Jak dospět rychleji a získat více přátel?
Na svůj věk jsem moc nevyspěla, vždy jsem byla pozadu a neměla spoustu kamarádů, co dělat abych rychleji mentalně dospěla?
Záleží, co si pod dospělostí představuješ. Já asi, že jsem finančně soběstačná, k rodičům chodím už jen na návštěvy a chovám se zodpovědně. 🤷♀️ Možná by se našlo víc parametrů, kdybych hledala. Ale nebrání mi to s dětmi blbnout jako malá holka. 😉
Kolik ti je a jak si tu dospělost představuješ? Mě je 30 a taky sem v mnoha ohledech méně vyspělá, než moje vrstevnice :D mám takové pubertacke zájmy a dospelacke věci mě vůbec nebaví :D
@krisstina93 16
A proč chceš být v 16 dospělá?
@krisstina93 ne dospěla, vyspěla přiměřeně věku, abych si rozuměla s ostatními
Jed do zahraničí.
@squezy velmi bych chtěla, ale teď nevím jak
To neovlivní, to zařídí život sám...já byla nedospělá ještě v 25...
Podívej se na student agency a vyber si. Roční pobyt v zahraničí tě totálně nechá dospět 🙂
@squezy já nevím jestli můžu jen tak odejít na rok ze školy do zahraničí, to není tak jednoduché, chtěla jsem jít na pár měsíců do ameriky, protože tam mám rodinu, ale nepřijímají ve škole zahraničních studentů a bojím se jít někde kde nebudu vůbec nikoho poznat
Tak si holt počkej, až vystudujes střední a do te doby makej na sve angličtině. Nevim, proc v 16 mas pocit, že musíš dospět.
@squezy já v angličtině nemám problém rozumět, ale neumím mluvit, protože nemám s kým

Žít, on to ten život zařídí sám 😉