Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
kolem roku byl mišáček taky prevít na nákupu chtěl vše okouknout a ošáhnout, ale teď už ne.. pěkně nakupujme a max.. se rozčílí,že nekupuji brumíka... tohomiluje. jinak pohda a jediné nakupování co nesnáší je na sebe oblečení to tedy na něj narvat je boj a vězšinou ani toto neabslovuji a kupuji na netu či po oku. 😀 😝
@martinka79 - já chci taky noťas 😀
no Ladíkovi se hned spaní upravilo, takž vstáváme zase kolem té 7 a jinak je jedno v kolik jde spát, ať jde v 8,9,v 10 haluz, tak stejně vstane v 7 🙂
@paolin jéééééé Pavli taky si je asi uděláme akdyž na ně uděláš zakysanku s čenekem tak to je delikatesa... pádím s n\ikolkou por tu kámojdu a dojdu sem...
Jo Pavli jsem moc moc ráda, že jsi si odfrkla... a odpočinula 😉 😉 😉 je to potřeba.
@martinka79 - jéé tak Ladík je hotová modelka 😀 ten se rád oblíká 😀 a nejvíc miluje kinder vajíčko, furt chce hračky 😀
@many my musíme ,a le po 6hod vstávat kvůli školce a busu...
zatím čauky... já ti notas koupím... písni si ježíškovi plní všechna přání
@martinka79 - hele hoďte přesný recept i s tou zakysánkou jooooooo 😉 nebo to se jen smíchá s česnekem 😉 a myslíte jako bramborový placky 😉
Marti se zakysanou neznám 😉 my děláme máslo s česnekem. jinak syrové brambory na tenká kolečka-cca 2mm, šup s tím na plech a šup s tím do trouby. dávám na max. trochu to trvá, ale kluci toho sežerou mraky 😀
jo,jo tak to je na způsob jednoho moc dobrýho mexickýho jídla, co jsme měli, už je to pár let, - chudý mexikán - to byly brambory na plátky a k tomu omáčky různý i nějaká s česnekem 🙂 to byla mňamka, ale už je to pár let 😀
no nic, mizím , tatin se chystá na zábavku a mně už je zle, takže do vany a pak lehnu k telce a půjdeme zase brzo s Ladíkem do hajan, tak si tu nechte dařit 🙂 no bodl by mi ten noťas 😀
tak pááááááááááá a pozdravujte dětičky 🙂
no jasná věc přesně jak píše.. Pavča k tomu zakysanka třeba s trochou jogurtu nebo majolky a čenek sůl a sýr jakýkoliv a na ty brambory natřít as torchu zapéct fakt chutovka. 🙂
tak makmu jsem dovezla, vyzvedla jsem dárkové kalendáře a fakt jsou moc pěkné no a už se tu večeří, Joli teda moc ne tak doufám že je v pohodě aq nechystá nse na nás zas e nějaká chorob a
@martinka79 - Marti, s tím spaním si teda můžeme podat ruce, i když v půl pátý se nebudím, ale kdo ví, zda to nepřijde 😉
Ahoj holčinky, tak Honzík opět hudlal od půl šestý, je to možný? Je taky občas protivný, tak jsem ho vyhnala s tátou ven 😀 😀 😀
ahoj holky! Jani to bude období. Vítek přes půl roku vstával o půl 5 - ještě ke všemu v zimě 😝 a to se v noci ještě budil. až od 3 let se naučil konečně spát celou noc a vstávat docela rozumě 😉
my byli dopo venku a je tam nááádnerně 🙂 táta šel do práce, tak až se Adam probudí, vyrazíme asi za ním.
ahojky holky 🙂 jdu za váma 🙂 jsem myslela, že po obídku zaberu a nejde to 🙂 tak spí jen chlapi 🙂 a já vás jdu dočíst 🙂
jo,jo venku je fakt krásně 🙂 taky jsme ráno byli na nákupu, taková menší prochajda , se tatin vklidu prospal 🙂 no moc jste toho nenapsaly 🙂 asi nebylo moc času na net, že 🙂
tak to jo, tak to se aspoň vyspíš, když je budíček tak brzo 🙂 no co se dá dělat, že
čusík holky dopo nebyl čas malinko jsem tu šolichala domácnost a vařila. a za chvilku pofrčíme SI VEN NA KOLO... Mm se bude kukati na formule.
holky máte doma některá plastovou skluzavku 😉 přemýšlím, že Ladíkovi na vánoce, na jaře by se šoupla na zahrádku 🙂
http://www.matulda.cz/detail.php?zbozi=1136089
nejlevnější co jsem našla a je taky pěkně dlouhá oproti jiným 😉
@many nemáme my budeme kupovat tu co se zavěsí na budovanou věž, jelikož tuto jsem měla na Nikolkua a hrožzně s tím děti pak zlobilya přenášeli a bylo akorát o úraz tak šla do MC u nás
ale je dobrá sice nic moc dlouhá Míša ji mají v MŠ a to jen fr..... ale asi jako dárek fajne...
http://www.toysland.cz/zbozi/4610/SMOBY-Detska-...
tady ta je taky dost dlouhá, ale na schování do boudy asi až moc 😖
Míši, my máme doma. kupovali jsme ji jako dárek pro Vítka, když jsme se stěhovali. pak ji dáme třeba na chatu nebo prodáme. Vítek mě dnes honí, jak zdutou kozénku 😠 nejdřív honem dělat jmenovky na vánoční dárky, pak zase perníčky.. těsto na ně se mi 2x zdrclo a to jsem je dělala dle návodu! jsem myslela, že mě střelí...tak perníčkujeme, ale půjdu za chvíli vzbudit Ádu, tak to pak bude pěkný mazec, páč bude chtít taky perníkovat 😀
no Marti, bodla by nějaká menší, kterou můžeme pořád schovávat, aby jí na zahrádce nikdo nečobl,stím počítám, že jí budou tahat,.... 😖 prostě budou muset poslouchat a my po nich budeme furt řvát, že nesmí 😀

holky, jsme doma!
Míši, tak přesně to je u nás 😉 s tím kočárem i nakupováním. akorát s vyjímkou, že 2x 😀
v kanclu byla dnes prča 😉 tak to bylo moc fajn. bude se přijímat nový kolega, tak jsem zvědavá 😉 jinak jsem nechala Adámka spát u mamky a přišli až o půl 4, tak mi to fakt pomohlo těch pár hodinek bez něj!
dělám na večeři "placatý brambory v troubě" a pak bude vínečko a nahraju si Vyprávěj, tak se těším 🙂