icon

Holky womenszonky. Jste tady?

vcelka77
3. bře 2010

Tak ahoj holky, doufám že se takhle můžeme lépe scházet. a že se nás tu sejde více, jako zlatka petulka aspol. 🙂

lencza
15. bře 2010

eme: no vidíš a u nás se má zas tenhle víkend oteplit až na 18 st. 😀 , a my se taky těšíme

emera
15. bře 2010

Lenczo,tadys e tesime na ochlazeni,tohle neni normalni zima,normalne tu teploty jsou nizke a furt prsi a ten to rok to tak neni,veskera zima v Evrope a Americe a tady houbelec,tak jsme radi za kazde ochlazeni

kovik
15. bře 2010

nick--------/ věk /snažení /-------DC--------poslední------------počet / graf
---------------------/----od---/---------------------cyklus--------------dětí------/

paja28......29.....07/09../.....32DC------(30dni)..........----------------...............................................................
vcelka.......23.....01/10../......9DC------45dní--26 dní..----------------.http://www.fertilityfriend.com...
lencza.......31....12/09../.......8DC------(49dn)...........----1D--------.http://www.fertilityfriend.com/h...
zlatarx.......32....12/09../.......4DC------(43dní)..........----1CH-------..............................................................
pipacek.....28.............../.......................................------2--------...............................................................
jelly..........31.....09/09../.......................................----------------..............................................................
petulka......................../.......................................----------------...............................................................
ilo79.........30....01/10.../.......................................----------------.....................vysazení HA 02/09................
zlatarx.......32....12/09../........................................---1CH-------...............................................................
deefee......20............../........................................----------------..............................................................

nick---------/ věk /snažení /----našla //------------TT----pohlaví---------------/ počet / TP
----------------------/---od----/----------------------------------------------------------/ dětí /--------------------------------------------

beatka......25.............../..........................24----chlapeček...............1CH............10.7.2010.......................
lucie222....30.............../..........................20----dvojčátka.......................................................................
kovik........24.....05/09../..6.3.10.DC43.......--------------------................1CH..................................................
emera.......25....09/09../..9.3.10.DC32.......--------------------.................1D...................................................

kovik
15. bře 2010

Dobré ranko, za chvilku budu volat na výsledky, tak snad je vše OK. Jinak tady je děsná chumelenice. to jsem teda zvědava jak se oteplí.
Em - tak i u vás je to tam poházene co?

beatta
15. bře 2010

kovik tak jak dopadly výsledky?
určo dobře co? 😀 😉

emera
15. bře 2010

Koviku jak dopadli vysledky???

Ja usla jak mimino na 2hodiny,proste sjem usla.

JInak moje vysledky,mela jsme tu posledni test a carka sili,takze Hcg stoupa,hodim fotecku

Chtela sjem si byt jista u techto 2testu, u kterych jsme testovala 32DC.

vcelka77
autor
15. bře 2010

ahojky, emer krásně ti to sílí. tak to je jasné. 🙂
no a koviku, kde jsou dobré zprávy?

emera
15. bře 2010

Vcelko dekuju,ted uz vim ze to je jiste a uz se tesim na UTZ,jim vitaminy a budu se starat.

A ted Koviku kde jsi??

Jak ty se mas??

vcelka77
autor
15. bře 2010

kovik se nám někam ztratila. No ten víkend byl strašně rychlý, jsem si nějak nestihla odpočinout 😀
a taky mě zajímá paja. je už 32 DC
tak holky kde ste?
pak nám emer musíš poslat fotky z ultrazvuku. Jestli se nemýlím tak jdeš 26.3. Pamatuji sit o protože já jdu také 😀

beatta
15. bře 2010

já sem tú 😀 😀 😀

emera
15. bře 2010

Jsem tu zpet ano 26.3. jdu na UTZ a uz se nemuzu dockat,snad bude vs ev poradku.
Je to na moje narozky

paja28
15. bře 2010

Já jsem taky tu 😀

Včelko, ještě pro tebe nemám žádné zprávy...teda jednu jo, MS zatím nedorazil a vypadá to, že nedorazí. Aspoň žádné tradiční příznkay necítím, tak doufám, že se to nezmění 😠 Je taky ale fakt, že včera se objevilo malé zašpinění, nebo zašpinění, to se tak asi ani nazvat nedá...byl to takovy výtok žlutorůžový, tak nevím 😢
A jinak mě teda šíleně pálí prsa!!!! 😅

paja28
15. bře 2010

A zatím jsem teda netestovala, po minulém zklamání z 6 pozitivních testů nemám ani nějak chuť, se asi bojím, aby to zas nedopadlo jinak, než bych chtěla ☹

