Hledám kamarádku odkudkoliv
Hledám tímto způsobem kamarádku (třeba jen na dopisování přes FB, whatssapp nebo email). Je mi 43 a mám jednu dospělou a jednu téměř dospělou dceru a syna, kterému budou v květnu 2018 dva roky.
Nemám moc blízkých přátel, jsem spíše introvert, a ti, co mi zbyli, mají v současné době prostě jiné zájmy a priority než já. Jsem sice každý den a celý den takříkajíc v jednom kole (při mateřské podnikám), ale přesto se často cítím osaměle...
Proto hledám kamarádku, maminku přiměřeného věku, která má také malé dítě a cití se při všem tom kolotoči také tak nějak "sama". Spřízněnou duši na sdílení každodenních radostí i starostí.
Jsem sice podstatne "mladsi" asi nez chces, ale kdyby jsi chtela, klido napis. Ono ty pocity byvaji tak nejak stejne
Dekuju vsem "holkam" s whatsappem, ktere se mi (zatim) ozvaly, a muzem si psat. Moc mi to pomaha... <3
Ahoj, jsem mladší a bez whatsapp - pokud by se vám holky některé chtělo, budu taky ráda když si s někým pokecám, třeba skrz zprávy na fcb nebo tak. Končíme teď šestinedělí a je to šílený kolotoč...

Ahoj psala jsem do zprav.