Jak je to s Leošem Marešem a Monikou?
Holky, tak jak je to s tím Leošem, nevíte některá ?
A oni jsou nějaký veřejný majetek? Nebo proč se o ně zajímáš? Zajímáš se stejně o svoje sousedy? Ježíš já si vždycky řeknu, že bych se taky chtěla někdy nudit tak moc jako tihle lidi, co nemají nic jiného na práci, než vrtat do života ostatních...
A oni jsou nějaký veřejný majetek? Nebo proč se o ně zajímáš? Zajímáš se stejně o svoje sousedy? Ježíš já si vždycky řeknu, že bych se taky chtěla někdy nudit tak moc jako tihle lidi, co nemají nic jiného na práci, než vrtat do života ostatních...
@sarihy tohle je celkem zbytečný a stejně to nepadne na úrodnou půdu... jasně že se lidi zajímaj, vždyť na tom stojí celej bulvární business. A nakonec to vlastně živí i ty "celebrity" (tedy některé z nich).
To pamatuju už kdysi než spáchala sebevraždu Bartošová... Babička a děda kupovali Blesk, Aha a podobné plátky, seděli u toho a lamentovali "Proč už nedají té Bartošové pokoj!?". No, právě proto, že to vy a miliony dalších lidí hltáte...
@sarihy a ty ji nikdy necetla zadnej bulvar? Treba takovy ty nadpisy ktery se narvou na seznam?
....ale baba na dne Macochy je v pohode, ze? Protoze ta nebyla celebrita. ... i odkaz sis nakopirovala 😂
miluju takovy lidi
Napiš do skupiny Modrý kurník, tam tě za to nikdo lynčovat nebude 😉
A mě by zas zajímalo, proč takový dotaz dává někdo anonymně. To se stydí za to, že ho zajímají drby? Nebo jen to zase jen dotaz, aby diskuze nestály?
A mě by zas zajímalo, proč takový dotaz dává někdo anonymně. To se stydí za to, že ho zajímají drby? Nebo jen to zase jen dotaz, aby diskuze nestály?
@betelgeuzz treeba nechce aby nekdo vedel ze tu ma profil
Taky nvm co s ním má bejt. To že tu manželku podvádí byl kec, ne?
Hmm, opravdu bych chtěla mít tvoje problémy. Ach, kdyby každý řešil sebe a svůj život, všechno by bylo krásnější a jednodušší.
Myšlenka, že na MK se najde někdo, kdo mu u jeho aktivit svítí baterkou a ochotně nějakému anonymovi podá informace z první ruky, mi přijde hodně úsměvná 🙈

A co by s nima melo byt?