Hledám online kamarádku na pokec 🙂
Ahoj, hledám někoho kdo by si chtěl jen tak popovídat, k tomu samozřejmě probrat partnery, děti, tchyně, milence atd.🙂
Prostě hledám kamarádku/y na pokec online.
Přidá se ke mě někdo 🙂
Tak a uz se valime u tatinka v posteli. To je takovy labuzo. Pro vysvetleni s tatinkem nebydlime v jednom byte protoze dela jen nocni a pres den spi a ma jen garsonku kde moc uniku s ditetem neni.
Ale kdyz ma tatinek volno tak vzdyckykdyz se vyspi jdeme k nemu a jsme tam co nejdyl to jde. A az bude mit dva dny volna po sobe tak ho ceka celodenni pobyt. Porad "fnuka" ze se malej na nej sklebi, tak at si oba hezky zvykaj.
Tak už jenom 2 dny do úterý 17.5.2016 už se nemůžu dočkat až udělám velkou změnu tedy proměnu 🙂 😀 ...
Holky děkuji moc .Já ted zůstala ze zdravotních důvodů doma,tak dopo. občas nakouknu.
Ahojky děvčata, chtěla bych se jenom zeptat jestli vadí to že už zítra načínám UM Nutrilon 2 ta je tedy od ukončeného 6 měsíce a Sabince za 13 dní bude 6 měsíců....ptám se jestli to vadí když UM Nutrilon 2 načnu už teď koncem 5 měsíce a začátkem 6 měsíce..... Moc děkuji za rady 🙂 ....
Tak dneska je Sabince 6 měsíců a kontrola u dr. Adamové dopadla super 🙂 ani naše ďáblice neplakala šikulka naše 🙂. Ve 4 měsíci vážila 5,500 g a měřila 59 cm, a dneska v 6 měsících vážila 6,850 g a měřila 65 cm takže krásně přibrala naše milovaná ďáblice 🙂 jsme na Sabinku moc pyšný 😀 a další kontrola za 2 měsíce 🙂 tak jsem zvědavá kolik zase do 8 měsíce přibere 🙂 😀
Ahojky děvčata, mám dilema všude ze všech stran slyším že mám břicho a hlavně od těch koho mám moc ráda tedy hlavně od rodiny a od manžela, to bych tedy nečekala.... vím že mám břicho a chci to změnit a koupit si stroj na cvičení.... vím mám 2 děti tak to bude znát.... manžel má také břicho a větší než mám ja a pořád mu to neříkám že má břicho.... tak se chci poradit s Vámi tady.... tak co říkáte Vy na to mám břicho nebo ne ☹ ..... moc děkuji za odpověď ☹ .....

@amj no vidíš to 😀 tak jsme tu obě moc nebyli co 🙂 😀