Existuje láska na první pohled? ☺
Ženy zajímaly by mě vaše příběhy na téma láska na první pohled. ☺ Respektivě byly jste třeba s někým, u koho jste měly pocit hned od začátku, že je to on. Že on je ten chybějící kousek, který k vám přesně pasuje a doplňuje vás? A jste s takovým dodnes nebo to naopak nevyšlo a o to větší to bylo zklamání? 🙈
Já vždy o věcech moc přemýšlím a nesu si sebou stará zranění. A tak radši vždy potlačuji hlas srdce a říkám si ať zůstanu nohama na zemi a přemýšlím racionálně mozkem, ale ono to taky ne vždy je asi úplně správně. Tvrdí se, že ženská intuice je její největší dar a měla by proto naslouchat a jít za hlasem svého srdce.Jak jste to třeba měly vy? Jaké máte své příběhy? 😊
Existuje jsme spolu od mých 14 let a letos už je to 38,máme 2 děti a 2 vnoučata, miluju svého muže možná čím dál víc a z jeho strany cítím to samé.
Lásku na první pohled jsem zažila, byla to neuvěřitelná smršť. Jeli jsme na té vlně asi 2 měsíce, šíleně zamilovaní, láska na celý život... A stejně jsme se rozešli. S manželem to nebyla láska na první pohled, spíš jen vzájemná sympatie a dohromady jsme se dali až po 5 letech.
Dobrý večer, já myslím, že ano a dokonce okamžitě. Do mého manžela to bylo okamžitě. Stejně tak to teda holky mám i do věcí. Jak jste na tom vy? Co dárky? Já se letos zamilovala do perfektního běžícího pásu a můj nejmilejší člověk na světě, můj muž mi ten sen splní. Jsem za něho tak štěstná, vždy ví, co mě udělá obrovskou radost.
láska vůbec neexistuje.....ne tož na první pohled....
Ano. Zamilovala jsem se na první pohled dvakrát v životě. Poprvé mi bylo 18 let a byla to hrozná chyba. Trvalo to 7 let. Pak se mi to stalo znovu a po 3 měsících jsem otěhotněla. Jsme teď čerstvě manželé (od září) a jsem strašně šťastná. Byl moje nejlepší volba v životě. Dohromady jsme spolu přes 3 roky. Je to můj nejlepší kamarád, je úžasnej táta i manžel. Mám štěstí, že ho mám.
Já se tak zamilovala a prožila krásný kus života, nikdy na to nezapomenu, myslela jsem, že to nikdy nemůže skončit..bylo to nádherné v běžném fungování, ale i milostné stránce, sex byl něco co jsem před tím takto neznala..
Ano, láska - respektive zamilování na první pohled opravdu existuje. Je to nádhera ❤️ je to jak elektrický výboj. Zažila jsem, byla jsem jak zdrogovaná 😊 ale nedopadlo to - měla jsem 17let. Sestřenka také zažila, byl z toho vztah na 7 let a dítě ale také to nedopadlo. Ono to zamilování na první pohled nezaručuje spokojený a trvalý vztah.
Láska ne. Sympatie či pobláznění samozřejmě ano... Zažila jsem to jednou, nemohlo to dopadnout jinak, než špatně. A pak už jsem měla dost rozumu 😉
@cherie24 ano existuje, už jsem s takovou láskou skoro 11 let ♥️♥️.
Potkali jsme se v baru, začali si povídat a ja jsem si říkala, ty jo, konečně kluk, co si nehraje na frajera,strašně dlouho jsme si povídali, až do zavírací doby. Pak me dobrovodil domu, ja mu dala pusu a byla jsem jak omámená, fakt jsem na něj pořád myslela. Odpoledne jsme zajistili, ze chodíme na stejnou školu a do konce máme vedle sebe třídy😂.
Jednu dobu jsem si myslela, ze je gay, protože byl zdrženlivý a fakt mi naslouchal, nasmala jsem se s ním jako s nikým. No až jsme jeli po pulroce do Německa, tak mi došlo že teplý fakt není, jen zdrženlivý. No a dnes kdo nás vidí, tak nevěří, že jsme spolu tak dlouho. Pořád se smejeme, držíme za ruce, blbneme, vyznáváme si lásku. Mám doma svojí spřízněnou duši ♥️.. Nehadame se ♥️. Děkuji svému andělovi, že mě tehdy do toho baru přivedl, protože jsem tam nechtěla ani za nic. Takže jo, pokud člověk pozná někoho, s kým má ujít dlouhou cestu, bude to takové to bum! 😍
S láskou na první pohled jsem dnes 21let.

Driv jsem si rikala, ze ano. Ale je to jen pritazlivost, touha, zalibeni... Laska prijde casem, musi se budovat, neni instantni. S pritelem hrala mezi nama od prvni vteriny chemie, ale ve velkem, oba jsme si voneli, zpetne mi to pripomina scenku z prirody, kdy se zviratka pred parenim ocuchaji. 😂 Laska prisla az casem, potrebovali jsme oba cas i na ty dve kouzelna sluvka a kdyz to prislo, bylo to nadherny. Ex mi je rikal hned od zacatku a bylo to jine, neuprimne, ale to jsem byla 14leta holka a brala to jinak. Ted uz vim, ze laska je krehka, prichazi pomalu a vetsinou tam, kde to clovek neceka.