icon

Historky s tchyní. Co trapného jste s ní zažily?

13. črc 2020

Holky co si dát něco na pobavení? Co trapného jste zažili se svými tchýněmi? 😀

Strana
z3
priefi
17. črc 2020

@anonym proč líto, je to hlavně gesto a kolikrát si ani neuvědomí, kolik to stojí a pak je jim trapné říci, to je moc (nemyslím si, že by to byl případ mých rodičů, ti nemusí počítat každou korunu). Ne naopak mi přišlo trapné po nich chtít, aby tohle platili. Hanba by mě fackovala. Vnoučátkům můžou koupit třeba hračku, nebo oblečení, nemusí to být velkodary. Nevím asi jsem takhle nějak vychovaná a příčí se mi brát takové megadary, obzvláště, když jim to nemám jak vrátit. A myslím, že jim to líto nebylo. Navíc tak jsme koupili, co jsme chtěli a nemuseli jsme se dívat na cenu (myšleno s rezervou, nějaké luxusní extra drahé věci šly mimo nás). Zároveň vím, že kdyby nám teklo do bot, že nám pomohou a využijí jejich pomoc, až to skutečně bude třeba (doufám, že tato situace nebude třeba). Oni koupili cestovní postýlku a byli z toho happy jak tři grepy 😉

Ale tohle má nastaveno každý jinak, někdo kouká, co od koho dostane a očekává velkodary a někdo chce být soběstačný a nechce se cítit zavázaný

priefi
17. črc 2020

@zelenaesmolda znám lidi, co měli prachy v květináči (teda těch skrýši měli víc). Často to je i mrazák, ale to je místo,kam zloděj kouká jako první 🙈

priefi
17. črc 2020

Jako neříkám, že je od věci mít doma nějakou hotovost, kdyby náhodou, ale všechny peníze? Nejde jen o zloděje, ale i o skryté zloděje se jménem inflace 🙈

martiina_k
17. črc 2020

@priefi tak inflace se snad projevuje i když máš peníze na účtě, to je jedno kde ty peníze jsou...
Jako fakt v mrazáku? Jako uvnitř pod mraženým masem? 🙂))

mari2
17. črc 2020

@martiina_k jsem slyšela o rodině, co je měla v mrazáku (ale ne v ČR, myslím, že někde, kde k tomu měli větší důvody), odjeli, mrazák vypli. Zplesnivěly jim všechny úspory....

zavodnice
17. črc 2020

@mari2 Přitom by stačilo pořídit si trezor 👍. Četla jsem, že další oblíbená schovka je pod kobercem.

mari2
17. črc 2020

@zavodnice hele, já už nevím kde to bylo... Ale ne úplně standartní země (nebo období)

zelenaesmolda
17. črc 2020

@mari2
zplesnively jim uspory,tak to me rozsekalo :D

@priefi happy jak tri grepy,to je supeeer :D

priefi
17. črc 2020

@martiina_k no to sice jo, ale na spořícím ti aspoň nějaké procento dají 🙈

zelenaesmolda
17. črc 2020

@mari2
kdyz uz jsme od tematu odbocily tak muzeme zkusit vymyslet co nejoriginalnejsi skrys na penize :D
Kdyz se tady bavime o nestandardni zemi a podminkach tak me napada terarium s jedovatym hadem nebo sklenik s nejakou jedovatou rostlinou 🙂

priefi
17. črc 2020

@zelenaesmolda někdo dává do sáčku a do záchodu (do té nádoby na splachování). Btw jedovatý pavouk/had je častá skrýš. Ono to vždy záleží nad chytrosti nebo tuposti zloděje si myslím

priefi
17. črc 2020

Za mě dokonalá skrýš asi není, protože.schopný zloděj se dostane i do zabezpečeného trezoru

zelenaesmolda
17. črc 2020

@priefi
a taky jeho fobiich 🙂

martiina_k
18. črc 2020

Když už bych měla doma peníze, tak je rozdělím, nenechávala bych je na jednom místě. A nevím, jaká skrýš je ideální, myslím, že zloději mají tolik zkušeností, že každou skrýš objeví.

zelenaesmolda
18. črc 2020

@martiina_k
taky si myslim

Strana
z3