Ekologické dámské vložky. Co si o nich myslíte?

lucildol
9. lis 2009

Ahojky,
uvažuju o koupi hygienických vložek pratelných. Ráda bych se proto zeptala těch z vás, které je používají, případně těch, co už o tom slyšely více než já, co si o tom myslíte. Napište jakékoliv klady a zápory, které vás napadnou.
Díky 😎

skuli
9. lis 2009

lucildol-Já o tom slyšela i četla hodně a rozhodně bych do toho nešla.Představa barevných,flekatých vložek visících doma v koupelně nebo na balkóně se mi jaksi příčí 😝 Holky co je používají mají pro to určitě své důvody,ale já si říkám,že zas nemusím mít všechno 😀 Šla jsem po porodu malé do kalichu a nemůžu si vynachválit.Od té doby co ho mám ani nevím že mám mrchu.O kalichu jsi nepřemýšlela?

lucildol
autor
13. lis 2009

janeyzelvicka: díky, nějak mi nefungovalo vyhledávání, ale bylo mi divný, že by se to tu nikde neprobíralo...
skuli: o kalíšku jsem slyšela, ale nikdy jsem se nepídila po podrobnostech. Ale myslím, že to není řešení pro můj problém. Mám nitroděložní tělísko a moc mi nefunguje, takže místo klasické menstruace mám spíš vícedenní špinění a to asi na kalich nebude 😒

lotta1234
13. únor 2018

Ahojte, rada by som obnovila tuto temu, napiste prosim svoje skusenosti s ekologickymi vlozkami, hlavne co sa tyka spolahlivosti. Som "odchovana" na alwayskach, ale rada by som skusila tuto alternativu 🙂 Dik.