icon

Hledám kvalitní sušičku na prádlo s dobrou cenou

janka090
7. kvě 2018

Ahoj, v domácnosti mám už dva chlapi a třetí přídě na svět každou chvíli. Určitě to znáte to množství prádla, které nemáte už kde vyvěsit. Přemýšlím nad kupou sušičky na prádlo. Hledám zlatou střední cestu mezi kvalitou a dobrou cenou. Na internetu jsem si spravila i nějaký přehled a přečetla tipy jak správně vybírat. Našla jsem si i různé testy například tu http://nejsusicky.cz, ale vím, že nejlepší způsob je nechat si poradit od někoho kdo už v téhle situaci byl. Děkuji 🙂

zdenkaell
•
7. kvě 2018

Kupovali jsme set pračky a susicky beko. A maximální spokojenost. Zlatá střední cesta

zelenaesmolda
•
7. kvě 2018

zalezi hlavne jaky typ susicky hledate,ventilacni?kondenzacni?s pumpou?

vila_z_lesa
•
8. kvě 2018

Mame kondenzacni aeg, jsem s ni maximalne spokojena

bayt
•
8. kvě 2018

@janka090 Mame Bosch, myslim si ze to je nejlepsi znacka za rozumnou cenu. Vydrzi dlouho, posledni pracku a susku jsme meli 7 let bez opravy a ted jeste facha na chalupe. Miele bude take super, ale ta cena...

easinakaja
•
11. kvě 2018
ililina
•
11. kvě 2018

Mám skoro tři roky kondenzační sušičku Beko. Je to skvělý pomocník, co ušetří spoustu času.

adriana1302
•
11. kvě 2018

Za mě také AEG, skvělá nabídka programů (sama si určí váhu, míru prosušení...), máme konkrétně tuto https://susicky.heureka.cz/aeg-lavatherm-76788i... za tu cenu mi přijde super, my ji máme již tři roky, tak jsme kupovali o něco dráž, velká kondenzační nádoba, snadno se čistí od žmolků a zachycených chlupů z oblečení. Ale asi již budou novější modely, které budou ještě vychytanější. Předešlou jsme měli Samsung, cenově byla ještě dražší cca 20 tis. a takto kvalitně nesušila, po pěti letech pomalu odešla, dvakrát byl nutný opravář...Ale Bosch třeba bude také dobrá volba, máme spotřebiče v kuchyně a všechny jsou skvělé.

andelka
•
19. kvě 2018

Mám Beko kondenzační, a je to super.