Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃

•
4. bře 2010tak ted jsem vyhledala ze u nas je zapis ted 19.3.,tak to jsem jeste nic neprosvihla!Ale jelikoz jsme narozeni v cervnu a ja se do prace asi moc nehrnu tak pujdeme k zapisu az pristi rok!Takze jsem zbytecne zmatkovala 😃 jako vzdy 😃 .Marti diky!Ja upekla buchtu s tvarohem a je mnam mnam!Manza spi s Vaneskou v loznici a se cpu 😃 .Za chvili vyrazim do mesta s kamoskou MM pak jede s malou k tchanovcum a sraz mame az vecer u mamky,jupiii mam cele odpoledne od nich klidek 😃
0
Jé ti závidím, myx byli venku na písku a bagrovali a nIKOLCE UJEL BUS.. tak pro ni MM jel. 😞
tedy já propadla soutěži na frekvenci 1 a stále se mi nedaří vyhrát. atolik to chci.
M9šo tedy ty máš krásný kluka... asi dám svého do sběru... 😃 nbejlepší je ta fotečka před pračkou. 😃
Neklesej na sysly é na mysli, já tu jsem a brouzdám po facebooku, byli jsme s Honzulášem na převazu a oni mu to sundali úplně, protože má chudák zmacerovanou kůži na malíčku a prsteníčku, tak mažu alpou, nechávám zaschnout a stejně jsem mu na to dala obinadlo, aby se do toho nebouchl a nezlomil si to znovu, pořád nějaký starosti 😞
ahoj holky! mám chvilku. jsme v kanclu, Adam spí a zbytek šel na oběd. měli jsme dnes školení bezpečnosti práce :-p
Adam má pořád zvýšenou teplotu a je unavený a pořád se z toho nic neklube. tak je to takový nijaký.
venku svítí sluníčko a sněží 😃 hm, jsem pořád nějak nervozní z kontaktu s lidmi. sociální fobie hnusná!
Adam má pořád zvýšenou teplotu a je unavený a pořád se z toho nic neklube. tak je to takový nijaký.
venku svítí sluníčko a sněží 😃 hm, jsem pořád nějak nervozní z kontaktu s lidmi. sociální fobie hnusná!
čusík. holky.
Jani paleček není ready a stejně jste bez obvazu???
Pavli dnes- sami a večer mejdlo... to se máš. já dnes stávkuji dělám jenr ychlo oběd a jinak pohoda.a Hlásím máme 10cm sněhu.. a stále chumelí... ]-( už tedy chci jaro.
Jani paleček není ready a stejně jste bez obvazu???
Pavli dnes- sami a večer mejdlo... to se máš. já dnes stávkuji dělám jenr ychlo oběd a jinak pohoda.a Hlásím máme 10cm sněhu.. a stále chumelí... ]-( už tedy chci jaro.
čauky dneska vaří Michal to je dopoledne.-.. jupíííííííííííííííííí
nikolka si přebírá oblečení a uklízí skříně.. mám to, ale zařízené.
nikolka si přebírá oblečení a uklízí skříně.. mám to, ale zařízené.
ahoj berušky!
Marti, máš to doma ale dobrý 😃
Mirek jel s Vítkem a babi na zahradu. Adámek měl jet taky, ale tak plakal, že jsem si ho nechala doma. je nějakej unavenej a hodnej, tak i uklízím 😉
posezení s holkama bylo supr. mohly bysme to dělat častěji 🙂 odpo jdu na trenál, tak budd trochu volna od chlapečku. jo Marti, moc díky za ta DVD! chaloupka na vršku má mega úspěch 🙂
užívejte neděli!
Marti, máš to doma ale dobrý 😃
Mirek jel s Vítkem a babi na zahradu. Adámek měl jet taky, ale tak plakal, že jsem si ho nechala doma. je nějakej unavenej a hodnej, tak i uklízím 😉
posezení s holkama bylo supr. mohly bysme to dělat častěji 🙂 odpo jdu na trenál, tak budd trochu volna od chlapečku. jo Marti, moc díky za ta DVD! chaloupka na vršku má mega úspěch 🙂
užívejte neděli!
jo, jinak jsem se poohlížela po sandálkách pro kluky. tato mi padly do oka, tak je objednám 🙂
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=25967373&tab=2
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=24153182&tab=3
tak jen tak třebo pro inspiraci 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=25967373&tab=2
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=24153182&tab=3
tak jen tak třebo pro inspiraci 😉
Holčičky moje čauky.
já včera nakonec měla i návštěvní den. dvě návštěvy u nás a já nevinně nesoucí triko po Nikol sousedům, kde byl samo i můj M. jelikož soused je Tom. a co se nestalo já s etam total zrušila... no fůůůůůůůůůůůj to bylo šílené. ostuda. Miláček mě ale opatroval doma a dětičky uložil.... od pěti jsem na nohou mám vše hotové., ale černé svědomí a pocit fujky to tedy nevymazalo. pádím na cvičení. okoukni všechny odkazy potom,.... a fotečky samo také.
řekněte holky jsem to, ale kráva co? 😞 😢 takto to přepísknout a to jsem pila jen víno, ale nic jsem nejedla.
naštěstí sousedi jsou důvěrní takže... to u nic tak děsné nebylo, ale Nikolka mě viděla objímat záchod... :-p a hekat.
já včera nakonec měla i návštěvní den. dvě návštěvy u nás a já nevinně nesoucí triko po Nikol sousedům, kde byl samo i můj M. jelikož soused je Tom. a co se nestalo já s etam total zrušila... no fůůůůůůůůůůůj to bylo šílené. ostuda. Miláček mě ale opatroval doma a dětičky uložil.... od pěti jsem na nohou mám vše hotové., ale černé svědomí a pocit fujky to tedy nevymazalo. pádím na cvičení. okoukni všechny odkazy potom,.... a fotečky samo také.
řekněte holky jsem to, ale kráva co? 😞 😢 takto to přepísknout a to jsem pila jen víno, ale nic jsem nejedla.
naštěstí sousedi jsou důvěrní takže... to u nic tak děsné nebylo, ale Nikolka mě viděla objímat záchod... :-p a hekat.
Jani fotečky zase luxusní jak jinak u tebe... zvedli mi náladu. Pavli tvoje botičky super asi do nich též půjdu pokud budou optimální ¨čísla.
Jé Marti, ty jsi zvíře, chacháá 😃 😃 , a co, jakýpak černý svědomí, jsi taky jen člověk a co by jsi si občas tu hlavu nevymazala, v pohodě, to vůbec neřeš, mně se to stalo kolikrát, TM je obětavej a taky se nezblázní pro jednou za čas, ne? Jsi v pohodě 😉 Já bych se zrušila po jednom pivu, jak nejsem zvyklá pít. No a ono na lačno, to je hned. 🙂
Marti, sem tam si vypít hlavu taky není od věci 😉 ostuda nejsi. holt se stalo a šmitec 😉
jinak botky krapet zklamaly. tedy ty červené. ve 28 mají jen hnědé 😞 ale i tak jsem je objednala.
ta cena je fakt prima 😉
Adam mi usnul u kamošky na návštěvě 😃 teď je v postýlce a já jdu honem jíst.
jinak botky krapet zklamaly. tedy ty červené. ve 28 mají jen hnědé 😞 ale i tak jsem je objednala.
ta cena je fakt prima 😉
Adam mi usnul u kamošky na návštěvě 😃 teď je v postýlce a já jdu honem jíst.
Začni psát odpověď...

Odešli