icon

Holky womenszonky. Jste tady?

vcelka77
3. bře 2010

Tak ahoj holky, doufám že se takhle můžeme lépe scházet. a že se nás tu sejde více, jako zlatka petulka aspol. 🙂

petul.a
12. bře 2010

Tak o Lucce s Terezkou nevím 😕 😅 Je tam Lucka, ale ta má klučinu - Vojtíška. A bydlí momentálně v Loděnicích.

vcelka77
autor
12. bře 2010

tak to bude asi jiný grupa 😀
koukala jsem do albíčka máš krásnou holčičku. tak se připoj k nám do tabulky 😉

beatta
12. bře 2010

ahoj petul vítej u nás 😀 😀 😀

paja28
12. bře 2010

Ahoj holky a vítej petulo 😉

Holky, já jsem nervozní jak sáňky v létě!!! Dneska vezmu lékárnu útokem, vykoupím všechny těhu testy a od zítra začne testovací mánie 😅 Sice bude ještě brzo, ale já už to čekání prostě dýl nevydržím 😠 ALe taky se může stát, že dorazí MS a žádné testování nebude...no uvidím 🙂

vcelka77
autor
12. bře 2010

ahojky no já jsem tě také v naší tabulce přesunula až nahoru protože si nejaktuálnější. A máš nějaké příznaky?
teda to bychom tu tento měsíc ale měli těhulek 🙂
Jinak mi už přišel ten pre-seed a ovu testíky, tak se těším až budu zase moc něco počůrat 😀

paja28
12. bře 2010

No příznaky, ani právě ne. Je to úplně jiné, než všechny příznaky, o kterých jsem tvrdila, že zaručeně byly těhu...a nebyly 😠 Ale tak tento měsíc jsem brala prvně duphaston, tak si říkám, že všechno může být ovlivněno tím.

Jinak, co jsem měla, tak ve středu mně šíleně pichalo v kříži, takové jednorázové bodavé bolesti, někdy jsem až sykla bolestí! Včera mě celý den bolelo břicho, tak už jsem se smiřovala, že MS přijde a večer kolem 7.h to přestalo. A od té doby necítím vůbec nic. Jo, jen mě teda svědí prsa, nijak zvlášť nebolí, možná trochu, ale jen zespodu 😅 Tak uvdidím no...ale kéž by se MS někde zapomněla...aspoň na 9 měsíců 😅

vcelka77
autor
12. bře 2010

no my ti to budeme moc přát 🙂
tak ale přece některé těhu nemusí mít příznaky. Kdy se chystáš testovat?

beatta
12. bře 2010

pájo samozřejmě že ti to přejeme 😉
já sem u Štěpíka neměla vůbec žádný příznaky až krom toho že ta poslední ms trvala jenom dva nebo 3 dny slabě no a to už sem byla v 8 nebo 9tt
jak píše včekla některý těhu jsou bezpříznakový
držim mocinky palečky 😉 😉 😉

beatta
12. bře 2010

holky mě dneska celej den pobolívá podbřišek 😠
to už je asi ta cestovní horečka 😀 😖

emera
12. bře 2010

Ahojky vitam novou tvar na diskuzi.

Jinak kdyz zacnu byt unavena tak me poboliva podbrisek,po jidle asi 2hodiny po jidle mi je nevolno a stridani nalad.

ach joo.

Ted jsme dorazili z Jeruzalema,byli jsme nakupovat na trzisti a mam toho plne zuby a navic vedro.

Tak se jdu natahnout.

Jinak Koviku podle me uz nemer BT,jsi tehotna a nema to cenu

Vsem taktez drzim palecky o miminko

vcelka77
autor
12. bře 2010

tak holky přeji krásný víkend. Já budu mít na návštěvě 1,5 roku sestřenici, tak se na ní moc těším. Normálně se mě děti bojí, a ona jediná kamarádí jen se mnou, tak mam z toho radost

ilo79
12. bře 2010

Ahoj holky, tak mi to trvalo, nez jsem to tu vsechno prelouskala 😀 😀 😀
Zlati: to me fakt mrzi ☹ a uz to vypadalo tak nadejne, ach jo, ale hlavu vzhuru, ono se to jednou povede! 😉

Jinak ten kontryhelovy caj (piju treti den) je moc dobrej🙂, davam si tam lzicku medu, to snad neva ne??

