Hledám maminku na spolubydlení v Praze
Ahoj, hledám maminku s dítětem na spolubydlení v Praze. Stěhuji se od partnera a nechci bydlet sama. Představuji si 3+1, nejlépe Praha 2,3,4, ale není podmínkou. Cenově tak 7000 pro každou maminku. Navzájem si vypomůžeme a nebude to tak těžké🙂 Synovi je rok
@adidinka ahoj ,ještě hledáte?Jmenuji se Monika je mi 38 let ,mám 6letou dceru . A hledáme bydlení sama to nezvládnu .Můj email,Monika.mama2@seznam.cz
@maminka1z ahoj Moniko taky sama nezvladnu podnajem muj email sabo.angel@seznam.cz
Ahoj,
hledám spolubydlení do budoucna kolem 6 000 -7 000 kč se vším všudy.
Termín porodu mám až 17.6. takže spolubydlení nejdřív tak od 10.6.
Sama nejsem schopná vše utáhnout, takže pokud bychom si vypomáhali s hlídáním a pod. bylo by to super.
@opija ahoj můžeš mi prosím napsat na email? Monika.mama2@seznam.cz
ahojky , asi jako každá hledám pomoc s bydlením mám 4.5 letou krásnou holčičku a po složité situaci bysme se chtěli odstěhovat hledám kamarádku se kterou bysme bydleli spolu každá nájem 7 nebo 8 tis nejlépe Praha 5 okolí Anděla nebo bližší okolí kuli školce ve které je malá můžeme si vypomoci s dětmi jedna pohlída druhá půjde třeba za zábavou je třeba se občas uvolnit nebo budeme proti sobě chodit do práce vše se dá dohodnout pište na mail kik.duch@seznam.cz a můžeme se sejít kdybys měla zájem díky Týna
Hledám spolubydleni k mamince mám dva kluky 14 a 12 let ...
Hledám spolubydleni k mamince ... Jsem maminka dvou kluků 13 a 12 let . Můj email kotatko1@centrum.cz
Ahojte.Jsem 30maminka dvou holcicek (6let skolou povinna,6mesicu) . S manzelem se budeme rozvadet a rodina mi bohuzel nijak nepomuze.Hledam spolubydleni max do 4000 - 5000 (mam materskou jen 7000) Az se domluvi alimenty bude to asi lepsi ☹
Preferovala bych Prahu 8-9 z hlediska dceriny skoly....jsem vesela holka,postaram se,klidne pohlidam ..jen to ted vse na dve veci ☹ a musim zajistit holcicky.Lucka
Jsem maminka, 26 let, se čtyřletým synem a hledám spolubydlící. Nejlépe Praha 1,2 nebo rozhraní Vršovic/Vinohrad kvůli školce, ale dalo by se změnit.. Mám vlastní příjem, jsem bezproblémová, pořádku milovná. Ozvěte se mi prosím na email turaci@seznam.cz. Děkuji a budu se těšit 🙂 Dáda
Ahoj, stale hledate spolubydleni v Praze (nebo okoli)? Mam rocniho chlapecka a taky bychom radi nejake prijemne stimulujici prostredi, kde budeme v pohode.
Ahoj,je mi 33 let. Jsem z Prahy a mám 10m.syna a odcházíme od partnera a bohužel to sama neutahnu a proto touto cestou hledám maminku s podobným příběhem,která by ráda našla bydlení společně. Nejlépe Praha 6,5,4 ale nebráním se i jiným částem Prahy,pokud tam bude čisto;) děkuji za odpovědi. Těším se...
Ahojte,
je mi 20 let a termín porodu mám na konci října. I tak hledám spolubydlení s další maminkou v Ostravě, jelikož přítel chce, ať dám mimčo pryč, i když jsem už ve 3. měsíci. Můj e-mail je- hana-kosova@centrum.cz
Ahoj, hledám maminku s dítětem ke spolubydlení. Je mi 27, jsem nekonfliktní a mám 16ti měsíční dceru a ještě taky středně velkou fenku, která je ke všem hodná. Odcházíme od přítele. Ráda bych se vešla tak do 5000 za měsíc. Našla by se nějaká maminka, která je na tom podobně a bydlela by s námi? 🙂 Markéta, můj email: marsikova.marketa@seznam.cz
@marketamars ahojky ano našla 🙂 mě je 25 za chvíli 26 a taky hledám...
Ahoj. Je mi 35 a mám 20 mesíčního synka a pejska. Během 2 měsíců bych se chtěla také sestěhovat nejlépe s nějakou pohodovou maminkou. Ještě jsem se nedívala po bytech , ale myslím , že se určitě někde něco najde. Představa je též platit max 7000 za nájem. Chodím do práce 2 dny v týdnu , takže mi zatím jezdí hlídat babička. Jinak jsem příznivec alternativních věcí , zdravé stravy a jsem pořádkumilovná v rámci možností 🙂 🙂 Můžem si vypomoct s hlídáním. Díky za odpovědi. Těším se . Mirka halbichova@seznam.cz
Ahoj...
Je tu někdo kdo shání spolubydlení z Prahy ? Je mi 27 a mam 8 měsíčního chlapečka. Nájem mohu dat 4000-5000 max mam jen rodicak :( najde se tu někdo ? Uz jsem opravdu zoufalá :(muj mail: bara.neumannova@seznam.cz ozvěte se budu rada moc
Ahoj,můžete prosím psát i města a čtvrti? 😀
Ahoj holky, také hledám nejlépe v okolí Vinohrad, ale jsem schopna i dojíždět.
Budeme se s manželem rozvádět a sama nájem neutahnu, jsem schopna se přestěhovat kdykoliv.
Je mi 28 a malému jsou necelé 3 roky 🙂
Mail Fussova.lenka@email.cz
Zdravim, asi budu muset behem 3 mesicu resit bytovou situaci. Budu se stehovat od pritele. mam rocniho synka. Sama podnajem neutahnu. Nasla by se tu maminka z Prahy, ktera je na tom stejne? Je mi 31 let.
Ahoj, je mi 27 a mam skoro čtyřletou holčičku, hledám spolubydlící buď Praha 4 (ideálně Novodvorská), nebo Praha 9 (Libeň) . Přestěhovat se můžu prakticky ihned, ale klidně můžu i počkat, podle situace. Ozvěte se mi na email hrdlickovam@seznam.cz
Ahoj, take hledame spolubydleni, docela akutně. Mam holcicku tri roky a kazdou chvili mam rodit. Uz bych potrebovala mit klid...Mohu platit cca do 8tis. Praha nebo okoli Prahy. Dekuji
Ahoj maminky,jsem z Prahy,mám ročního syna,je mu 33let. Hledáme nové bydlení. Mohu platit 8tis. Nejlépe hledám Prahu 4,5,6. Můžeme podniknout i nějakou dovču. Situace už hoří,pokud máš stejný problém a hledas a chceš už také klid a krásný a čistý domov,budu ráda,když se ozveš. Týna
Ahojky 🙂 Nekdo na spolubydleni? Kamaradka shani.. ma 4leteho syna ve stridave peci. Kdyby tu byla nejaka maminka v podobne situaci, dejte mi vedet,predam dal 🙂

@natalumi ahoj jmenuji se Monika ještě hledáte? Můj email;Monika.mama2@seznam.cz