icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

anta
6. kvě 2010

Tak jsem ho teda nekopla, dal mi pusáka 🙂 Many, Honzík si právě nošení pláštěnky taky nacvičil doma a venku jí dostal a ani nemukl, že by jí nechtěl, takže dobrý. Gumáky taky nemáme, ony se na tak malé děti prodávají? Já mu teda nějaké ale pořídím, proč ne? 🙂

many
6. kvě 2010

jojo, prodávají , taky bude mít první 😉

many
6. kvě 2010

http://www.baby-streetwear.cz/katalog.php?sid=72

teda někde jsou to pořádný páááky 🙂

e.k.t
autor
6. kvě 2010

ahojky na chvilku.ponoční, dítě nikde,byli jsme na obídku a k večeři bude salát z bílé ředkve a naožený losos na citronovém oleji. mňam mňam. teď dáváme vínečko rudé a po lososovi bude aj bílé. tak se chci ráno ve škole vidět ble ble, ale to zmákneme

e.k.t
autor
6. kvě 2010

jo a holínky už má Joli třetí, měla 15 16a teď 23 tak pohoda, miluje kaluže

many
6. kvě 2010

ahojky Evi 🙂 tééda to budete mít dobrůtku 🙂

many
6. kvě 2010

no nic pomizím 🙂 nechte si dařit 🙂 musím jít vysát a vytřít 😀 pak večeře a ulice 😀 a Evka mě navnadila, že si u telky taky otevřeme červené 😀

martinka79
6. kvě 2010

hoky já doporučuji holínky od Wolfa
fakt super a levné.. my máme od té doby co chodí a co číslo to holínky... takže jich měl spousty a taky je rád nosí...

martinka79
6. kvě 2010

my otevřeme bílé...

anta
6. kvě 2010

No já Honzíkovi taky pořídím gumáky, rád mi prochází kanálama, kde je napršená voda a chudák se nemůže jít ani napást na travičku 😀 , panč mám strach, aby mu ty botičky, co nosí, neprovlhly 😉

martinka79
6. kvě 2010

Jani jaké nosíte botky my fakt jsem gumáci.. tak třeba najdu v krabici i na tebe...

martinka79
6. kvě 2010

škda peněz když jim tak roste nožka a nhám jsou k hovínku v trávě...
nechci moc slibovat,ale okouknu to i evičce jsem posílala snad jim jsou...

martinka79
6. kvě 2010

koupeme se...

anta
6. kvě 2010

Marti, my všichni jsme gumáci 😀 😀 😀 Máme velikost 22 😉

martinka79
6. kvě 2010

jj kouknu. 😀

e.k.t
autor
6. kvě 2010

tak lososem a salátem a sýrovou omáčkou je super, už se koupe ve vívečku chardonay

pavlina05
6. kvě 2010

Ahoj holky!

Many mě dnes pozdravila a tak pozdavím i já Vás 😀
Jak se všechny tady máte? Nějaké novinky?

Já chodím na MK jen do jedné své diskuze,jinak nikam.

My se máme dobře,vše úžasný. Aleš spí od 17 m sám, od 17.m.nekojím.Spí celou noc,jí krásně,na nočnk nechodíme. Další mimi zatím v plánu nemáme,až po létě 🙂

Všechny moc zdravíme s Ájiskem.

Naše fotky pro zájemce najdete zde:
http://honigovi.rajce.idnes.cz/

martinka79
7. kvě 2010

oblečky co nám jsou malé...

martinka79
7. kvě 2010

jiné fotky

martinka79
7. kvě 2010

krásné ráno, u nás je sluánce.. tak snad se jim předpověď nevyvede... 😉 nebude pršet...

martinka79
7. kvě 2010

Pavlíno moc moc vás dzravím super fotečky... 😉

anta
7. kvě 2010

Ahoj holčinky, tak my jdeme za chvíli kupy kupy, Marti koukala jsem na oblečky, nooo vypadají zajímavě 🙂 S těmi gumáky to neva, to se nedá nic dělat, seženu sama samotinká, děkuji alespoň za ochotu. 😉

martinka79
7. kvě 2010

no aspoň tak jako koupíš určitě super.. doporučuji ty wolf,jsou dobré pevné= a dokonce je prodávají občas i vietmenci. 😕 a levnšji než v obchodě. my asi nepůjdeme jelikož nemám učesané vlasy a jedeme po obědě směr... Brod.

martinka79
7. kvě 2010

tak kdyb se ti něco líbilo....

anta
7. kvě 2010

Jé, Marti, to já se občas češu až před odpolední prochajdou 😀 😀 😀

martinka79
7. kvě 2010

no to já taky, ale teď už máme vše uklizené a umyté vlasy..

many
7. kvě 2010

ahojky holky 🙂

Pavli budeme rády, když za náma sem tam jukneš, už se nás tu neschází tolik, jak když jsme byly těhu ☹ škoda
jinak Ladíka jsme taky kojila do 15ti měsíců a taky spí do rána a taky nechodíme na nočník 😀

jinak u nás je taky nádherné sluníčko už od rána, ale vítr pěkně studenej 😒

many
7. kvě 2010

Marti oblečky jsou pěkný, ale nemá cenu je určo kupovat, protože Ladík je taky velkej a nosí už spíš 98 vel. a 3-4 roky 🙂 je to dlouhán 😀

many
7. kvě 2010

jinak já odbíhám od uklízení, po nákupu jsem udělala nádobí 🙂 před chvílí jsem vytřela a pomůžu kozlíkova porovnat hračky, jsou až v obyváku a až bude spinkat ,tak mě bude čekat žehlení 🙂 teď se mi pere povlečení v pračce a půjdu teda ještě pak oblíct peřiny do čistýho 😀 😀 😀