icon

Jak jste zvládly po návratu do práce domácnost?

kordulky
10. říj 2009

Ahoj maminky chtěla bych poradit jak jste zvládly po návrátu do práce všechno okolo domácnosti ,dětí a muže.Já jsem musela nastoupit dřív do práce kvuli financím ,pracuji na tři směny už třetí měsíc a jsem naprosto vyřízená manžel už po té nehodě chodí taky do práce musel odejít na jinou směnu docela se snaží něco udělat když hlídá malou když jsem v práci ale já jak přijdu domu věnuji se malé protože se mi po ní stýská pak něco uvařím hodím do pračky pověsím a jdu spát nebo do práce mám pocit že nic nestíhám že nemám takový pořádek jak bych chtěla at se snažím to nějak uspořádat nějak to nezvládám.díky

raady
•
10. říj 2009

Kordulko, je mi to líto... zdá se mi, že je to normální v tvém případě nestíhat 😔
Bojím se, že na to žádná rada ani není... jedině snad smířit se s tím, že nebudeš mít doma pořádek takový, jako jsi měla, když si byla s malo doma.
Už i já vím, že vše nejde dělat na 100% 😉

zdenka26
•
10. říj 2009

Ahojky,já chodím do do práce od roku malého,chodím každý den krom neděle na pět hodin denně.Není to moc ale vstávám v pokaždé o půl páté a mám celkem psychycky i fyzicky náročnou práci.Já taky ze začátku nestíhala ale časem si to zorganizuješ a ještě najdeš čas i na sebe.Uvidíš že se to časem podá samo.At se Ti daří v práci 😉