Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
Jani, tedy to bylo něco... tě lituji.... no jsem ráda, že to nebyslo nic závratného a žádná komplikace nepřišla.... kamínka sjou krásná snad je to nerez co nenechá čmouhance...🙂
te´d se hezky uzdrav a bude určitě lépe. jdu koukat na tvoje albíčko....🙂
my doma děláme právě přestavbu pokojíku a pracovky...🙂
@anta jani krásné...
udělala jsme si albíčko...
krásné ráno holčičky, jdeme s M9šou stavět lego.... držte nám pěsti. jinak dnes vstával v 5hoidn chvilku si hrál v pokojíku, potom hajal s maminkou a nakonec s nídal s tátou a vrátil se do pelechu na pohádky... 🙂
e.k.t vše nej nej..... užij si den a v tom životě samé radosti a splněná přání, a´t se vyplní to nejtajnější....🙂
ahoj holky!
Jani, supr, že jsi doma! to jsou zážitky tedy.. Sporák vypadá supr!
Marti pěkné dárečky 🙂
Evi, ty si užij volno 🙂 KRÁSNÉ NAROZENINY PŘEJEME! mimochodem - nejsem, že jsem zazdila Adámkův svátek, ale i tvůj, že... 😔
Prošla jsem nové fotky a moc chválím 😵
jinak tatin je v práci a Vítka si na přespání vzala babi. doufám, že si to užívá 🙂 Adámek je protivný a mně je nějak blivno. jestli není blivno i jemu. uvidíme. odpo mám masáž, tak snad se tam nějak dokodrcám a zádička mi opraví 😉
@paolin krásné dopoledne tři sestavy postavené... pokračuji s posledními dvěmi....
@martinka79
děkuji za přání
@paolin
Pavli to nevadí, už jsem si zvykla 😀 😀 on je frmol tak to udělá z mozečku frrr 😉
@e.k.t jejda snad se nic nechystá, holky moc si za vás všechny přeji do nového roku hodně zdraví pro vás a vaše rodiny...🙂
hih před chvílí jsem dostala od šéfové dárek, další směnu - 31 den, takže mám den 30 a 31 a mezi tím má mm noc 30/31 😝
@martinka79 - ahojky, Honzík dnes také strašil od 5 hodin. 😀 😀 Teď chrápe 😉
@e.k.t - Evičk, také se omlouvám, že jsem zazdila tvůj svátek, jsem dacan, tak se nezlob. Jinak - My máme narozeniny a máme přání jediný, štěstí, zdraví, štěstí, zdraví hlavně to zdraví. Všechno nejlepší k narozeninkám, Ty holko naše zlatá, máme tě tady všechny moc rády 😵 Jinak s tou nemocnicí si srandu nedělám, ještě jak ta sestra na mě vylítla, tak jsem jí řekla, ať mi laskavě nenadává 😝
Jo a kamna máme doma, to byla hurá akce 🙂 🙂
jdeme ven kolobrndit...
@anta super co dobrého na nich uvařít,, halooo akce jsou nejlepší
Jani za přání děkuji.
Teda to chování je fakt síla 😝 co oni si dovolují to je děs 😠
den nám utekl... stačili jsme všechno co jsme chtěli.... a koukáme na pohádku a vidím to na brzkou koupačku a hurá do hajan.
tak mně je furt blbě. Vítek byl pozván babi do kina, tak jsem šla s Adámkem koupit lístky a ten chtěl jít rhozně taky. tak OK, šel taky a státou 🙂 vydržel celý film, až jsem se divila 🙂
Tak my včera pěkně oslavili dobrou večeří a doma čekala dokonce i kytička - to se nestává často. rodina mm to opět totálně neřešila, nu což, hlavně nedej bůh abych zapomněla já - to by bylo uražených vzducholodí 😀 😀 😀
jinak krásné ráno dopoledne, vstávání kolem půl šesté, ale v postýlce jsme byli až do 8hod....Dnes odpoeldne jedem s prdelínkem za kamarádkou a snad tam bude mít partačku na hraní.... jinak mi volala NIkolka, je na soustředění, mobil si zapla až po kontaktování trenera, holky jak mě bolelo srdce... přitom jsme oba s Mm štastní, že se tam nenudí a je spokojená... ovšem jak nám nenapsala tak nám bylo oboum dost ouzko... nakonec MM psal trenerovi nevydržel... já neměla naštěstí na něj číslo...
jsem to, ale šílená matka co, když volá a pláče mám těžké srdce a když nezavolá tak vidím katastrofu a srdce mě bolí..... znáte mě. 😢 😀
@martinka79 Marti Kocoura v botách ve 3D. já tam nebyla, není mi pořád well.
Marti to je přeci normální, že máš strach...nejsi žádná šílená matka 😉
@e.k.t Evi, to je fakt radost toto..ignoranti jedni!
malý turnaj v hokeji...
stálo to určitě za to...🙂 vy se vylež ať jsi na nový rok fit
Ahoj z práce holčiny 😉
@anta jejda ahoj holka...
holčičky kleklo nám auto......... naštěstí kousek od domova.
ovšem ani jeden opravář nebere mobil.... pomoc.

Tak kamínka kuk. Můžete se pokochat, přijdou zítra na devátou ráno, tak se na ně těším 🙂