Do toho všeho jsem jakási nachlazená, takže taková chodící ospalá mrtvolka 😒

vcelka77
autor
15. bře 2010

ahojky, tak to je fajn že zatím mrška nedorazila a snad ani nedorazí. 🙂
beatko jak bylo na výletě?
a pajo, kdy by si tak chtěla testovat?
teda tady budou samé těhulky 🙂

emera
15. bře 2010

Pajo Drzim ti palecky at to je miminko.

tedkom jim tak s epridam pozdeji

beatta
15. bře 2010

ale jo včelko dobrej byl výlet 😉
tatík si koupil knížku o numismatice a dom sme si koupili dva kousky sachra
a ve Fatamorganě to bylo suprový až na to že se mi z té vysoké vlhkosti dělalo blbě
a zadek mě bolel z vlaku a k tomu nateklý kotníky 😀
jinak paráda

paja28
15. bře 2010

No zkusím asi odpoledne, jak dojdu z práce. A pak ráno...a když by na mě náhodou něco vykouklo, tak musím rychle pádit k dr., bo mně musí napsat nějaké léky k udržení těhu, vzhledem k předchozímu potratu... 😖

vcelka77
autor
15. bře 2010

pajo aho, tak já myslela že napíšeš tak za týden 😀
ale jo jen si testni, budeš mít jistotu a jak píšeš může ti pomoci doktor s udržením. Nic se nemá podcenit. Tak dej pak vědět jak si dopadla. Budu ti držet palečky 🙂
beatko tak to je fajn že se ti líbilo i přes takové problémy 😀

beatta
15. bře 2010

držím palečky i na nohách pájo aby to vyšlo 😉 🙂

emera
15. bře 2010

Pajo co se stalo ze po pozitivnich testech to nevyslo??
Jestli nechces neodpovidej

emera
15. bře 2010

Pajo mam tuseni ze tehotna jsi a jak docitam ze musis brat neco na udrzeni tehu tak potom k Dr.

Moc drzim palce.

Ale i Vam ostatnim.

Muzu se Vam s necim sverit??

beatta
15. bře 2010

em sem s tím 😀

vcelka77
autor
15. bře 2010

jen se svěř 😉

emera
15. bře 2010

Mam trochu strach,po tom co jsem prozili u druheho tehu mam strach at je vse v poradku a narodi se zdrave mimi.

Ted si moc preji aby tam bylo srdicko,proste je to vytouzene dalsi miminko.

vcelka77
autor
15. bře 2010

neboj se ničeho, uvidíš že příští týden v pátek budeš skákat radostí, protože vše dobře dopadne. I srdíčko bude krásně vidět. Všechno bude jak má být

emera
15. bře 2010

Dekuju Vcelko,jen mi Drzte palce v ten den kdy tam budu

paja28
15. bře 2010

Em, minulý měsíc jsem začala testovat 28.DC, MS ale mívám 30.DC, takže vlastně jsem testovala ještě před zmeškanou MS. A testy byly pozitivní, slabounce...a pak jsem dostala MS, trvala jen 3 dny, byla strašně slabá, a testy jsem měla pozitivní ještě 2 dny po skončení MS...no a pak čárka zmizela. Dr. říkala, že je možné, že jsem těhu byla, ale že to odešlo. A vzhledem k tomu, že jsem už jednou v 9.tt potratila, tak si mně chce pořádně ohlídat. A proto jsem i teď od ovulky brala ten duphaston, je to na růst děložní sliznice a funkci žlutého tělíska, které myslím z počátku slouží jako placenta (snad teď nekecaám, ale mám takový pocit, že mně to tak dr. říkala) 🙂

paja28
15. bře 2010

Em...ničeho se neboj!!!! teď už bude všechno dobré, uvidíš. Myslím, že jsme si obě to špatné už vybraly, takže nás teď bude čekat jenom to krásné!!!! 😀

emera
15. bře 2010

Pajo mas pravdu a radsi zajdi za Dr. at si te ohlida a udrzi tehu. Drzim palusky a kdy testnes??

emera
15. bře 2010

Pajo vybrali sjme si to spatne ted uz jen aby vse vyslo a klaplo jak ma a za chvili miminko v naruci

Za chvili nakouknu,jdu dat spat dite.

Mam starost o Kovika

Strana