Jo, dneska jsem 15DC, ale ovu nikde, asi ji mam zase zpozdenou o tyden, tak doufam, ze pristi tyden prijde 🙂

zase se ozvu, jdu si slapnout na stepperu 🙂,tak za hodku jsem tu 🙂

beatta: preji hezky vylet do Prahy, urcite se povede 😉a vlakem je dobre cestovani, si muzes rano pekne schrupnout ne? 😀

ilo79
12. bře 2010

vcelko, tak to si moc moc uzij, ja mela mit na vikend synovce (4roky), ale je nemocnej ☹ ,meli jsme v planu ho vzit do bazenu a kina......

vcelka77
autor
12. bře 2010

med určitě nevadí, ten je také moc zdraví a mateří kašička je pro otěhotnění také dobrá 🙂

ilo79
12. bře 2010

taky jsem si rikala, ze mi domaci medik nemuze uskodit a je to hned chutnejsi 🙂)), ja medem sladim vse i kafe🙂

vcelka77
autor
12. bře 2010

no teda kafe bych si asi medem neosladila 😀

ilo79
12. bře 2010

sladim ho, kdyz si delam obyc rozpustne a jeste tam dam hodne mleka 😀 jak kdy 😀 😀

ilo79
12. bře 2010

preji vsem hezky vikend a snad v po jsem mrknu............. 🙂

lencza
12. bře 2010

ahoj holky

dneska nemám nějak čas sem zajít

dopoledne jsem musela jít něco nakoupit, tak jsem Týnu pořádně oblíkla, zabalila do deky a přikryla, aby nedýchala ten studenej vzduch, naštěstí celou cestu venku spinkala, takže to bylo v pohodě...dorazily jsme domů a během 15 minut začalo hustě chumelit, tak jsme to stihly jen tak tak

za chvíli přijede manža z práce, hlásil po půl 5, že vyjíždí z Prahy, tak kolem šestý by měl být doma

zlatko: no tebe bych tipovala podle BT na 100% těhotenství a ono nic, tak příště to už snad vyjde

holky jak pijete ten kontryhelovej čaj? 2x denně a do ovu nebo celej cyklus? a já ho budu mít tedy bez cukru i medu, páč med mi nechutná

vcelka77
autor
12. bře 2010

já ten čaj tedy piju jen jedenkrát denně celý cyklus

petul.a
12. bře 2010

Díky všem za milé přivítání 🙂

Pájo, já u Barunky taky neměla žádné příznaky 😉 Žádná nalitá prsa, nevolnost, nic takového. Záchodovou mísu jsem neobjímala ani jednou 😀 Akorát někdy ve druhém měsíci mě bolel podbřišek - v době, kdy by jinak přišla mrcha, bylo to roztahování dělohy. Později mi sem tam vadil nějaký ten pach, ale nic hrozného to nebylo. Vlastně jsem měla jediný klasický příznak - únavu. Ale to taky nebylo hned od začátkut. Ale co mě teda trápilo první tři měsíce dost, to byl ekzém (jsem atopik), s tím jsem si užila 😝 No prostě - neboj, příznaky mít vůůůbec nemusíš. A tobě se mrcha už zpozdila? O kolik? Já vím, že to tu určitě někde je napsané, ale ještě se tolik neorientuju.

A kdo je další adept na těhu? Informujte mě 😅

Ještě abych vysvětlila, proč jsem se přihlásila na womenzone, když se cíleně nesnažíme - kvůli kalendáři, i když BT neměřím. Líbí se mi, jak je tam přehledný a že se dají zapisovat i doplňující údaje. Jinak jsem taky přihlášená na Fertilityfriend, tam je to ještě vymakanější, ale zas to není česky, že jo 😅 Sice anglicky jakž takž mluvím, ale tady docela dost odhaduju.

Holky, ale jestli můžu přidat malou radu z dob, kdy jsem byla "tvrdá snažilka" - ty příznaky moc nesledujte. Za prvé - já neznám snad žádnou těhuli, která by je měla hned od začátku, za druhé - psychika je strašná potvora. Kolikrát já si je vsugerovala... No a vidíte, pak žádné nebyly a lupho, dvě čárky na testu 😉 Zadařilo se přesně v době, kdy jsme s manželem byli z toho všeho už celkem hotoví, navíc jsme se dověděli, že moje známá (taková pipinka, které navíc VŠECHNO v životě vychází, že je to až neskutečné) je po asi dvou měsících snažení těhotná, moc jsem to neunesla (ale přála jsem jí to, každému přeju zdravé děťátko 🙂), manžel mě tenkrát čapnul za ruku a povídá: "A jdem na pivo" 😀... no a pak jsme se rozhodli se na to tak nějak zvysoka vys.at, přestali jsme i počítat plodné dny... navíc já měla jít na tu operaci, tak už jsme ani tak nějak nepočítali, že by to mohlo vyjít před ní... no, a hele, dneska nám tu skotačí téměř dvouletá Babu 🙂 A každý den nás něčím dostává - dneska například v čekárně u doktorky najednou začala: "Á bé sé dé koškáááá šedééééééé" /á bé cé dé, kočka přede) 😀 A to měla, prosím pěkně, horečku přes 39 😝 (zuby zatrolený 😠).

