Holky womenszonky. Jste tady?
Tak ahoj holky, doufám že se takhle můžeme lépe scházet. a že se nás tu sejde více, jako zlatka petulka aspol. 🙂
Mam jeste jeden test a testnu jeste rano,snazims e vlozit kvalitnejsi fotku ale mobil se mnou nespolupracuje
jo holky, jake mate zkusenosti s ovulacnim testem?premyslim, ze bych si nejaky asi koupila.............a pristi tyden mame petilete vyroci🙂)..tak snad to aktivne oslavime 😀
Holky za 2minuty juknete dolbicka znova,mam lepsi kvaLITNEJSI A OSTROU FOTKU,TAK JUKNETE.
ilo já jsem si objednala ted ovulační testy i s novým lubrikačním gelem který má podporovat spermie a tvořit jem správné prostředí a nemá je zabíjet narozdíl od obyč. lubrikantů. Tak jsem na to zvědavá.
tak jsem si k tomu také objednala ovu testy a vůbec nevím kdy mám začít testovat. Vzhledem k tomu že mám delší cykly a celkem rozházené tak netuším.
no 5 let je opravdu důvod k oslavě 😀 tak hezké snaženíčko
jsem ted 12DC,ale posledni ovu snad probehlo nekdy kolem 26DC,takze jeste spouuusta casu 🙂........tak skoda, ze nejsem tehu k nasemu petiletemu vyroci, byl by to ale bezva darek 🙂
No, já si pár testů koupila vždy, když jsem cítila ovu...a čárka se na nich ukázala...ale nikdy jsem tak nějak nepochopila, kdy ta ovu bude. Je tam psané, že myslím do 24-48 hod...ale já jsem nevěděla od jaké čárky, jestli stačí slabunká nebo to musí být čára do očí bijící 😀
To je rada, co Ili? 😅
Holky moc dekuju ale nechci abyste byly zklamane,kdyztak odejdu z diskuze,jestli Vam to bude vadit
Ilo doktori tu jsou na urovni,kdybych jich nebylo tak porodim tezve postizenou holcicku.
Ja s euplne klepu,snedla jsem jablko a vypila vodu,manza v soku ale hrozne stastny.
Vite to jen vy a manzel,jinak nikdo jiny
eme: nikam nechoď, máme radost, že se vám to holky povedlo...a na nový fotce je to úplně jasný, jsi těhotná 😀 😀 😀
vcelka:ja mam taky dlouhe cykly posledni 39DC a predposl.dokonce 44DC a myslim,ze i ovu citim,boli me dost silne v podbrisku,tak si rikam, ze zkusim ovu test az budu priste citit to same, jestli to je fakt ovu🙂...jinak se v tom zatim moc nevyznam,graf delam teprve od pulky ledna,takze zatim probehla jen ovu jedna a to se nam nepovedlo,tak jsem zvedava na dalsi.Asi zajdu do lekarny nebo neco objednam pres net.
Taky tu hodne mluvite o kontryhelovem caji,jenze ja ziju ve Francii a tady jsem ho zatim nesehnala:(
jo a kdyz jste vysadili HA jak jste na tom?ja mam silene krece a az nejaky prasek mi zabere a ulevi, no a pak se to rozjede a uz jsem v poho, trva to jen par hodin, kdyz jsem brala HA, tak jsem nikdy nic takoveho nemela,jen hodne mirnou bolest v podrisku.
leni a my otěhotníme tento cyklus jo? 😀
emer já jsem ráda že si tu s náma a my jsme takové tetky koníkovky a budeme s tebou až do konce. Jen nám nikam nechod. Ty přece nemůžeš za to že my těhotné nejsme 🙂 Holt má každý ten svůj správný čas a my na něj ještě čekáme. Jen tu hezky bud s námi 🙂
Holky dekuju moc,jen mam otazku v kterem tydnu jsem?? Na jednom webu ze 3.tyden a na druhem 4.tyden.
Poisledni MS.6.2.2010
Moc mi pomahate,ted s emi toci hlava pujdu se napit
eme:nikam neodchazej !!!!!i kdyz tehotne nejsme a radi by jsme byly a zavidime, tak ti to zavidime strasne radi!!! a hlavne VAM TO PREJEME!!!!.........teda jestli muzu mluvit i za jine 😉
včelka: jasná věc 😀 😀 😀
holky my si doma toho sexu fakt moc neužijeme 😖 😖 ...nejenže Honza jezdí domů jenom na víkendy, ale každých 14 dní tu máme i Honzovo syna z 1.manželství, ještěže tenhle víkend budu mít těsně po MS, aspoň mě to nebude tak mrzet
ilo ty si ve francii? tak to se tedy máš 🙂 no ale to je bylinka ta by se měla sehnat všude.
Jinak já taky měřila teprve jeden cyklus, a ovu testíku jsou aspon u nás dost drahé cca 35,-- kč na jeden test.
emer a tos to hned vykecala manžílkovi?
jestli vas zajima cinsky horoskop/poceti/kluk nebo holka - tak je tu:
http://www.rijen2008.estranky.cz/clanky/ruzne/h...
docela tomu i verim, kdyz jsem tam davala svagrovku a kamosky, tak to zatim vsem vyslo ;)
Ilo kdyz jsme cekala Emmy tak me vysel cinsky kalendar z emam holcicku
Ilo a kde zijes ve Francii?? Mam tam kamaradku francouzku
eme: takže bys měla být přesně jak říká paja, 4tt+3, takže jsi v 5.týdnu těhotenství
je ilo: ty jsi vybrala stránku, kterou jsem vytvářela já 😀 😀 😀
no tak podle kalendáře je jasný proč jsem to dostala, nemám nárok na holčičku, takže ted mam 2 měsíce šanci 😀
jinak emer podle mě si ve 4tt
eme: stačí když si tady v nastavení změníš kolonku snažíme se na čekáme miminko a ono ti to ukáže samo
Holky ja se budu hodne modlit aby vse bylo v poradku a porodila zdrave miminko a nezalezi mi na pohlavi.
Manza to chce vedet jako pohlavi ale ja ne,chci byt prekvapena.
Ted s ejen modlim az pujdu za 3.tydny na UTZ at tam je mimi a ma srdicko
Jinak si pujdu koupit Omega 3 je to na vyvoj mozku a hodne nam to pomuze

jo eme, pořádně ty papírky počůrej at máš jistotu 😀 takže zítra ráno zas a za pár dní znovu 😀