icon

Jak dospět rychleji a získat více přátel?

31. říj 2023

Na svůj věk jsem moc nevyspěla, vždy jsem byla pozadu a neměla spoustu kamarádů, co dělat abych rychleji mentalně dospěla?

hani_na
31. říj 2023

Žít, on to ten život zařídí sám 😉

elfka21
31. říj 2023

Záleží, co si pod dospělostí představuješ. Já asi, že jsem finančně soběstačná, k rodičům chodím už jen na návštěvy a chovám se zodpovědně. 🤷‍♀️ Možná by se našlo víc parametrů, kdybych hledala. Ale nebrání mi to s dětmi blbnout jako malá holka. 😉

krisstina93
31. říj 2023

Kolik ti je a jak si tu dospělost představuješ? Mě je 30 a taky sem v mnoha ohledech méně vyspělá, než moje vrstevnice :D mám takové pubertacke zájmy a dospelacke věci mě vůbec nebaví :D

autor
1. lis 2023
krisstina93
1. lis 2023

A proč chceš být v 16 dospělá?

autor
2. lis 2023

@krisstina93 ne dospěla, vyspěla přiměřeně věku, abych si rozuměla s ostatními

squezy
3. lis 2023

Jed do zahraničí.

autor
3. lis 2023

@squezy velmi bych chtěla, ale teď nevím jak

ninive211
3. lis 2023

To neovlivní, to zařídí život sám...já byla nedospělá ještě v 25...

squezy
4. lis 2023

Podívej se na student agency a vyber si. Roční pobyt v zahraničí tě totálně nechá dospět 🙂

autor
4. lis 2023

@squezy já nevím jestli můžu jen tak odejít na rok ze školy do zahraničí, to není tak jednoduché, chtěla jsem jít na pár měsíců do ameriky, protože tam mám rodinu, ale nepřijímají ve škole zahraničních studentů a bojím se jít někde kde nebudu vůbec nikoho poznat

squezy
5. lis 2023

Tak si holt počkej, až vystudujes střední a do te doby makej na sve angličtině. Nevim, proc v 16 mas pocit, že musíš dospět.

autor
5. lis 2023

@squezy já v angličtině nemám problém rozumět, ale neumím mluvit, protože nemám s kým