Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃

•
8. bře 2011no já už musela zase nachvíli vstát z gauče, fakt mě to neba 🙂 a odpoledne si uděláme prochajdu s tatínkem jak dorazí z práce, tak se těšíme 🙂 je tam pěkně 🙂
0
@anta ahojky, tak ať se jí co nejrychleji zbaví, Ladík jak chytl nedávno, tak za dva dny byla pryč i s kuckáním, ale to jsme taky nešli ani na krok...... ale zato já doteď smrkám a chrchlu , ale už je to na dobré cestě, přestává to 🙂 tak ať je HOnzík fit, teď bude venku i teploučko odpoledne ..........................
@many many paragraf dostane Mm jako ošetřovačku i můj muž to měl a doonce má nárok na nějakých těch destní či dní péče když jsi v porodnici... 😉
my jsme fit prdelínovi se nechce domů válčí u babiček a je spokojen.. :-p dojede v sobotu.
auto se rýsuje možná i miláček snů mého MM tak bude psokojensot, ale nechci nic zakřiknout jelikož už dvakrát to nevyšlo... 😞
Nikoka ej do cirkusu... s kamarádkou a víkendu tu budeme mít zase kámošku... 🙂 jdu uklízet, jo třeba přebrat oblečení a vyluxovat pavučiny se mi enchce nic...
a taky jsme si dnes udělala radost koupila botky na poloto teplo zimu a kabelku- 😃
@anta myslím na Honzíka rýmečku a ´tz jste fitko .... jinak taburet i zrcadlo je krásné až nekrásnější- super kup to vždy potěší...
tak pádím nebo tu skysnu a to bude průser. 🙂
my jsme fit prdelínovi se nechce domů válčí u babiček a je spokojen.. :-p dojede v sobotu.
auto se rýsuje možná i miláček snů mého MM tak bude psokojensot, ale nechci nic zakřiknout jelikož už dvakrát to nevyšlo... 😞
Nikoka ej do cirkusu... s kamarádkou a víkendu tu budeme mít zase kámošku... 🙂 jdu uklízet, jo třeba přebrat oblečení a vyluxovat pavučiny se mi enchce nic...
a taky jsme si dnes udělala radost koupila botky na poloto teplo zimu a kabelku- 😃
@anta myslím na Honzíka rýmečku a ´tz jste fitko .... jinak taburet i zrcadlo je krásné až nekrásnější- super kup to vždy potěší...
tak pádím nebo tu skysnu a to bude průser. 🙂
Ahoj holčinky, dlouho jsem vás neviděla. Dneska mě bolí levá noha a koukám, mám tam modřinu jak od prasklé žilky, se už ze sebe zblázním :-N :-N :-N
@martinka79 - kujeme krásně 🙂
@martinka79 - kujeme krásně 🙂
Jinak mám taky vtip, Honza to dneska nějak dvakrát neudržel a počůral se, přičítám to té rýmě a celkovému nastydnutí, z nosáku mu celý den teče jak z vodovodu, takže vysavač je v pohotovosti, ale jinak vypadá zdravě, držkuje a řádí jak černá ruka jako vždycky, tak si myslím, že to s ním zas tak zlý nebude 😃 😃 😃
@anta Jani, tak to bude určo brzy OK 🙂
holky, mám taky fór - moc vtipnej teda není 😉 u nás do školky je taky 150 přihlášek. tzn do našich 3 školek, co máme u baráku je cca 450 přihlášek a berou cca 90 dětí. cha chá teda! chytráci nad námi staví už 3. etapu novostaveb a naplánovali tam jednu školku pro 45 dětí - bude otevřená až 2012, páč jim to letos nějak nevyšlo. a plánuje se, že se bude stavět dál - byty pro začínající rodiny. nejvyšší čas tady založit soukromou školku, páč s výhledem je to sakra dobrej kšeft 😃
holky, mám taky fór - moc vtipnej teda není 😉 u nás do školky je taky 150 přihlášek. tzn do našich 3 školek, co máme u baráku je cca 450 přihlášek a berou cca 90 dětí. cha chá teda! chytráci nad námi staví už 3. etapu novostaveb a naplánovali tam jednu školku pro 45 dětí - bude otevřená až 2012, páč jim to letos nějak nevyšlo. a plánuje se, že se bude stavět dál - byty pro začínající rodiny. nejvyšší čas tady založit soukromou školku, páč s výhledem je to sakra dobrej kšeft 😃
ahoj holky!
