icon

Hlučná sousedka mi budí dítě

25. lis 2020

Ahoj, jdu si spíš postěžovat. Máme nad sebou velmi milou paní, asi jako osina v zadku. Kdysi mi vyčetla, že jí budíme dítě, jak něčím šmrdláme po podlaze. Bydlí nad námi 👍 nejsem si vědoma, čím šmrdláme. Mám vysavač a ten večer nepoužívám. Všude kolem sousedi mají malé děti. Tudíž jsme si vědomi, že večer chodí spát dříve než mi a tak nepoužíváme žádné přístroje, pračku ani jiné spotřebiče. Teď mám malé čerstvé miminko a ta nádhera si tam i do 3 do rána hlasitě vypráví, tříska se vším co má (šuplíky, dveře, nádobí, ...) Mixuje si omáčky, televize ji řve. A jako bonus si zve pánské návštěvy se kterými tam podle zvuků (asi jako by to bylo vedle mne ) provozuje velmi tichou činnost stylem zbourám panelák a budu řvát aby mě všichni slyšeli na Už tak rotvrzaným gaučem. Dítě se mi pořád budí leknutím, cukne sebou do všech stran a začne hrozný pláč. Dítě unavený nevyspalý, my to samý. Dovolím se třeba ve 2 ráno zabouchat, zabouchána prosbu o ticho mi odsekne, že to není od ní. zpátky, toť vše pokračuje dál. Na nic nsopppmomentálně prázdné a nikdo jiný nahoře nebydlí. Samozřejmě nejs

Strana
z2
misina321
26. lis 2020

Ahoj, prostě bydlení v bytovce je na nic. Teď bydlím v paneláku a slyším v bytě nademnou chodit i kočku. Paní podemnou je pro změnu dost hlučná. Taky slyším vše. Je to prostě špatná konstrukce a budou mezi panelama fuky. Některý paneláky jsou horší, některý lepší. Dřív se navíc kročejová izolace neřešila vůbec.
Na tvůj problém doporučuji dát do místností sádrokartonové podhledy a nejlépe to ještě vyplnit vatou. Šikovný muž zvládne anebo jsou ceny tak kolem 700/m2. Pak by bylo řešení, aby si sousedka dala koberce nebo lino, ale k tomu jí asi těžko donutíte 🙂

veruuu_kubesovic
26. lis 2020

a co třeba odhlučnit strop a máš po problému 😉?

irmamala
27. lis 2020

Hele děvče, když jsem měla miminko jako ty, tak pod námi byli strašně hluční sousedi. Pořád řvali po dětech, hádali se, malej dělal bordel. Taky jsem se vztekala, jak já k tomu přijdu, že mi budí děti a x krát tam chtěl manžel jít. Ale já jsem zase nechtěla dělat zle. A ještě, že jsem byla tak prozíravá. Mám dvě dcery, které dělají takový bugr a ještě když jim přijdou kamarádi na návštěvu, tak jsou slyšet po celém paneláku... Tím chci říct, že sama nevíš, co tě čeká, aby jednou nevolala paní ze msty policajty na tebe.

autor
4. pro 2020

Takže dnes přivolaná MP. Byli milý, ochotný. Poslechli si, a dali pokutu za rušení nočního klidu. Dokonce jeden z policistů říkal, že sám ví jaký to je a sám tuto situaci taky řešil a divil se, jak to že volám až ve 3 ráno, když to dělá celou noc. Shodli se na tom, že hluk je nepřiměřený a že dotyčná osoba je bezohledná a porušuje noční klid. Když tam začala znovu řvát a mlátit se vším, okamžitě se sebrali a šli nahoru. Chvíli se tam s nimi dohadovali jako vždycky, když byla stížnost od nás. Ona přece nic nedělá i když okolí nemůže spát. Je fajn, že taky doma měli malý děti a věděli, jak otravný to je.

Strana
z2