icon

Esoterika, numerologie, náhody - kdo věří, šup sem

valentovasasa
13. črc 2016

ženy, tak mě napadlo, věříte někdo na náhody? na "vůli shora"??? Já nevěřila, ale začínám mít pochybnosti a některé náhody mě v mém životě začínají děsit :( Co si o tom mám myslet. Takže u čeho mi to došlo:

psal se rok 2006 a byla jsem s chlapem 3 roky, v listopadu jsme koupili domek, v prosinci během jediného!!!! sexu počali Dominika a v lednu jsem zjistila, že jsem těhu. To jsem oběhla výběrkem v jiné práci, protože jsem v té tehdy současné chtěla skončit. Vzali mě! V tom samém týdnu jsem tři dny na to zjistila, že jsem v tom a novou práci jsem s díky odmítla...

píše se rok 2016, jsem s jiným chlapem 3 roky, v květnu jsme koupili domek, v červnu proběhl jediný sex a nyní je červenec, mám před sebou výběrové řízení do nové firmy a řeším jestli nejsem těhu :/

co si o tom myslet???

Jenže to nejsou jediné náhody v mém životě... začalo to narozením... Naši se 10.6.1983 v 9:30 vzali, já jsem se 10.6.1984 v 21:30 narodila. Mé první dítě, ač mělo termín porodu na 13.9.2007 se narodil až 24.9.2007 a to přesně!!! na 80. narozeniny své prababičky (mmch žije dodnes), druhý syn do bratrových narozenin sice nevydržel, ale narodil se 22.9.2009 ale pro změnu jestliže se Domín narodil v 8:53, pak Tomáš se opět narodil 8:53...

Je tu někdo, kdo by mi to uměl vysvětlit fundovaně???

valentovasasa
autor
13. črc 2016

...

konekokira
13. črc 2016

Mmmh, já osobně věřím na něco vyššího, vykladam si sny a občas taroty, sny fungují, teď před porodem mi skrz symboly vychází především strach z neznámého apod. Na náhody nevěřím, v mým životě má všechno nějaké opodstatnění, nějaký důvod 🙂

valentovasasa
autor
13. črc 2016

@konekokira a jste (jakkoliv) schopná mi vyložit důvod těch okolností co mě provázejí?

konekokira
14. črc 2016

@valentovasasa to bohužel ne :-/ zkuste kartarku nebo kartare 🙂