icon

Jak dostat propisku z ekokůže? Máte tip?

marinka
10. únor 2009

Omlouvám se, jestli už tu je podobná diskuse, ale nenašla jsem.. Naše malá umělkyně vzala sedačku z ekokůže propiskou a to teda důkladně a nevím, jak ji dostat dolů. Dostala jsem rady, že na to funguje odlakovač na nehty, nebo lak na vlasy, ale ani jedno s propiskou nehne. Nemáte někdo nějaký tip?? Díky moc!

skuli
11. únor 2009

Já bych to zkusila vyčistit nějakým tekutým práškem.

ivousek
13. únor 2009

Tak to jsem řešila doma také s eko kůže máme židle v jídelně malá je pomalovala propiskou já jsem to drhla vším možným dokonce jsem koupila spec.čistič 2 dcl za 100 Kč a nešlo to ai tím, nakonec jsem to nechala tak jak to zůstalo o nechápala jsem že to časem zmizelo samo 😉 marinka -chce to hodně sedat na poškozené místo 🙂

flumina
13. únor 2009

holky dávejte si pozor na ty odlakovače, laky na vlasy, tekuté prášky a jiné. Na kůži a eko kůži patří jen výrobky, které jsou doporučené výrobcem protože tu kůži můžete sedřít! My máme sedačku z eko kůže už hodně dlouho a s propiskou zatím zkušenost nemám, v obchodě nám totiž řekli že si máme dávat velký pozor protože fixu a propisku z toho dolů nedostaneme.

nymfa
2. kvě 2013

Rozhodně to nečisti žádnými prášky, podřeš to. Zkus čistý líh. A nejdřív ho nechej chvíli působit. Určitě by to šlo technickým benzínem, ale s tím bych měl na ekokůži asi trochu strach.
http://www.reklamni.predmety.cz/zbozi/propisky-...