icon

Holení ve 12 letech. Počkat, nebo se zeptat rodičů? A jak?

barjssk3737372
16. čer 2020

Ahoj chci se zeptat jak říct mamce nebo i tátovi? Že se chci holit bude mi tak za 14 dní 12 let a mam 150 cm a prí vipadam na 13 let a nevim jestli se mam zeptat nebo mám počkat aš budu starší protože se stidim a nechci nosit sukňe ani šati protože mam černé vírazné chloupky a nevi jestli mi dovolej se holit. Poraťe mi prosím.

sticker
Strana
z5
alcar
17. čer 2020

@rezusesmichy tak asi ho moc precteneho nemas, kdyz zrovna tady nepoznas typicky trolli diskuzi. Ale nejsi tu moc dlouho, tak to chapu.

rezusesmichy
17. čer 2020

@alcar tak kdyby sis prolustrovala můj profil jak je tady zvykem tak by jsi netvrdila že jsem tady krátce. A tak to je tu potom troll skoro každy, protože některé diskuze i KZ fakt někdy stojí za to😉

alcar
17. čer 2020

@rezusesmichy nemam ve zvyku nekomu lustrovat profil. Jen jsem mrkla na datum zalozeni profilu a to je kveten 2020. Mam na to jiny nazor. Pro me tato diskuze vykazuje typicke znaky pro trolla. Nevim, co tu chces se mnou vice vydebatovat. 😃

eviicka
17. čer 2020

Nebýt hlášky o pedofilovi, tak jediná věc, která tu vyvolává nějaké dlouhodobější vášně je to zda je to nebo není troll. Taky mě nebaví věčně číst o trollech, pokud se mi dotaz zdá podezřelý, tak nepřispěju a je to...

S tímhle dotazem problém nemám, akorát ani radu, protože pokud slečna nemá možnost kapesného a důvěru s mamkou, tak těžko radit.

rezusesmichy
17. čer 2020

@alcar jen jsem řekla svůj názor, to je taky troll znak? 😉😃

alcar
17. čer 2020

@rezusesmichy take jsem rekla svuj nazor. Tebe jsem za trolla nikde neoznacila nebo snad ano?

amazonkajanik
17. čer 2020

Tak to vezmu jinak a trochu inspirace. Proč nedodat více sebevědomí v jiném směru
https://www.idnes.cz/onadnes/moda/ochlupeni-hol...

rezusesmichy
17. čer 2020

@alcar ne ale vadí ti že jsem ti řekla svůj názor na ten tvůj. A jen tak mimochodem lepší nick jsem si fakt vymyslet nemohla😉

rezusesmichy
17. čer 2020

@amazonkajanik ale tady nejde o to co si o mě mysli druzí ale jak se cítím já. Pro mě za mě ať se ženské neholi vůbec, ale proč od toho odrazuji ty druhé.

alcar
17. čer 2020

@rezusesmichy mne nic nevadi, jen ty mas furt potrebu tady s kazdym nesmyslne diskutovat a regovat na kazdy komentar. 😃

rezusesmichy
17. čer 2020

@alcar to je možný, ale proč ty pořád reagujes na ty mé, nemusíš 😉😃

alcar
17. čer 2020

@rezusesmichy jo nemusim. Stejne tak ty jsi nemusela reagovat na ten muj prvni, ze jo. 😉 Mimochodem, ted uz opravdu vykazujes znamky trolla. 😃

rezusesmichy
17. čer 2020

@alcar jen když já tu potřebu prostě měla, co nadelas? 😃Tak aspoň vím, je dobre umíte odhalit trolla😃😉

amazonkajanik
17. čer 2020

@rezusesmichy protože když začne takhle brzy,bude to mít tmavší,rychleji porostou,prostě si zadělá na nekonečný kolotoč žiletek. Když už,tak vážně lepší depilace,pokud je to tak drastické. Ale mě to připadá stejně zbytečné,jako když tu psala holka,že jí mamka v 11letech nechce dovolit tanga, přestože je ostatní spolužačky nosí. Proč jí vadí chloupky? Protože nejsou in,protože se ostatní holí,protože si nepřipadá atraktivní? A potom bude co? Že jí někdo nakuká,že by mohla shodit a bude z ní anorektička?! Základ je budovat vnitřní sebevědomí bez ohledu na to,co na to řeknou vrstevníci. A pokud budou rýpat,jak se s tím vyrovnat,nebo je odpálkovat. Prostě nebýt ovce!!!

