icon

Hledám online kamarádku na pokec 🙂

kolkola
26. dub 2014

Ahoj, hledám někoho kdo by si chtěl jen tak popovídat, k tomu samozřejmě probrat partnery, děti, tchyně, milence atd.🙂
Prostě hledám kamarádku/y na pokec online.

Přidá se ke mě někdo 🙂

jeeanetta
4. srp 2015

Taky prosim o pridani do skupinky, dekuji🙂

amj
4. srp 2015

@elbundova no jooo, ne každému je dána šikovnost...můj manžel pracovitý ano, ale výsledek .... takže si to radši udělám sama. 😀 😀

irena1111
4. srp 2015

@amj tak už to mám za sebou. Byla jsem dopoledne. Teď jen hledám pohodlnou polohu. Břicho je celkem OK ale z toho ležení mě bolí záda

amj
4. srp 2015

@irena1111 no a dobrý? s čím jsi byla? jestli to není tajné? Obávám se, že najít vhodnou polohu na nemocniční posteli - to se rovná téměř zázraku 😉

elbundova
4. srp 2015

@amj tak to jo 🙂 dneska mne trochu manžel naštval a zase mne dodalo to že jsem zase viděla rozhazeny boty když jsem přišla domu no prostě desny ☹

amj
4. srp 2015

@elbundova mě štvou jen děti - jsem vystěhovala pokoj, a že budu teda malovat - a oni někam založili klíče od sklepa... tak zítra místo malování budu stěhovat vše zpět - a hledat klíče. Předpokládám že jedno z nich bylo aktivní a v tom sestěhovávání z jedné místnosti do druhé klíče někam položilo .... a já je zarovnala něčím jiným 🙄

elbundova
4. srp 2015

@amj aspoň si odpočines 🙂 kdepak bydlíš 🙂

irena1111
4. srp 2015

@amj byla jsem se žlučníkem. Od druhého těhotenství zlobil tak jsme naplánovali termín ale dostala jsem zase koliku tak se to uspíšilo. S tou polohou je to fakt hrůza. Jak mě tlačí zbytky plynu z laparoskopie tak je mi nejlíp v sedě

amj
4. srp 2015

@elbundova v Madridu 🙂

amj
4. srp 2015

@irena1111 ani nemluv... Žlučník to je hnus! Tak hlavne ted uz ti bude jen lip!!! Jak dlouho tam zůstanes ?

irena1111
5. srp 2015

@amj no prej půjdu zítra asi domů

amj
6. srp 2015

@irena1111 jako dnes? No tak juchuuuu

elbundova
6. srp 2015

@amj až takhle daleko 🙂

amj
6. srp 2015

@elbundova jak daleko? 3 hodky letadlem 🙂 to je hned ;))

radapokec
7. srp 2015

@kolkola mohu taky poprosit o přidání?

elbundova
7. srp 2015

@amj tak to jo letadlem to jde ale autem by to šlo na dvě věci asi 😀 a co jake tam mate počasí a jak se tu tmve Španělsku v Madridu bydli a jak jsi tam dlouho 🙂 ?

amj
7. srp 2015

@elbundova já jezdím většinou autem - poměr cena / doba cesty mi přijde drastický.
Navíc po čr bez auta - taky pecka - si vždycky půjčuju z půjčovny když letím. Tak mi ekonomicky stále vychází líp to odřídit - jezdím to tak za 25-28 hodin - podle toho jak to je zacpaný... a to i ve Francii nebo v německu hodím delší pauzu na spaní 😀
je tu vedro...takové jak máte u Vás...ale tady už od začátku června - stále stejné... ve dne v noci... klimoška mi jede na plno - to bude pecka vyučtování 😒
jsem tu...hele nevím...5 let? plus mínus

elbundova
8. srp 2015

Tak dneska nás malý brouček má narozeniny a už 2 roky toto tedy uteklo ☹ 🙂 před nedávnem 8.8.2013 ve 3:44 hodin se nám narodil a dneska už jsou mu 2 roky to ten čas tedy moc leti ☹ 🙂. Snad si to pořádne uzije oslavu, dorty a dárečky no uvidíme 😀.

elbundova
8. srp 2015

Dneska po 3 v bazénu a Davídek se pořádne také vyřadil v bazénu s námi a jak jsme byly v bazénu a hráli si tedy ja,Davídek a babička (moje mamka) tak mne ta naše dablice pořádne 2x kopla 🙂 asi se ji něco nelíbilo nebo co 😀. Takže už to taky začíná ty kopance už se moc tesim 🙂.

amj
8. srp 2015

@elbundova tak tož všechno nejlepčí 😀

amj
8. srp 2015

tvl - to jinak napsat nejde... ta moje tchýně - lépší jsem ,,obdržet,, nemohla 😒 prý že jsem absolutně neschopná, když se neumím postarat o dítě - ani v noci!!! a teď je kvůli mě poznamenanej malej na celej život, protože bude mít šlinc ve tváři... fakt podpora rodiny 🤐

elbundova
8. srp 2015

@amj děkujeme 🙂 😀

elbundova
8. srp 2015

@amj z toho si nic nedělej taky jsem to už párkrát slyšela od me mamky a babičky když si Davídek něco udělal že ho mám víc hlídat 🙂 ale prostě když se snažís víc hlídat tak se pokaždé něco stane ☹ 🙂 a pak se to stalo i me mamce že Davídka hlídala a spadl ji na zem na hlavičku když se učil chodit takže byl klid 🙂 tak si z toho nic nedělej a bud v klidu. Chápu te že si naštvana na to ale přejde to uvidíš 🙂. Hlavně se drž ano 🙂.

amj
8. srp 2015

@elbundova nebooooj. mě hned tak nenaštvou 😎 každej je po bitvě generál 😀

elbundova
8. srp 2015

@amj tak to jo..... 😎 a co jinak si dneska dělala 😀

amj
8. srp 2015

@elbundova uklízela bordel v dětským pokoji - vyhazovala a třídila hračky - by člověk neřekl, kolik toho ty děti maj 😀 😀 😀
a ty?

elbundova
8. srp 2015

@amj dneska jsem nic nedělala takový malí relax 😀 😀 😀 😀 😀 ráno dopoledne jsme byly pro dort s manželem a dneska jsme oslavovali narozeniny 😀 😀 😀 😀 😀 😀, synek Davídek dneska měl narozeniny a už oslavil 2 roky takže rodinná sešlost a malá oslava 😀 😀 😀 😀 😀 😀

seila88
14. srp 2015

Ahojky už jsem tady dlouho nebyla... Nebyl nějak vůbec čas.. Jak pak se máte?? Jak uzivate tyhle horká? Já už se normálně tesim až nápadně sníh😀

terinka666
1. lis 2015

ahoj mohu se taky přidat? 🙂

amj
1. lis 2015

@terinka666 hoj to tu nějak utichlo ...

Strana