icon

Hledá se mamča/kamarádka z Prahy na procházky, atd.

zanetke
9. čer 2009

Holky ahojky. Bydlím na Praze 4-Michle, mám 6 měsíčního chlapečka a protože jsem přistěhovalec do Prahy, tak si tu připadám dost osamoceně . Bylo by prima mit někoho, s kym bych si tady mohla tuknut a pak vyrazit na prochazku,kafco, nakupy a tak... Moc ráda bych se seznamila s maminkou která je na tom podobně jako já a mohli bychom si navzájem pokecat a pomáhat. Budu ráda, když se mi ozve fajn holka. pa pa a budu se tešit ...

Strana
z9
vip.martin022
1. dub 2010

ahojky jmenuju se Martin je mi 28
let.Mám dvě dcerky Nikolku 15 měsiců a Elišku 3 měsíce.Hledáme kamarádi/ kamarátky z dítkama.Nejsme dlouho v
praze žena je z SVK.Já jsem ze severu čech.Těšim se na nová přátelství..Snad nás tu je takých víc.A bydlíme ve vařenoví

vip.martin022
27. dub 2010

kvetinkapeta
3. kvě 2010

Ahojky, já jsem ze Strašnic a sháním nějaké maminky na kočárkování.

amy_1
3. kvě 2010

Ahojky maminy a tainkove, nekdo z Proseka ci Vysocan na kocarkovani 😉 ?

lida739
27. črc 2010

@lenka0605 ahoj já jsem z Kolovrat tak bychom mohli občas spolu zajít na procházku nebo kafčo coty nato Lída

takyja
26. zář 2010

Někdo z centra Prahy? Či širší centrum Prahy? Malá má 7 měsíců.. 😉

mamkamarketa
19. říj 2010

@takyja my sme z centra (mala strana) synovi je 22 mesicu

marsmail
23. únor 2011

@zanetke ahojky,já jsem taky z Michle 🙂 a mám 6 měs synka,jestli chceš ráda se připojím na procházky a popovídání,písni 🙂 !

janicac
1. bře 2011

Nemáte někdo zájem o kurz masáží pro miminka? Vede ho paní doktrorka na Letné. Navíc je v kurzu povídání o homeopatii. Cena 600 Kč

petulahonzik
14. čer 2011

Ahoj, jsem z Prahy všechny moje kamarádky jsou bezdětné, takže nemáme s kým chodit na procházky a na kafíčko. Mám dvouměsíčního chlapečka

ludunka
18. čer 2011

@petulahonzik ahojky, som tiez z Prahy, práve sme sa sem nastahovali a tiez hladam niekoho na prechádzky, kafíčko, nákupy a proste pokec. Mám tiež dvojmesačného chlapčeka 🙂 ...možme sa dohodnúťa niekam vyraziť.
Moj kontakt: ludmil.novotna@gmail.com
som od Zličína, ale nemám problém vyraziť hocikam 🙂

mart1na
5. črc 2011

@petulahonzik Ahoj, mám tříměsíčního raubíře a taky nemám s kým chodit ven ... Jsem z Benic ale jsem mobilní 🙂 Kdybys měla zájem ... stejně tak @ludunka 😉

lendam
13. srp 2011

@mart1na Ahoj, jestli jsi z Benic, tak přijd do Uhříněvsi, u rybníka se pěkně prochází i spinká,

petulak
15. srp 2011

Ahoj maminky mám 3 letou holku a rádi někam vyrazíme nemá někdo zájem o procházku? 😀 Jsme z Prahy 3,ale pojízdné 😉

mart1na
17. srp 2011

@lendam Ahoj, a kde je v Uhříněvsi rybník??? Nějak si ho nemůžu vybavit ... ☹

lendam
19. srp 2011

@mart1na rybník Nadýmač. Hned u školky. Bydlí tu Bartošová...

conquest
30. srp 2011

My mame 3.5 a 1.5 roku a jsme z Petrovic, sice tu jsme 2 roky, ale lidi se mi tu zdaji takovi odtaziti a ne moc komunikativni...:/

emmca2011
6. zář 2011

ahoj, já jsem z Prahy 4 - kousek od OC Novodvorská Plaza a mám 1měsíční holčičku - najde se někdo kdo je na tom podobně? 😀 jsem taky přistěhovalec tak tu nikoho neznám 😎

marmo
13. zář 2011

@emmca2011
Ahoj, jsem tu nově, ale také někoho hledám na občasné procházky a pokec 🙂.
Bydlíme na Přístavišti v Braníku, takže to k tobě je kousek. Mám taky holčičku - 6 neděl.
Já pár lidí znám, ale nemají malé děcko, tak ráda poznám někoho nového.

emmca2011
15. zář 2011

@marmo joj - malé je zítra taky 6 týdnů 😎 to je super... jj není to tak daleko tak se určo můžeme domluvit a sejít se 😉

rumitci
15. zář 2011

Ahojky, my jsme z Prahy 13 - Stodulek - nenajde se tady taky nekdo? Romca

marmo
19. zář 2011

@emmca2011 tak to je bezvadný, ráda se sejdu. Počasí nám tedy zrovna moc nepřeje, ale prý bude líp 😉 . Co takhle čtvrtek dopoledne okolo 10h?

emmca2011
20. zář 2011

@marmo já se moc omlouvám- tenhle týden toho mám docela dost a ve čtvrtek mi to určo nevyjde.... spíš až v pátek nebo příští týden v pondělí 😉

adeline3
22. říj 2011

Ahoj maminky, my jsme z Proseka (mám půlroční holčičku), tak kdybyste měly zájem o společné procházky apod., tak neváhejte a dejte vědět 😉

janito
27. říj 2011

Ahojky, my Jáňa a Miška, momentálně ze Strašnic ale brzo zpátky na Hájích...případně dojedeme, na prochajdu, na popovídání, na výlety...Tak se těšíme.

cibettka
3. led 2012

@janito
Ahojky, mám stejně starého syna, bydlíme v Hostivaři, takže Strašnice i Háje jsou ok. Chodíme už 9 měs. na procházky do lesoparku, kamarádky mají starší děti nebo bydlí daleko, takže většinou chodíme sami. Rádi uvítáme kamarádky =o)

sookie
3. led 2012

@rumitci ahoj, já taky bydlím v pze 13🙂 odkud přesně jsi?

adelahyxa
4. led 2012

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Jsem ze Strašnic a mám 3 měsíční holčičku. Ta celodenní samota mi leze na mozek...

rumitci
9. led 2012

sookie, my bydlime za benzinkou safranka (ulice Smichovska). ty jsi z Hurky, to je malinko z ruky ☹ . pokud mame auto, neni to problem, ale bez nej to je horsi. jak to mas ty s eventualnim dojezdem na luka/luziny?

ivankad1
26. čer 2012

Ahoj... mám 2 letého chlapečka a hledám maminku na procházky.. kafíčko.. a další radosti s dětmi... jsme z Prahy 5 Barrandova, ale není pro nás problém dojet někam na Smíchov, Luka, Lužiny.. 🙂 těším se..

Strana
z9