Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
tak u nás se marodí, prdlajs zuby :-p teplůtka není jako včera 36,9°C, ale hustá rýma a kašílek který ji natahuje, tak jsem povolala zálohu z Brna. Mamka má dovču že je podobně nastydlá, tak pro ni Martin frčel autem, aby se stihl vrátit na noční, já mám zítra a pozítří noční tak aspoň nebudu muset zvířátko ráno budit po probdělých nocích a rajzovat s ní v autě :-p
sama si vylezla na kanape a zakryla se lariskou a kouká na pohádku, teda skoro spí |-|
sama si vylezla na kanape a zakryla se lariskou a kouká na pohádku, teda skoro spí |-|
EVi jé tak to je mrzuté, nakonec nemoc... tak a´t je brzy pryč stejně je skvělá. 😉 a mamina taky.
Mončo co máš v plánu kupovat v Ikee. já nejdříve myslela, že jsi jela už ráno
Děkuji všem, no leží si kouká na není houba jako houba a slope čaj s citronem a medem a zapíjí to kuřecím vývarem, teda vzala na milost i kousíček suché kůrky ale jinak jíst nechce, no naštěstí není hubená, tak to není problém, hlavně že pije a taky je dobře že má mamka zrovna dovolenou na své léčení a že je ochotná být přivezena a marůdkovat u nás s Joli 😉
u nás je teplá jelikož máme podlahový,ale jen když topí... a když svítí slunce tak dům prohřeje slunce.
Teda holky, teď jsem se dověděla, že jak se moje ségra vdává, tak nás každýho vyjde dárek (let balónem) vyjde na 3.000,-Kč ]-( ]-( Docela mi to vadí, protože člověk tady živí rodinu a ještě má vyhodit za blbost takový prachy, achjo! Hlavně ten styl, jakým je to podáno, my se bereme po 15 letech a vy nám za to dáte to, co chceme ]-( Nejhorší na tom je, že se z toho nedá vůbec vyklouznout, kdyby si aspoň za ty prachy (15.000 Kč) raději pořídili něco inteligentního :-S Se přiznám, že jsem docela nasraná s prominutím, kdyby člověk kupoval dárek ke svatbě, tak asi to nebude za 3 tisíce, že? Původně jsme mysleli, že to budou 2 tisíce a nakonec se nám to docela prodraží 😞
ahoj holky! Jani, tak prostě rodině řekni, že už máš jiný dárek a že se nepřidáš. Hele, dávat 3 tisíce, to je šílený! I ty dva jsou dost! Já bych to viděla tak na tisícovku maximálně. Přece tě nemůže nikdo nutit, sakra ]-(
Jinak s těma ségrama to máme stejný. Ta moje Mirka taky nemusí. On každý můj přítel byl chudák, že se mnou musí být atd. atd. 😃 Dokonce jim to i říkala do očí 😃
Evi, nachlazení ať je brzy fuč! Už, aby bylo sluníčko...
Mončo, jaké bylo nakupování? Já se bojím s klukama i do Alberta 😃
Jani, jdu juknout na foto!
Jinak s těma ségrama to máme stejný. Ta moje Mirka taky nemusí. On každý můj přítel byl chudák, že se mnou musí být atd. atd. 😃 Dokonce jim to i říkala do očí 😃
Evi, nachlazení ať je brzy fuč! Už, aby bylo sluníčko...
Mončo, jaké bylo nakupování? Já se bojím s klukama i do Alberta 😃
Jani, jdu juknout na foto!
Pavli, ano máš pravdu, i ty dva klacky jsou dost. Ale cuknout nelze, neboť druhá ségra to zítra bude objednávat a je mi to blbý vůči ostatním sourozencům, rozumíš. Je to taková pitomá definitiva, protože když nezaplatíš, tak si rozezlíš zbytek rodiny a že nás není málo 😃 A to jsem se dověděla, že z ženichovy strany nikdo tento dárek platit jako nebude, to teda nechápu ]-( ]-(
Tak až se jim narodí dítě, tak očekávám, že po nás budou chtít rovnou zaplatit barák nebo já nevím, dostanou od nás ledatak plínu a rozmyslím, jestli nebude pos... ]-( Jako je to sprosťárna, tohle jednání já nesnáším.
Pavli, ano, znám to, všichni klucí od mladší sestry byli kingové a ti mí samozřejmě nemožní, ale to mi neříkala ségra anóbrž máma :-p 😉
Pavli, ano, znám to, všichni klucí od mladší sestry byli kingové a ti mí samozřejmě nemožní, ale to mi neříkala ségra anóbrž máma :-p 😉
Jani jná bych napsla sestře že dám jen litr a dost.... a když a´t si zbytek doplatí když jsou spolu 15let. jinak z ženichovi strany asi věděli že by to nedali... nebu´d blb... a na rodiny se vys.. to bude jen chvilkové nasrání... Jé nepůjde koník tak to budeme venku. jáMám MM nějaké nachcípaného tak tu otravuje s čajíekm,,, vačeří a tak, tedy už spí... 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
já tu měla dvě návštěvy takže jsme nestihla nic...