icon

Jak je to s Leošem Marešem a Monikou?

27. dub 2025

Holky, tak jak je to s tím Leošem, nevíte některá ?

alexandria80
28. dub 2025

A co by s nima melo byt?

sarihy
28. dub 2025

A oni jsou nějaký veřejný majetek? Nebo proč se o ně zajímáš? Zajímáš se stejně o svoje sousedy? Ježíš já si vždycky řeknu, že bych se taky chtěla někdy nudit tak moc jako tihle lidi, co nemají nic jiného na práci, než vrtat do života ostatních...

patypresdevaty
28. dub 2025
@sarihy

A oni jsou nějaký veřejný majetek? Nebo proč se o ně zajímáš? Zajímáš se stejně o svoje sousedy? Ježíš já si vždycky řeknu, že bych se taky chtěla někdy nudit tak moc jako tihle lidi, co nemají nic jiného na práci, než vrtat do života ostatních...

@sarihy tohle je celkem zbytečný a stejně to nepadne na úrodnou půdu... jasně že se lidi zajímaj, vždyť na tom stojí celej bulvární business. A nakonec to vlastně živí i ty "celebrity" (tedy některé z nich).
To pamatuju už kdysi než spáchala sebevraždu Bartošová... Babička a děda kupovali Blesk, Aha a podobné plátky, seděli u toho a lamentovali "Proč už nedají té Bartošové pokoj!?". No, právě proto, že to vy a miliony dalších lidí hltáte...

hanka_12345
28. dub 2025
@sarihy

@sarihy a ty ji nikdy necetla zadnej bulvar? Treba takovy ty nadpisy ktery se narvou na seznam?
....ale baba na dne Macochy je v pohode, ze? Protoze ta nebyla celebrita. ... i odkaz sis nakopirovala 😂
miluju takovy lidi

adelinka89
28. dub 2025

Napiš do skupiny Modrý kurník, tam tě za to nikdo lynčovat nebude 😉

betelgeuzz
28. dub 2025

A mě by zas zajímalo, proč takový dotaz dává někdo anonymně. To se stydí za to, že ho zajímají drby? Nebo jen to zase jen dotaz, aby diskuze nestály?

hanka_12345
28. dub 2025
@betelgeuzz

A mě by zas zajímalo, proč takový dotaz dává někdo anonymně. To se stydí za to, že ho zajímají drby? Nebo jen to zase jen dotaz, aby diskuze nestály?

@betelgeuzz treeba nechce aby nekdo vedel ze tu ma profil

te_reza
28. dub 2025

Taky nvm co s ním má bejt. To že tu manželku podvádí byl kec, ne?

eliss232
28. dub 2025

Hmm, opravdu bych chtěla mít tvoje problémy. Ach, kdyby každý řešil sebe a svůj život, všechno by bylo krásnější a jednodušší.

miryp
28. dub 2025

Myšlenka, že na MK se najde někdo, kdo mu u jeho aktivit svítí baterkou a ochotně nějakému anonymovi podá informace z první ruky, mi přijde hodně úsměvná 🙈