icon

Hraniční porucha osobnosti. Máte tuto diagnózu?

tea80
18. pro 2008

Máte někdo tuto diagnózu?

ria80
•
18. pro 2008

Naštěstí ne,ale taky bych se ráda něco dozvěděla.
jinak http://sestrylf3.unas.cz/poruchy.html

rosina
•
18. pro 2008

nemam, ale znam spoustu lidi, co ji maji. Kdybys chtela info, tak mi pisni do IP

ria80
•
18. pro 2008

Rosina,mě taky prosím.
To je tolik lidí?To je šílený. 😲

dygab
•
18. pro 2008

Proč se ptáte?

dygab
•
18. pro 2008

Co potřebujete vědět?

ria80
•
18. pro 2008

Zajímá mě to.

dygab
•
18. pro 2008

A co přesně? Klidně napiš do IP🙂

elitera
•
19. pro 2008

Tea, to ti diagnostikovali? ☹ Ale neeeeeee ☹

tea80
autor
•
19. pro 2008

ano, to mi diagnostikovali, prý je to na roky léčby, je mi čím dál tím hůře, ale když si čtu na internetu příznaky, tak se v tom nemůžu vůbec najít, sebepoškozování, myšlení na sebevraždu, atd., to já teda vůbec nemám 😒

rosina
•
19. pro 2008

tea: no zalezi na tom, jakyho mas terapeuta 🙂 ta hranicni porucha se casto zamerne nediagnostikuje a radej se s tim clovekem pracuje bez te "nalepky", jelikoz ve vetsine pripadu nejde o nic strasnyho... A vetsina "hraničářek" jsou velmi krásné a přitažlivé ženy 🙂))

tea80
autor
•
19. pro 2008

no byla jsem v nemocnici na Františku, jsou to lidi, kteří spolupracují a píší knihy o všech úzkostných poruchách s Dr. Praškem, který se tím jako jeden z mála opravdu zabývá....

elitera
•
19. pro 2008

Tea, čeká tě na sobě hodně práce. Držím palce!

hupcza
•
19. pro 2008

ahoj
zkus si přešíst knížku hora hoře
autora bohužel nevím
je to sice beletrie ...ale není to špatné, mimo jiné je tam o téhle problematice

tea80
autor
•
19. pro 2008

Elitera, díky, ale obávám se, že nevím jak si sama pomoci.

Hupcza, díky za tip, ty to máš taky?

tea80
autor
•
19. pro 2008

Hupcza, ty jsi tu knihu četla? O čem to je?

rosina
•
19. pro 2008

todle jeste vypada seriozne: http://www.hoschl.cz/?text=2400&lang=cz

tea80
autor
•
20. pro 2008

Rosina, díky za odkazy, velice zajímavé, ale myslím, že HPO fakt nemám. Vůbec to na mě nesedí

morganis12
•
9. pro 2018

Ahoj všem,
vkládám sem vzkaz od manžela 🙂 :
Jsem student psychologie a pro svůj výzkum k diplomové práci hledám osoby a ochotné duše s diagnostikovanou hraniční poruchou osobnosti (emočně nestabilní porucha osobnosti hraničního typu 🙂 ), které navštěvují/navštěvovaly psychoterapii. Zajímám se o jejich zkušenosti s psychoterapií, na které se ptám v průběhu společného rozhovoru např. na téma motivace, očekávání, průběhu terapie či jejího přínosu. Účast je anonymní a ohodnocena částkou 200 Kč. Pokud spadáte do cílové skupiny, máte jakékoli otázky či zájem se na výzkumu podílet, neváhejte mne kontaktovat na email: david.richter01@upol.cz