tak se mi to nepovedlo, dneska mám v plánu hupsnout do krámu a zakoupit jiný Wifi router, tamten, co máme nemá vůbec žádný návod na instalaci, no je vůbec takovej divnej, tak si raději pořídím nový a uvidím 😉 🙂

martinka79
23. led 2010

Jani nechceš poradit od mého MM..

paolin
23. led 2010

ahoj holky! u nás probíhá velké balení. to jsem zvědavá, jak to vše na ty hory dostanu 😀
ples včera OK. dokonce známí vyhráli první cenu 😀 my tradičně prd, ale děti to vzládli s babi na 1, Adam se napil mlíčka, neřval, pohoda, tak supéééééér! 😉
zítra dopo vyrážíme a jestli nebude moc blicích a řvacích přestávek, tak na vás budu myslet ze Slovenska 😉

martinka79
23. led 2010

jé vy jedete na slovensko to mi unikolo... písni kam jedete, to ti závidím ach jo my až toho 8. 2 a to jedu sama s dětmi.

paolin
23. led 2010

jooo..přesně ti to neřeknu 😀 ale je to Velká Rača. vyvezou nás na kopec i s věcmi a šmitec s náma 😀

alianka
23. led 2010

holky ahoj, po sto letech jsem sla mrknout na Konika, tak jdu na chvilku za Vama, koukam porad stara dobra sestava 🙂 jak se vsechny mate, deti rostou a vzkvetaji stejne jako jejich sikovne maminky? 😉

alianka
23. led 2010

musim tez obhlednout Vase fotecky

anta
23. led 2010

Ahojky Ali, no já tě mohu ujistit, že já už moc nerostu 😀 😀 😀 Moc tě zdravíme s Honzíkem 😉

alianka
23. led 2010

holky mate krasne chlapecky vsechny tri a Evi Jolanka je taky sikulka, vsichni uz jsou hrozne velci! leti to neuveritelne...
Jani diky za pozdravy, Honzik je uzasne vlasaty 🙂 jj Jani my uz snad neporostem, snad ale budem vzkvetat, vid? 🙂
holky ja valim do sauny dat si relax, tak pa a dobrou!

e.k.t
autor
23. led 2010

Ahojky,Ali, jak se s Vali máte? doufám že dobře. Já už 2 hodiny nočuju a v 22 to zapíchnu a ráno uklidím a v 6 nebo 7 nebo 8 podle vystřídání mám padla. uuuž aby to bylo 😉

pak zase ke tchánovcům, takže PC bude odpočívat v batohu 😉

monkia.pv
24. led 2010

ahojky holky!Copak mate dneska v planu? Ja jsem ted sama doma!Vanula spala u babicky a MM je na fotbalku!Odpoledne vyzvedneme malou a jedeme k manzelovym rodicum,tchan mel narozky!Moc se mi tam nechce,ale musime!Taky u vas taky mrzne?Preji vam peknou nedeli!

martinka79
24. led 2010

čauky u nás mrzce a svítí slunce, my půjde bruslit...

martinka79
24. led 2010

Pavli tak to tam přežij... Mončio čusík užij si babi a dědu... a Jančo co ty a wifi...?

anta
24. led 2010

Ahojky holky, vyhnala jsem chlapy ven, to wifi mi samozřejmě nejde, musím si na to pozvat odborníka, panč tomu opravdu nějak nehovím 😉 To už si počkám. No ale jinak, Honzík už říká balón a kočka, to spíš říká "koka", ale opakuje to a to se mi líbí, jo a ještě říká autíčku "tete", nechápu, kde to vzal, ale když chce tete, tak vím, co chce - auto 😀 😀 . Už dosáhne na kliku od domovních dveří 😕 😅 , budu je muset zavírat na horní zámek, aby je náhodou neotvíral a neutekl mi z bytu. Tolik novinky 😀 😀 😀

martinka79
24. led 2010

Jani takže se u vás tyk bude zamykat.. no u nás už to známe... Mišák je jak drak...
Jani anehcceš fakt poradit od MM.

martinka79
24. led 2010

my se chystáme ven te´d.

e.k.t
autor
24. led 2010

my jedeme všichni domů, dveře zatím neřešíme 😀 ale až na to dojde tak otočíme kliky

monkia.pv
24. led 2010

je my dvere zatim taky neresime,nastesti! Jinak my uz zaciname rikat pomalu vety-prvni byla-taky prsa mam 😀 😀 😀 . Takze se taky doma nenudime!

e.k.t
autor
25. led 2010

moni to jste se asi nařehtali 😀 😀

many
25. led 2010

ahojky holky 🙂
dočítat vás nebudu, to nemám šanci 😀 doufám, že se vám všem daří 😉
nám jo, ikdyž od vánoc je Ladík sem tam strašnej protivka 😒 toho 1.1 mu konečně vylezla špička té poslední trojky a dává mu asi hodně zabrat 😒 pokud nepojedou už pětky 😒 bych se nedivila ☹ dokáže být sem tam fakt pěkně protivnej, je to nezvyk, takový zlatíčko 🙂

many
25. led 2010

jééé tak jen čtu, že začínáte věty 🙂 no Ladík se teď taky hrozně rozmluvil, už je to sranda, moc opakuje a sem tam spojí dvě slova např. v pátek spal u babičky, a pak nám ho v sobotu dovedla a říkala, teda on tak hodně už mluví 🙂 a on babi hačí 😀 😀 😀

many
25. led 2010

jééé Pavla taky valili na hory 😉tak si to tam moc moc užijte 😉

many
25. led 2010

hm nikdo nikde 😀 tak mizím, páá na facobooku 😉