Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
včera jsme to vydrželi, nešli spát a Ladík jak vytuhl po té 18.00 tak samo, že po 19.00 byl vzhůru a vydržel zase do 22.00, takže půjdeme raději spát , aby šel večer dřív 🙂
TAK TA HERPETICKÁ ANGINA JE ZPŮSOBENA VIREM KTERÝ ZPŮSOBUJE OPARY A PROJEVUJE SE RŮZNÝMI ZPŮSOBY, jOLI ZROVNA JAKO ANGÍNA, NAFASOVALA BIOPAROX A VITAMÍNY B A CELASKON.
Achjo, tak snad to bude dobrý, Evi. A doufám, že u nás se to taky srovná, no má kuratelu a bere to zatím sportovně, tak uvidíme. 😉
já ty názvy vůbec neznám 🙂 Ladík ještě nemocnej nebyl, vždy jen nachlazenej, že jsme to zvládli samotní, jen jednou jsem letěla vystrašená, že mu duní při kašli průdušky :-/ a doktorka, že nic neslyší :-/
Jani stravu bych niajk zvlášť neupravovala jen ten lacidofil... a samo omezení sladkostí, ale to u vás nehrozí... my měli návštěvu ate´d úklidek chystání jedem potom na tu logo..
evi ty jo to je blbé snad to bude brzy pryč herpes znám oparová ještě že nemá pásovou... ☹
Tak Honzík mi teď oznámil, že chce kakat! Držte nám palce, jsem z toho celá nerves, se přiznám. ☹
držíme pěstičky 🙂
Ladík už teď trůnil po druhé, asi ho prohnal obídek 😀 takže jen to tu vše povypínám a valíme chrupkat, trošku jsem chtěla pouklízet i ten jeho bordýlek, ale počká to do odpoledne 🙂 stejně to zase pak vše vykramaří ven 🙂
holky, ještě než to vypnu, mám dotaz, vy co máte chlapečky, co stahování kůžičky 😉 Ladík se nechce vůbec nechat ☹ a řve u toho ☹ čím je větší, tím je to horší, jestli ho to může trošku už bolet :-/ mizíme
@many http://www.hokynarka.cz/product.php?id_product=...
to je on má fc vrtačku další věci
@many může nmy s tím moc nebojujeme jde mu to samotnému dělá si to sám... 😀 😀 😀
ahoj holky! jsme tu! byli jsme na návštěvě u kamošky. Vítek je ve školce, takže až půjde Adámek chrnět, tak budu mít hodinu jen pro sebéééé! zázrak 😀
Evi, angína? fujtajbl tedy, chudák Jolanka! já měla jen pásovej opar na soustředění.
Jani přejeme úspěšně bobkování 😉
Marti, copak na logo? konzultace?
Míši, Adamovi nejde přetahovat vůbec. s Vítkem jsme byli na urologii. asi půjdem i s Ádou, ale já tam rozhodně nejdu 😀
Tak se povedlo, musela jsem ho šoupnout do vany, měl to až na zádech, chacháááá. Jinak, co se týče přetahování, tak na tom maká mm, neboť dítě se mi u toho smálo do ksichtu 😀 😀 😀
No to jsem si myslela, že se dřív ožeru než ho přebalím, ale kupodivu jsem se udržela 😀 😀 😀
Ahoj holky!!!
Many 🙂 🙂 🙂 🙂 díky za pozvání.
Jukám za Váma,ale jsem mimo obraz trochu...škoda.
Na MK stále chodím,ale jen do 2 diskuzí.
Máme se dobře. Jak psala už Many,tak se nám zadařilo hned další mimísko 🙂 Tak se máme zase na co těšit.
Aleš už je velký kluk, tedy moc nemluví a má plínky ☹ 😔 ,ale jinak vše na jedničku.
Chodíme 1 x týdně do mini školičky,tam to zvládá bravurně.
Jinak je to uličník,pořád vymýšlí lumpárny.Takže si moc nesednu a musím jej stále hlídat.
Onehdy mi počmáral monitor lcd lihovou fixou 😅
Stále jen spím a odpočívám,snad po prvním trimestru bude líp.
Stavíme dům,takže teď běháme kolem kuchyňí a koupelen.Máme zkrátka pořád co dělat 😀
Všechny moc zdravíme 🙂
Marti, jakou dáváš tu laktulózu, prosím tě? Je tolik druhů, že fakt nevím, tak mi poraď, díky 🙂 😉
@anta klasika lacidofil asi 10kč balení, ale je to super.
Jinak zdravím vás všechny... včera na logo super. Míša dostal pochvalu za ukázkové dítko jak se soustředí na činnosti... a jinak mluva v normě jen nácvik dýchání, aby se odbouralo dýchání pusinkou... a následně bude vše OK. že mluví krásně na to jak měl narušený sluch a že hop nemám tolik direktivně řídit.. já a řídit??? 😀 😀 😀 domů jsme dojeli až v 18hod a byl moc oédný celou cestu.
dnes nám nepůjde eletrika celý den. tak pojedeme na výlet....
jinak gratuluji k mimi.... 😉 Pavli.

sakra už mě bere spaní 😀 vlasy mám skoro suchý a přemýšlím, jestli jít ven nebo raději chrnět a ven až odpoledne, ale asi to tak uděláme už podle hodin 😉 chvíli vydržíme , dáme obídek a půjdeme spát a pak ven 🙂