icon

Hledám maminku na spolubydlení v Praze

adidinka
4. zář 2015

Ahoj, hledám maminku s dítětem na spolubydlení v Praze. Stěhuji se od partnera a nechci bydlet sama. Představuji si 3+1, nejlépe Praha 2,3,4, ale není podmínkou. Cenově tak 7000 pro každou maminku. Navzájem si vypomůžeme a nebude to tak těžké🙂 Synovi je rok

Strana
z5
maminka1z
27. led 2017

@natalumi ahoj jmenuji se Monika ještě hledáte? Můj email;Monika.mama2@seznam.cz

maminka1z
27. led 2017

@adidinka ahoj ,ještě hledáte?Jmenuji se Monika je mi 38 let ,mám 6letou dceru . A hledáme bydlení sama to nezvládnu .Můj email,Monika.mama2@seznam.cz

martinasabo
28. led 2017

@maminka1z ahoj Moniko taky sama nezvladnu podnajem muj email sabo.angel@seznam.cz

opija
3. únor 2017

Ahoj,
hledám spolubydlení do budoucna kolem 6 000 -7 000 kč se vším všudy.
Termín porodu mám až 17.6. takže spolubydlení nejdřív tak od 10.6.
Sama nejsem schopná vše utáhnout, takže pokud bychom si vypomáhali s hlídáním a pod. bylo by to super.

maminka1z
4. únor 2017

@opija ahoj můžeš mi prosím napsat na email? Monika.mama2@seznam.cz

opija
4. únor 2017

@maminka1z uz mate muj email 🙂

neyia
8. únor 2017

ahojky , asi jako každá hledám pomoc s bydlením mám 4.5 letou krásnou holčičku a po složité situaci bysme se chtěli odstěhovat hledám kamarádku se kterou bysme bydleli spolu každá nájem 7 nebo 8 tis nejlépe Praha 5 okolí Anděla nebo bližší okolí kuli školce ve které je malá můžeme si vypomoci s dětmi jedna pohlída druhá půjde třeba za zábavou je třeba se občas uvolnit nebo budeme proti sobě chodit do práce vše se dá dohodnout pište na mail kik.duch@seznam.cz a můžeme se sejít kdybys měla zájem díky Týna

jancary
15. únor 2017

Hledám spolubydleni k mamince mám dva kluky 14 a 12 let ...

jancary
15. únor 2017

Hledám spolubydleni k mamince ... Jsem maminka dvou kluků 13 a 12 let . Můj email kotatko1@centrum.cz

klaraalucka
22. únor 2017

Ahojte.Jsem 30maminka dvou holcicek (6let skolou povinna,6mesicu) . S manzelem se budeme rozvadet a rodina mi bohuzel nijak nepomuze.Hledam spolubydleni max do 4000 - 5000 (mam materskou jen 7000) Az se domluvi alimenty bude to asi lepsi ☹
Preferovala bych Prahu 8-9 z hlediska dceriny skoly....jsem vesela holka,postaram se,klidne pohlidam ..jen to ted vse na dve veci ☹ a musim zajistit holcicky.Lucka

dadulkaaa
19. bře 2017

Jsem maminka, 26 let, se čtyřletým synem a hledám spolubydlící. Nejlépe Praha 1,2 nebo rozhraní Vršovic/Vinohrad kvůli školce, ale dalo by se změnit.. Mám vlastní příjem, jsem bezproblémová, pořádku milovná. Ozvěte se mi prosím na email turaci@seznam.cz. Děkuji a budu se těšit 🙂 Dáda

jana_2015
31. bře 2017

Ahoj, stale hledate spolubydleni v Praze (nebo okoli)? Mam rocniho chlapecka a taky bychom radi nejake prijemne stimulujici prostredi, kde budeme v pohode.

tynamax
31. bře 2017

Ahoj,je mi 33 let. Jsem z Prahy a mám 10m.syna a odcházíme od partnera a bohužel to sama neutahnu a proto touto cestou hledám maminku s podobným příběhem,která by ráda našla bydlení společně. Nejlépe Praha 6,5,4 ale nebráním se i jiným částem Prahy,pokud tam bude čisto;) děkuji za odpovědi. Těším se...