lencza
13. bře 2010

dobré ráno všem

tak já už jsem vzhůru od 6, proč ta moje holka nemůže o víkendu vstávat jako v týdnu? to vstáváme kolem půl 8

petulko: tak přesně takhle to bylo i se mnou, když jsem byla jak ty říkáš "tvrdá snažilka" , taky jsem si vsugerovávala příznaky, testovala ještě před příchodem MS, samozřejmě s negativním výsledkem, manža mi taktně naznačil, že už z toho začínám blbnout a jestli by nebylo lepší na to nemyslet a nesnažit se podle programu...no a pak otěhotněla švagrová, měla jsem radost, že se jim to povedlo, protože ona byla předtím na operaci s děložním čípkem,ale stejně tam ten červíček hlodal, proč oni jo a my ne, no a pak za měsíc otěhotněla manžovo bejvalkama a Honza se mi to bál i říct 😉 no a pak jsme se s mojí dr. rozhodli, že to začneme řešit, když se nám skoro rok nedaří, Honza šel na spemio, já měla jít po skončení dalšího cyklu na vyšetření a k tomu už nedošlo, na konci cyklu jsem zjistila, že jsem těhule......a koškááá šedéééé nemá chybu 😀 😀 😀

beatta
13. bře 2010

zdravim ženy tak sme dneska před 23.hodinou přijeli domů 🙂
unavená sem jak pes a k tomu mám ještě nateklý kotníky 😠 ☹
jinak výlet byl super 😉 😉

kovik
14. bře 2010

beat - tak odpočívej 😀 😀 😀 😀
Len - tak ten můj prcek vstava před sedmou je jak hodinky. A to vstaval v 9 - 10 hod. No ale už jsem si zvykla. Jen večer pořád chodí tak do 22.00 spat. No ale teď se ho pokusým naučit dřív. Teď když tu nebude manža ☹ ☹ ☹ tak to půjde, všechno zhasnu a pak mužu odejít k mamče na telku. Ono totiž mame vše v jednom, obyvak ložnice, pokoj. Tak to prostě nejde aby šel dřív spát a usne až sám unavou. Ale od těch 9 ho nutíme aby už byl zalezlej v postely.

emera
14. bře 2010

Dobre ranko,jak se mate??

Koviku mas nevolnosti?? Mam nevo9lnost pred jidlem,se najim a za hodinu znova nevolnost.
Uz se nemuzu dockat UTZ,je to dlouhe cekani.

Jinak nic noveho,Emmy ve skolce,za chvilku ma prazdniny.

emera
14. bře 2010

Jinak viotam petulu a mas pravdu,kdyz sjem na snazeni hodne myslela tak to neslo az jak jsme s manzelem zacli planovat rande a doskoteku a hlidani pro Emmy a romanticke lazne na vikend,ja prestala merit bazalku,proste jsem to vypustila z hlavy a je to.

Uff me je zle

kovik
14. bře 2010

nick--------/ věk /snažení /-------DC--------poslední------------počet / graf
---------------------/----od---/---------------------cyklus--------------dětí------/

paja28......29.....07/09../.....31DC------(30dni)..........----------------...............................................................
vcelka.......23.....01/10../......8DC------45dní--26 dní..----------------.http://www.fertilityfriend.com...
lencza.......31....12/09../.......7DC------(49dn)...........----1D--------.http://www.fertilityfriend.com/h...
zlatarx.......32....12/09../.......3DC------(43dní)..........----1CH-------..............................................................
pipacek.....28.............../.......................................------2--------...............................................................
jelly..........31.....09/09../.......................................----------------..............................................................
petulka......................../.......................................----------------...............................................................
ilo79.........30....01/10.../.......................................----------------.....................vysazení HA 02/09................
zlatarx.......32....12/09../........................................---1CH-------...............................................................
deefee......20............../........................................----------------..............................................................

nick---------/ věk /snažení /----našla //------------TT----pohlaví---------------/ počet / TP
----------------------/---od----/----------------------------------------------------------/ dětí /--------------------------------------------

beatka......25.............../..........................24----chlapeček...............1CH............10.7.2010.......................
lucie222....30.............../..........................20----dvojčátka.......................................................................
kovik........24.....05/09../..6.3.10.DC43.......--------------------................1CH..................................................
emera.......25....09/09../..9.3.10.DC32.......--------------------.................1D...................................................

kovik
14. bře 2010

tak tapetování a změny 😀 😀 😀 😀

Em no nevolnosti?, vyloženě nezvracím. Ale natahuje mě, ale zatím jsem to rozdejchala a po ránu mě nebejvá dobře, ale to musím něco slupnou. Ale hlavně mě všechno smrdí, tak jako u maleho 😀, lidi, jidla .............
občas mě píchne v podbříšku, když vstávam třeba ze židle. Jinak nic hroznýho. Jo a mám navali, ale to se mi stalo zatím jenom ve frontách a ještě mě pořád trápý, jakože ta zácpa, Jen nevím jestli to opravdu je, jelikož chodím na WC pravidelně.

a taky jsem přestala měřit

emera
14. bře 2010

Koviku to je dobre ze uz nemeris,stejne uz to nema cenu.

Ja take nezvracim,jen zaludek na vode pred i po jidle,prsa obcas zaboli a podbrisek me poboliva k veceru kdy uz jsem unavena.

Jinak pekna tabulka,se povedla moc.

emera
14. bře 2010

Kovi kdy jdes na UTZ???

Strana