Hádejme filmové hlášky
Známe je všichni, používáme je v běžné mluvě, pojďme si s nimi zahrát. Dám hlášku a kdo uhádne, z kterého je filmu, dává tento úspěšný řešitel zase svou hlášku a tak pořád dál a dál a dál... 🙂 🙂 🙂
Může se jednat,jak o filmy,tak o seriály,fantazii se meze nekladou.
Jen prosím o takové hlášky,které se bezpečně uhádnou,děkuji!!!
A co takhle tohle: "Helejte, my stejně do kina nechodíme, tak si nechte ty umělecký řečičky a koukejte se laskavě vyjádřit" 😀 😀 Anebo: "To byla taky taková malá legrácka, dobrý ne? "Špinavý prádlo, to je jejich", "ale tati to je naše" 😀 😀 Tak a teď si můžete lámat hlavičky, napovím, že je to z jednoho filmu - českého 😉
NH: Prečo má súdruh Žižka v ruke len takú vyrezávanú halúzku? Veď to něbol volajaký kapelmajster či farár. Dajtě mu do ruky aspoň lahký gulomet!
Apolenu vůbec nevím, nasadila jsi mi brouka do hlavy, to ti děkuji, pořád o tom přemýšlím 😀 😀 😀
A co tohle "Ha sme v pérdeli pane hrábě"? 😉
NH: Je to fakt, že nějakou pomocnou ruku by jsme asi potřebovali. Mě už vážně nebaví otevírat konzervy zednickým kladívkem a každý večer skončit u chleba s máslem.
anta, tu hlášku miluju, používáme ji doma 😉 😀 😀 😀
NH "Vovovodník, a a říká mi Fando"
Ano, já jí též v poslední době používám velmi často, klukovi rostou zuby 😀 😀 😀 No a co tohle: "..si půjdeme bytelně zaplavat..." 😀 😀 😀
No to mě zrovna napadlo, tomasek, jsi mě předběhla 😀 😀 😀
Napadlo mě toto "... a tvoje prdel pozná středověk..." 😉
To moje nevíte? Dám ještě jednu NH: Jsou dány dvě kružnice, z níž jedný kouká z kapsy bagr.
>>"Mluvíte se mnou, pane?" "Jo, s tebou." "Mluvíš s nim?" "Jo, s nim." "Mluví s tebou." "Mejlka je vyloučená."
cizí film
Terrence Hill, Spaghetti western 🙂
Další z téhož: "Proč se chce mejt? Vprostřed sezóny..." "To se musí rychle vodnaučit!"
Tolik bodů už mám,huráááá 😀 😀 😀
"Jirko, není ti něco?" "Mně? Mně je všechno! V noci nespím......." "Koukám, jseš nějakej zelenej" 😀 😀 a další
"Famfula, tak co, jak to jede" "Jede to dobře, jenom to nesype" "No to je ale u sypacího stroje dost velká závada, ne?" 😀 😀 😀 Z jednoho filmu 😉

Jééé, to taky můžu, Pulp Fiction 🙂