Hledám film 🙂

majovka24
21. čer 2016

Ahoj všem 😉,
strašně dlouho hledáme s mamkou jeden film. Myslíme si, že je to drama.
Ve filmu jde o to, že z vězení propustí ženu, která si odseděla trest za údajnou vraždu svého manžela. Ona to však nespáchala, a tak se chystá zjistit sama, kdo jejího muže zabil. Ona si vzpomene, že když byla v domě v den, kdy jejího muže zavraždili, tak že slyšela nějaké zvuky - připomínalo jí to zvuk odemykání dveří, ale nebylo to ono. Později přijde na to, že to byl zvuk klapajících podpatků. Zjistí tedy, že jejího muže zabila její kamarádka, se kterou jí byl nevěrný. Prozradí jí ten zvuk klapajících podpatků.
Nevíte název filmu?
Děkuju moc

anina32
21. čer 2016

Nevím jestli je to ono, v tomhle filmu vyjde najevo, že údajně zavražděný manžel je ve skutečnosti naživu a všechno to vymysleli s milenkou, kamarádkou hlavní hrdinky, aby se jí zbavili a připravili ji o dítě.

http://www.csfd.cz/film/663-dvoji-obvineni/preh...

majovka24
autor
21. čer 2016

@anina32 nn, to není ono, film znám, ale děkuju 🙂

codal
25. dub 2021

Hledám film nebo to byl možná spíš seriál. Dětský, český. Parta dětí, mají svou klubovnu a talisman - nějakou sošku. Podle mě byl někdo z nich svědkem nějakého zločinu, podle mě tam šlo o drogy, ty byly pak schované v té sošce. Mluvili svou vlastní řeči - Agahogoj, jagak sege magáš? Atd. Nevíte někdo???
Dneska mi to od rána visí v hlavě a nemůžu si vzpomenout.