icon

Hrozí mi trest za nehodu dcery na silnici?

8. bře 2025

Ahojte prosím řešila některá podobnou situaci? Dnes dcera vyběhla pod auto šli jsme s masopustnim průvodem. Naštěstí auto už brzdilo dcera je v pořádku auto bez škody a ja nepila .Je to moje chyba měla jsem ji více hlidat já to vím. Takto jsme to řekli i policii. Budou hlásit na OSPOD? A tím že jsme přiznali vinu hrozí nějaký trest?

vlasta1981
9. bře 2025

Já bych to viděla nejméně na odnětí dítěte.
Ne nic se vám dít nebude. Bohužel nehody se stávají , policie to prošetří a vydá rozhodnutí. Nekdy se může stát,jelikož předpokládám že dcera je nezletilá že bude přizván ospod . Ale nemyslím si že jste rodina co zanedbává dceru . Prostě jen dcera je nezletilá a oni se tak někdy chrání úřady . Buďte v klidu hlavně že je v pořádku a žádné zranění

autor
9. bře 2025

@vlasta1981 jsou ji 3roky. To jsem si ani nemyslela jen jestli nějaký postih nebo tak. Můžu děkovat tomu řidiči že když viděl průvod už pribrzdil na nejnižší rychlost

vlasta1981
9. bře 2025

Z toho nic dělat nebudou . Prostě tohle se stává

cilkat
9. bře 2025

Staršího mi policie hledala 2x (extremně blbej orientační smysl, stačilo, aby se třeba v obchodě mezi mě a něj dostali lidi, on mě chvilku neviděl a najednou se rozběhl a byl pryč), Mladší mi vběhl pod auto (auto zastavilo dva metry před ním, takže to nakonec nikdo další neřešil)... Ne, OSPOD nás nikdy nekontaktoval.
Hele, nikomu se nic nestalo, snad si z toho dcera aspoň odnese, že to "neběhej do silnice" neříkáš pro srandu... Drž se.