alcar
17. čer 2020

@rezusesmichy tak kdyz mas potrebu se tady dohadovat se ctyrma zenskyma na ctyrech stranach, tak te pri tom necham. 🤷‍♀️😃

zelenaesmolda
17. čer 2020

@amazonkajanik to je blbost,ze porostou rychleji,to se nam akorat zda.Kdyz mas vlasy na jezka jde videt kazdy mm,ktereho si u nomalne dlouhych vlasu nevsimnes.S chlupama je to stejne.Chlupy rostou z vacku a povrchove odstraneni na to fakt nema vliv,je to nesmysl.

rezusesmichy
17. čer 2020

@alcar nechej😉😃

sudylichozrout
17. čer 2020

Ze se na to uz nevyserete, damy 😂😉

rezusesmichy
17. čer 2020

@amazonkajanik tak tím, že jste ji hned ze začátku sjely za to, že by se raději měla lépe učit jste fakt pomohly k budování jejího sebevedomi🙄

rezusesmichy
17. čer 2020

@sudylichozrout když mě to tak bavi😃

amazonkajanik
17. čer 2020

@zelenaesmolda ale když je vezmeš depilací,kdy jde i kořínek,tak máš min měsíc klid a nejsou tak ostré a silné . A jinak,z vlastní zkušenosti vím,že když jsme trampovali,prostě pohoda,klid a příroda,tak mi nehty,vlasy i chlupy rostly pomaleji. To co jsem měla na nohou za 3neděle,mívám normálně po 5dnech

zelenaesmolda
17. čer 2020

@sudylichozrout jsme ochranci prirody,zabijime bobry :D

zelenaesmolda
17. čer 2020

@amazonkajanik depilaci ano,ja mela na mysli holeni

orisek56
17. čer 2020
amazonkajanik
17. čer 2020

@rezusesmichy proto jsem taky uvedla,že znám lidi,kteří se dostali daleko. Od starší generace jsem poslouchala,že za nich žádný dys nebylo,byl to prostě debil. Hůř jsi to komentovala ty tím,že hold je někdo hloupější. Já neřekla,že je hloupá,ale že má na víc! Víš jaký to je,lítat a shánět dětského psychologa pro cizí holku,které je sice 14let,ale propadla a její 12letí spolužáci jí ničí život,její pěstounka taktéž,holka začne propadat depresím a alkoholu(ke kterému nebyl problém se dostat),nemohla si vzít na sebe nic normálního,dívčího,aby nebyla za k...,nedojeli s ní na kontrolu s nohou,kvůli pár korunám a ona doživotní následky...A víš co,na závody se připravila tak skvěle,že vyhrála bronz ze 20 soutěžících a sama tomu nemohla věřit. Protože byla zvyklá,že jí nikdo nevěřil! Byla jiná a hotovo

rezusesmichy
17. čer 2020

@orisek56 mysli si o mě co chceš, aspoň ho teď můžeš používat, když sis ho konecne stahla😃👍

amazonkajanik
17. čer 2020

@zelenaesmolda depilaci jsem tu už párkrát nadhodila 😉

rezusesmichy
17. čer 2020

@amazonkajanik to hloupejsi jsem myslela tak, že každý je dobrý v něčem jiném, třeba je dobrá v matematice, ale bohužel čeština ji nejde. Mám bratrance, který když něco napsal tak jsi měla pocit, že to píše žadatel o azyl v ČR. Ale byl bedna na matematiku, vystudoval s prstem v nose matfyz a v době kdy u nás slovo počítač znalo jen pár lidí, tak on pracoval v Americe v počítačové firmě ve dvojcatech v New Yorku. Proto nikdy lidi nesoudim jen na základě špatně češtiny.

amazonkajanik
17. čer 2020

@rezusesmichy no,tak tos měla napsat hned na začátku. Jak jsem psala,kamarádka všechna dys,sotva prolezla základní školu a nejednou je z ní vysokoškolačka,co si lítá po světě. A neměla to lehké,mamka s prominutím magor,co jí všechno zakazoval,pro ránu neměla daleko. Jak ta byla řezáná,ty jelita bys nechtěla vidět. Oblečení za krále klacka,u mě měla schovaných pár slušných,čistých a vyžehlených kousků. Když jsem ji potkala po letech,spadla mi brada a připadala si jak šmudla. Krásná,štíhlá blondýna, ale tu hubu pořád stejně prořízlou 😂

rezusesmichy
17. čer 2020

@amazonkajanik to je jedno kdy jsem to přece napsala, prostě je ubohé a hloupé někoho shazovat kvůli tomu, že je hloupý na češtinu. Nikdo z nás neví proč tomu tak je. Daleko lepší by bylo tomu člověku pomoct tím, že mu třeba nabídne online doučování. 🙂

Strana
z5