icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

anta
17. srp 2010

Pavli, moc moc si to užijte, přeji vám to upřímně a též samozřejmě závidím 😀 a říkám si, že už vám asi do zavazadel hodit Honzíka anebo sebe nestačím 😀 Buďte na sebe opatrní všichni! Papa 😉

e.k.t
autor
17. srp 2010

Pavli tak příjemnou dovolenou, hlavně aby vše bylo v pohodě a moc jste si to užili 😉

e.k.t
autor
17. srp 2010

Pavli pěkně jsi je vybrala

anta
18. srp 2010

Ahojky holky, za chviličku vypínám počítač a jedeme s Honzíkem pryč do Práglu. Už jsme oblečený a vcelku sekáme dobrotu, tak mi držte palce, ať nám to pěkně vyjde, papa 😉

martinka79
18. srp 2010

@anta myslím na vás... užijte si to jak jedete? busem či vlakem...? písni až budete doma. 😉 já teprve vstávala, jupíííííííííí to je den.

martinka79
18. srp 2010

dne se vrhnu do malého úklidu nahoře... ač se mi smrtekně nechce. ale co. ☹

martinka79
18. srp 2010

no tak úklid nic moc se mi tak nechce a jelikož se znám, že když mám náladu udělám víc práce kašlu na to...

anta
18. srp 2010

Ahoj, tak jsme doma, Honzík se moc líbil, hrál si tam s razítky a byl v klidu, ale pak už začal volat "domů domů", tak jsme šli domů, jeli jsme busem, pak metrem, ono to není tak daleko, takže s ním občas do té práce zajedu, abychom měli cvik 😉

martinka79
18. srp 2010

Jani tak to je super... jste oba šikulky... to náš Míša taky občas říká domů... 🙂

anta
18. srp 2010

Myslím, že se Honzík asi dost líbil, neb se choval velmi slušně. Udělal mi radost.

martinka79
18. srp 2010

Tak to je prima Honzík je šikula... 🙂

martinka79
18. srp 2010

Jani teď hajá

anta
18. srp 2010

Jojo, je unavený z toho cestování a taky z toho neustálýho denního flámování. Všichni v té práci uznali, že je mírný, tak jsem jim hned vysvětlila, že ho vychovávám, že nesnáším rozmazlený spratky 😀 😀 😀 No byli rádi, že nás vidí 🙂

martinka79
18. srp 2010

@anta to věřím... 🙂

martinka79
18. srp 2010

TAK MÁŠ ASPOŇ TROCHU KLIDU JÁ SE TU POVALUJI. zítra vezou Nikolna soustředění tak mám zase nervy jak to zvládne... 🙂 ☹ bude mi smutno.

anta
18. srp 2010

U nás v domě, Marti, se má narodit holčička a bude se jmenovat taky Nikolka, tak vidíš, jméno se líbí 🙂 Neboj, je to holka šikovná a to víš, roste roste, na to si musíš zvyknout a smířit se s tím 😉

martinka79
18. srp 2010

já vím, ale jak má někam jet a já nejedu s ní a neočíhnu to prostředí tak nějak to tam neotestuji jsme nesvá, ale moje mamina mě taky vychovala dobře tak snad to tam zvládne... v neděli skládá zkoušky a tak se musí na ně připravit . samo tam pojedem a budem zase těmi hrdými rodiči.
je to šílené už jde do 3třídy-.

martinka79
18. srp 2010

nikolka se mi líbí stále jen Nikol s tím bojuje... 😀

martinka79
19. srp 2010

krásné ráno já si dnes vyšla na nákup pro rohlíky a ono ejhle... neměli chápete to... tak tu mám domácí chlebík.. a activii.. 😠

anta
19. srp 2010

Ahojky holčiny, Honzík dneska trhnul rekord a vstával až v 7,15 hodin! 😉

martinka79
19. srp 2010

ty jo.. tak to je šikula.. 🙂 doufám, že jsi taky hověla v postýlce.

anta
19. srp 2010

No to víš, že jo, to je jasný, od pěti čumím 😀 😀 😀

e.k.t
autor
19. srp 2010

AShojky, Marti no to je blbý, ale poradila sis 😉

Jani že jsi raději neodpočívala 😀

My byli utratit všechny peníze co jsme měli, nový vysavač, monitor, nabíječku čtečku atd atp 😀

anta
19. srp 2010

Evi, taky si nadávám, ale já vstávám ráno, protože si udělám kafíčko, mm zabalím jídlo do práce. Teď z té práce chodí nějak později a už mi to leze na nervíky, panč ten kluk ho každý den vídá cca hodinu a čtvrt. No pak ten kluk k němu o víkendu nechce, panč na něj není zvyklý. 😝 Teď na mě dítě křičí, že má hotojo (že je vykakanej), fuj jdu umřít smradem 😀 😀 😀

martinka79
19. srp 2010

já vygruntila dům máme to tu jak v klícce..
evi utrácet se ně+kdo má.... 😀

martinka79
19. srp 2010

Jani ty jsi číslo nespavé...

anta
19. srp 2010

Tak jsme se byli podívat s Honzíkem ve městě a oba jsme měli super kloboučky a otáčely se za námi i tramvaje (v Kladně samo nejezdí 😀 ), byla jsem se podívat i v mé současné práci a byla jsem pochválena, že vypadám moc dobře, tak mě to teda moc potěšilo, i lidi v bývalé práci mě chválili, že mi to sluší, tak jsem ráda, že se asi moc neměním 🙂

martinka79
19. srp 2010

@anta Janouši ty se máš, chválení je příjemná věc...
¨já posekala zahradu. mamina předala dítko na soustředění až z toho plakala a volala jak je to tam hnusné, že tedy se jí tam nechtělo Nikol nechat... tak vám nevím, jsme to asi matka. Moje dítko má tedy odchov macešký a spaťanský a či gestapácký.... 😠 určitě přežije drobenka moje.

anta
19. srp 2010

Tak to určitě, ale taky se o sebe starám, tedy občas 😀 😀 Jé, Marti, Nikolky je mi líto trochu, že je smutná, asi to zní fujácky 😉 Ale i neboj, má tě ráda a miluje tě stejně 😉

martinka79
19. srp 2010

To doufám 😀 😀 jdem s MM lenošit... 🙂