Hledám online kamarádku na pokec 🙂
Ahoj, hledám někoho kdo by si chtěl jen tak popovídat, k tomu samozřejmě probrat partnery, děti, tchyně, milence atd.🙂
Prostě hledám kamarádku/y na pokec online.
Přidá se ke mě někdo 🙂
no uplne super ... nedavno sem tu tak cumela a rikala sem si proc tu neni diskuse proste jen tak na pokec.. kecat o vsem a o nicem.. vsak to znate.. rada bych se pridala.. prosiiiim
mě čeká nádobí, večeře, uklid oblečení atd... ale tááák strašně se mi nechce :D :D :D tak brouzdam na konikovi, fb, a ještě koukam všude možně po netu :D
co dneska vaříte holky? u nas jsou tousty z lenosti. Syn bude mít jogurt s ovocem.
no já nevím v některých rodinách se prý večeří pouze studené večeře, ale já asi 7x týdne pečivo jíst nedokážu, nebo co takhle večeříte i Vy ostatní ?
Ahoj Hledám Kamarádku s kterou bych si rozuměla Měla jsem kamarádky ale jedna mi odjela do ciziny a ta druha Mě zklamala jen mě využívala 😒 Ale To je jedno Však se najde naká která bude fajn jako já Moje Záliby jsou Fotografování výlety památky Grilovaní Opčas Zajdu na Vínko libí se mi V Praze jednou bych tam chtěla bydlet Budu se těšit Když Poznám nové Přátele Jsem Mila hodná Upřimná 🙂

Ahojik, taký bych se rada k vám přídála 🙂