hanakos
1. dub 2017

Ahojte,
je mi 20 let a termín porodu mám na konci října. I tak hledám spolubydlení s další maminkou v Ostravě, jelikož přítel chce, ať dám mimčo pryč, i když jsem už ve 3. měsíci. Můj e-mail je- hana-kosova@centrum.cz

neyia
3. dub 2017

@tynamax ahojky ano pořád hledáme ;)

marketamars
5. dub 2017

Ahoj, hledám maminku s dítětem ke spolubydlení. Je mi 27, jsem nekonfliktní a mám 16ti měsíční dceru a ještě taky středně velkou fenku, která je ke všem hodná. Odcházíme od přítele. Ráda bych se vešla tak do 5000 za měsíc. Našla by se nějaká maminka, která je na tom podobně a bydlela by s námi? 🙂 Markéta, můj email: marsikova.marketa@seznam.cz

neyia
5. dub 2017

@marketamars ahojky ano našla 🙂 mě je 25 za chvíli 26 a taky hledám...

jolie19
5. dub 2017

Ahoj. Je mi 35 a mám 20 mesíčního synka a pejska. Během 2 měsíců bych se chtěla také sestěhovat nejlépe s nějakou pohodovou maminkou. Ještě jsem se nedívala po bytech , ale myslím , že se určitě někde něco najde. Představa je též platit max 7000 za nájem. Chodím do práce 2 dny v týdnu , takže mi zatím jezdí hlídat babička. Jinak jsem příznivec alternativních věcí , zdravé stravy a jsem pořádkumilovná v rámci možností 🙂 🙂 Můžem si vypomoct s hlídáním. Díky za odpovědi. Těším se . Mirka halbichova@seznam.cz

barulilinka
9. dub 2017

Ahoj...
Je tu někdo kdo shání spolubydlení z Prahy ? Je mi 27 a mam 8 měsíčního chlapečka. Nájem mohu dat 4000-5000 max mam jen rodicak :( najde se tu někdo ? Uz jsem opravdu zoufalá :(muj mail: bara.neumannova@seznam.cz ozvěte se budu rada moc

bondyskova
22. dub 2017

Ahoj,můžete prosím psát i města a čtvrti? 😀

andy0405
24. dub 2017

Ahoj, nasla by se tady maminka na spolubydleni. Mam 4 leteho synka. Financne muzu davat kolem 5-6000 mesicne. Nejlepe P4-Pankrac, Budejovicka, Novodvorska, Hodkovicky.Spechá... Budu se tesit na odpovedi. 🙂 piste tady do sz nebo na mail grigovaa@seznam.cz

fussova
25. dub 2017

Ahoj holky, také hledám nejlépe v okolí Vinohrad, ale jsem schopna i dojíždět.
Budeme se s manželem rozvádět a sama nájem neutahnu, jsem schopna se přestěhovat kdykoliv.
Je mi 28 a malému jsou necelé 3 roky 🙂
Mail Fussova.lenka@email.cz

andy0405
25. dub 2017

@fussova ahoj napsala jsem mail, omylem ale z kamarádkyne e-mailové adresy tak poprosim o odpověď na grigovaa@seznam.cz

slecnaveru
3. kvě 2017

Zdravim, asi budu muset behem 3 mesicu resit bytovou situaci. Budu se stehovat od pritele. mam rocniho synka. Sama podnajem neutahnu. Nasla by se tu maminka z Prahy, ktera je na tom stejne? Je mi 31 let.

hrdlickovam
14. kvě 2017

Ahoj, je mi 27 a mam skoro čtyřletou holčičku, hledám spolubydlící buď Praha 4 (ideálně Novodvorská), nebo Praha 9 (Libeň) . Přestěhovat se můžu prakticky ihned, ale klidně můžu i počkat, podle situace. Ozvěte se mi na email hrdlickovam@seznam.cz

eryca
16. čer 2017

Ahoj, take hledame spolubydleni, docela akutně. Mam holcicku tri roky a kazdou chvili mam rodit. Uz bych potrebovala mit klid...Mohu platit cca do 8tis. Praha nebo okoli Prahy. Dekuji

tynamax
23. čer 2017

Ahoj maminky,jsem z Prahy,mám ročního syna,je mu 33let. Hledáme nové bydlení. Mohu platit 8tis. Nejlépe hledám Prahu 4,5,6. Můžeme podniknout i nějakou dovču. Situace už hoří,pokud máš stejný problém a hledas a chceš už také klid a krásný a čistý domov,budu ráda,když se ozveš. Týna

avelik
27. čer 2017

Ahojky 🙂 Nekdo na spolubydleni? Kamaradka shani.. ma 4leteho syna ve stridave peci. Kdyby tu byla nejaka maminka v podobne situaci, dejte mi vedet,predam dal 🙂

avelik
27. čer 2017

@tynamax Ahojky, jestli je toto jeste aktualni, ozvi se kdyztak kamaradce na terezaplacha2014@seznam.cz

Strana
z5