Hodgkinov lymfóm, je tu niekto s podobným "osudom"?
Ahojte mamicky. Pred dvoma mesiacmi mi diagnostikovali Hodgkina, stadium 4B. Rada by som podebatila s niekym s podobnym "osudom". Vymenila si postrehy a tipy ako toto obdobie (chodim na chemosky) zvladnut nielen s dietatom ale aj s partnerom. Dakujem za akukolvek odozvu 🙂
hodne stesti,co vim tak pronoza u tohoto lymfomu je ta z lepsich
Non-hodgkin ale je dost jine nez hodgkin
V liecbe tychto lymfomov sa nevyznam. Skor my islo o to ako zvladnut napor toho vsetkeho. Moja rodina je od nas 800km, partnerova zase su nam nablizku ale pomoc je skor takova ze proste musim zavolat ze nemam hlidani alebo ze tu odpadavam bolestami a neviem co s malym. O financnych tazkostiach okolo toho ani nehovorim.
můj tchán prodělal léčbu Non-hodgkina, bohužel to nedopadlo dobře ☹ ... tobě přeji hodně sil a ať je vše v pořádku.
hodgkin stadium III E, ale uz je to nejaka doba (bylo mi 15).... chemo,zareni,chemo,zareni - tenkrat jsem stravila rok po nemocnicich, ale v soucasnosti uz je vsechno jinak - lecba sla vyrazne dopredu, je setrnejsi a ucinejsi
@pjs zatial mam jenom chemo 6 cyklov BEACOPP eskalovany. po nemocniciach chodim uz od srpna ale chemo zacali az v rijnu. zaujimalo by ma ako ste sa stravovali, ci ste jedli na co ste mali chut. Ja som dostala napisane na dvoch A4 co smiem a nie. Akurat riesim ci mozem med na chlebik, neni tam nic o nom a mala som chut na snidani si dat 🙂
@zuzna7 Tchán bydle v Praze Modřanech a na chemo jezdil na Karlák a pak na ozařování na Bulovku. Měl nárok na sanitku (zdarma) a když ho vozil manžel autem, tak nám potvrdili papír, kterej jsme dostali na VZP, mohu ti ho poslat do emailu. To jsme odnesli na pobočku VZP a vždy nám to proplatili, podle km a spotřeby auta.
Zuzi, mrkně na sdružení Lymfom Help, určitě pomohou. Tyto odkazy by mohly pomoct vyřešit některé otázky. 🙂 Doufám, že už je ale vše v pořádku! 🙂 http://www.lymfomhelp.cz/ke-stazeni-o-lymfomu/s... a http://www.lymfomhelp.cz/ke-stazeni-o-lymfomu/n...

@zuzna7 - Zuzanko, zkušenost s nemocí nemám, ale i tak přeji hodně sil a co nejvíce následného zdravíčka!
Drž se!