icon

Hrůza jménem emimino. Neuvěřitelné, jak se k sobě chovají

leeenilka
19. lis 2016

Zdravíčko
Tohle bude taková diskuze nediskuze. Jsem sama s prckem a nemám s kym moc probrat takové ty klepy. :D
Nejsem vášnivou uživatelkou tohoto fora. Tedy Emimino.cz. Ale občas sem tam projedu nějakou tu diskuzi a počtu si. Čím víc se v těch diskuzích hrabu, tím žasnu, jak uživatelky tohoto webu dokáží být neuvěřitelně zlé, závistivé a prostě nechutné. Dám pár příkladů co si vybavuji.
1) diskuzi založila 23 letá těhotná zakladatelka s tim, že s přítelem bydlí u jejich rodičů. A je to prý peklo. Hlavně s máminym přítelem, kterého nemá od mala ráda. Přítel prý vydělavá málo a nájem si tedy nemohou dovolit. Takže prosila o radu. (to je tak na shrnutí). Kdyby jste viděly, jak ji tam ty ženský v diskuzi roznesly? Hodně hnusně na její dotaz reagovaly, nadávaly ji a ponižovaly. Celá diskuze se potom stočila v skoro jakýsi výslech zakladatelky, která už potom chudák asi ani nevěděla, jak odpovídat.

2) tu jsem četla před malou chvilkou. V diskuzi zakladatelka prozradila, že její manžel pracuje ve firmě, kde má na smlouvě napsanou určitou částku, ale zbytek dostane bokem. Jak tam sama uvedla, je si vědoma rizik, co tento styl mzdy obnáší a také to, že se jí to dvakrát moc nelíbí. A jestli by mu na to dala banka hypo.
Můžu říci, že v co se to strhlo, byl docela masakr, Ty pindy ji vyhrožovaly kriminálkou, jejího manžela nazývali zlodějem, který stát okradl snad o sto miliard apod. Takže opět: To, na co se zakladatelka ptala, bylo odstrčeno dozadu a přišlo na řadu moralizování, ponižování a dokonce i vyhrožování.
Takhle bych mohla ve svých vzpomínkách pokračovat do aleluja. Obě zakladatelky ve svých diskuzích prosily aby to už přestalo být řešeno, ale vše bylo marné. Bylo totálně vidět, jak si ty ženský honí ega a jak jim to ponižování dělá strašně dobře. Je tohle vůbec možný? Jsme vůbec lidi? 😲 Takhle se k sobě dovedou chovat ženy, které mají děti? Je mi normálně na blití.

Strana
z2
astyna
21. lis 2016

@leeenilka

Ono občas něco vyloženě svítí - také často musím krotit mého vnitřního gramatického sadistu 😀

leeenilka
autor
21. lis 2016

@astyna já třeba chápu, když se někdovnetrefí do čárek. Doteď nevím kdy psát čarku před a a mě x mně jsem se od základky nenaučila a když to mám napsat, raději googlim.
Co ale fakt nechápu jsou, jak ty píšeš, ty svítivý chyby. Hlavně ve vyjmenovaných slovech

leeenilka
autor
21. lis 2016

@leeenilka no a už tam mám překlep :D

astyna
21. lis 2016

@leeenilka

např. zbýrka, jak nedávno na emiminu jedna paní napsala: Pořádám zbýrku pro svou ceru. To bylo hrozný 😀 problém s čárkami ve větách chápu, já měla teda výbornou češtinářku, takže poměry ve větách umím pořád, jak bičem mrská 😀

leeenilka
autor
21. lis 2016

@astyna nebo když někdo napíše mi dva.... ježiš to mám husí kůži!!!!

stastnablcha
21. lis 2016

no ja robim s ludmi hodne a tiez sa divim co ti ludia robili v skole. v kazdom pripade, oni sa nepytaju na to ci je prispevok spravny, ale co maju robit. a niektore dievcata tu vedia byt strasne krute.

ejzi
11. lis 2024

Jako nevím nevím, tady jsem taky psala několik dotazu protože jsem nevěděla co dál a doufala jsem v nějákou dobrou radu a tady mě tak zheitovali, že jsem až brečela. Takže nevím jestli je modrý koník lepší než e-mimino.

Strana
z2