Adam dnes taky perlí.. ach jo 😞 nakonec se mi ho podařilo vytáhnout ven a byl zaskládanej chodník - zateplují nám barák. a jelikož jel Adam na tříkolce, tak jsem se tam nějak proplítali. a nějakej dělník začal řvát, že tama nemáme chodit..tak to schytal. byla jsem vzteklá už z Adama a chlap to završil 😃 idioti! mám jako s děckem lítat? neco si jako myslí, že budeme chodit po silnici a necháme se zajet...? :-N pak jsem jeli za kamoškou a zpátky Adam zase histerie, že chtěl jet červenou tramvají a néé žlutou... jééé! kdy už ho to přejde! snad se z toho trochu vyspí 😉 dopolko pršelo, teď už leze sluníčko 🙂
Adam dnes taky perlí.. ach jo 😞 nakonec se mi ho podařilo vytáhnout ven a byl zaskládanej chodník - zateplují nám barák. a jelikož jel Adam na tříkolce, tak jsem se tam nějak proplítali. a nějakej dělník začal řvát, že tama nemáme chodit..tak to schytal. byla jsem vzteklá už z Adama a chlap to završil 😃 idioti! mám jako s děckem lítat? neco si jako myslí, že budeme chodit po silnici a necháme se zajet...? :-N pak jsem jeli za kamoškou a zpátky Adam zase histerie, že chtěl jet červenou tramvají a néé žlutou... jééé! kdy už ho to přejde! snad se z toho trochu vyspí 😉 dopolko pršelo, teď už leze sluníčko 🙂
Potřebuji poradit, jak víte, mm má bráchu, kterýžto k nám chodí s měsíční pravidelností jak menstruace 😃 😃 😃 Jenže mně se to příliš nezamlouvá a taky se obávám, aby tady nebyli každých 14 dní, protože, co vím, tak mm uhánějí normálně každý týden, že chtějí přijet, a protože návštěva toho bráchy rovná se návštěva hospody, no přijde mi to poněkud na palici a vzhledem k tomu, že sem jezdí s železnou pravidelností, tak už mě s tím začínají pořádně sráti (líp a jemněji to napsat neumím). Manžel jim říkal, že sem jezdit můžou, ale že jednou do hospody jo a podruhé ne. Jak myslíte, že to dopadlo? Časté návštěvy a chození do hospody, už mi praskly nervy a trpělivost mi přetekla, protože jaksi "prosbu" mm ignorují, oni nemají co o víkendech dělat a tak opruzují u celé rodiny no a otravují. Že oni nemají co dělat, mě jaksi nezajímá a neznamená to, že nemáme co dělat ani my, že? Takže potřebuji poradit, jak jim taktně naznačit, že jejich návštěvy jsou příliš časté a že mm je otcem malého dítěte, které potřebuje celodenní péči a že jsem taky z toho týdne uondaná a rozhodně nehodlám soboty s dítětem trávit sama. MM mi říkal včera, panč jsme se zase kvůli tomu jeho bráchovi rafli, že ho prý touto prosbou shodím! Já si to nemyslím, když ignorují jeho a narušují naši rodinnou pohodu, tak si myslím, že je na čase, abych je na to upozornila i já. Potřebuji také duševní hygienu a Honza potřebuje nejen mámu ale i tátu. Když se tak podívám zpátky, tak manželovy akcičky jsou tak jednou za 14 dní a to mi teda už dost štve. Takže, prosím, poraďte, jak jim to říct?
@e.k.t @paolin - to si tedy taky myslím, že jim to mám říci tak, jak jsem to napsala, vážně už mě to leze krkem, jak oni se seberou a jdou pryč, aniž by se mě zeptali, jestli mi to třeba nevadí. MM má taky asi dojem, že budu držet hubu a krok. Tak to si měl vzít hluchoněmou a kulhavou 😃 😃 😃 Nechci se každý víkend vymlouvat na to, že něco máme, prostě takhle se návštěvy podle mě nedělají, už mi to hraničí s drzostí ]-( . Děkuji vám moc, trápí mě to z toho důvodu, že to přináší mezi mě a mm poněkud rozkol, jinak máme doma ale pohodu, ale kvůli nim se vždycky rafneme. MM mi včera řekl, že klidně bráchu zabije, že ho nesnáším a takový kecy, není to tak, mně by jeho brácha nevadil, kdyby tady neustále neopruzoval, snad to chápete 😉
@anta souhlas s holkama normálně jim to říci... a hotovo dvacet a Mm taky říci, že jsi mechanická motorová myš, ale žena matka a člověk co bohužel potřebuje občas pohodu klid a né nějaké výchrapky a hospodování... :-p
@martinka79 - díky, zvládnu to a oni to budou muset už akceptovat, že takhle už to dál nejde. To by se sem mohli rovnou nastěhovat, to víš, že jo 😉
Začni psát odpověď...

Odešli