Injekce na vyvolání menstruace

luccynak
9. črc 2016

Prosím o radu 24.7. odjíždím na dovolenou a měla by to tam dostat tak ráda bych odmenstrulovala ještě než odjedu.. Na gynekologii jsem ještě nikdy nebyla tak nevim jestli je vhodné abych tam poprvé přišla a hned chtěla injekci na vyvolání MS. Prosím o rady a názory. ☹ 😒

madulinka
9. črc 2016

Já si teda myslím, že jen tak nedají.. dávají při zpoždění, které není způsobené těhotenstvím, navíc, není to nic ideální pro tělo, takže jen tak kvůli dovolene, nevim, nevím. Taky to dostanu v den odletu na dovolenou a skončí mi to příletem 😅 Prostě mi to vyšlo absolutně blbě, ale jsem s tím smířená, že je to tak 😃

sara84
9. črc 2016

Daji vam tabletky na oddaleni. Ta vyvolavaci injekce muze zafungovat i za 2 tydny..

linda766
9. črc 2016

To jen tak nedají, mě jí dali až po tom co jsem to nedostala 2 měsíce, ale pokud řeknete, že jste to nedostala třeba taky dva měsíce tak Vám jí dají. A mě po injekci přišla MS do týdne.

andreaandrejka
9. črc 2016

Spis si rekni o injekci na oddaleni.

janina29k
9. črc 2016

Já jsem dostala prášky na oddálení. A fungovali spolehlivě

eimmy
9. črc 2016

pokud budeš brát antikoncepci bez přerušení menstruaci nedostaneš. znam spoustu holek co takto vyřešily nemenstruování. nemají menstruaci třeba rok. z lékařského hlediska na tom není nic špatného.

filipal
9. črc 2016

@luccynak bez navstevy gynekologa sa to neobide. Daju sa predpisat hormonalne lieky (napr. Norethisteron), ktore ti menstruaciu oddialia. Zacnes ich uzivat na 25. den cyklu - 2 denne a prestanes po navrate z dovolenky. Asi po dvoch dnoch sa dostavi ms.
Neboj sa tej prehliadky u gynekologa, su na to zvyknuti a casto byva dovod prvej navstevy, ako mas ty.

qz
10. črc 2016

Ahoj, nemam ms od 3.4., kdy to bylo naposled, prestala jsem mazat kortikoidy a prisla hormonalni boure. Posledni zhruba dva tydny jsem je dostala v nemocnici, museli, aby zavreli rany a mohli mi dat leky potlacujici imunitu.
Mam nejak resit tu ms? Ono zase telo je inteligentni a kdyz na to nema zbytecnou energii, tak proste nema, neb mi i vypadaly vlasy skoro vsechny, tak jsem sla dohola a nosim paruky.

luccynak
autor
10. črc 2016

Všem děkuji za rady. Ale nevim jak s je to s těma oddalovacíma praškama. Na jak dlouho to oddalí? O týden nebo o dva?

filipal
10. črc 2016

@luccynak oddiali ti na tak dlho, ako budes prasky brat. ked ich vysadid, po 2 dnoch dostanes ms.