Jak najít nezvěstného otce dítěte online? Rady a zkušenosti
Milé dámy, predesilam,že jestli by mě chtěla některá z vás odsoudit , rypnout si nebo mě tu pranyrovat, tak prosím, je to to poslední,z čeho bych si dělala hlavu.
Otěhotněla jsem a domělý otec mi chvíli sliboval,že mi dá vzorek k provedení testu otcovství, ale u slibu zůstalo. Malý se narodil a já se už rok snažím dohnat otce k zodpovědnosti, marně. Neznam totiž jeho příjmení a co čert nechtěl, není to Čech.
Známe se z webu a i tam jsme spolu komunikovali. Od doby, co jsem začala tlačit na pilu,se nepřihlásil. Nejspis si udělal jiný profil a kašle na mě i na malého.
Právník mi poradil ať se obrátím na státní zastupitelství a prostě ho udam, že oni mají potřebné páky a tatínka k zodpovědnosti dozenou.
Prý by pomohla i PCR,ovšem si nejsem jistá, zda se mi to celé chce vyprávět zrovna tam.
Některá z vás radu,nebo nápad? Předem moc děkuji!
@pabka Když by se do toho vložil Simír Gerchan tak to možná vyřeší, kdyby jí za odměnu mohl zdemolovat auto. 😃
@zelenaesmolda ale ja nerikam policie. Ano, podle anonymniho profilu jde dohledat konecna osoba. Navic dneska se vsude prihlasujes pres id, google ucet nebo facebook, tak ti opravdu neni slozite dohledat.
@kekita
i fb jmeno muzes mit falesne,stejne jako ucet na googlu
@zelenaesmolda ale na fb a ucet googlu mas naparovane tel. cislo a na to cislo zase spoustu ostatnich veci...
@kekita
a kdyz mas normalne simkartu na kredit kterou koupis v trafice tak co?
@zelenaesmolda i tu simkartu musis z neceho dobit-nejcasteji je to pres ucet. Ano, muzes jit do trafiky a tam si koupit kredit za hotove, ale to uz je extrem. Tady se bavime o seznamce-ne o nekom, kdo se chysta vykrast banku, aby musel pouzivat jednorazovy telefon bez polovych sluzeb 😉
@kekita
taky se ale bavime o nekom kdo si udela dite a pak se zdejchne.Takovy clovek vi moc dobre co dela a jak se nenechat dohledat.
A stojí ti to za to?? Nevím, co si od toho slibuješ, ale k zodpovědnosti ho nedonutí nikdo, když nebude chtít... A peníze z toho taky nečekej. Sesbírala bych zbytky hrdosti, vzala zodpovědnost do svých rukou a nedělala ze sebe ještě větší trubku....
@kekita i kdyby to tak bylo, tak si myslíš, že jako slečna nakráčí do banky a tam ji sdělí podrobnosti k účtu plátce, poté, co jim ona povypráví tenhle přitažený příběh?? Úsměvná představa🙂
@zelenaesmolda to jako myslis vazne? Tady se bavime o nekom, kdo neodpovida na zpravy a dela mrtveho brouka - prece to urcite nebylo dopredu planovane, ze ji udela dite a zmizi, ne? To me prijde trochu pristrizene za vlasy ze budu planovat, ze nekomu udelam na tajnacku dite a podle toho se budu chovat.
@zuzineckah ale ja jsem tohle nikde nepsala-ja jsem psala, ze nic na internetu neni anonymni, i kdyz by se clovek sebevic snazil. A taky jsem psala ze to tezko bude policie resit.
A ano, takove vyhledani osob jde zaplatit.
@kekita tak jasně, soukromé očko to má za par dni sfouknuté. Ale nemyslim, ze by zakladatelka šla zrovna touhle finančně nákladnou cestou.
@kekita
Za vlasy to mozna pritazene je ale stava se to.

Jako vážně by v této situaci šel někdo na policii?? To musí být vtip, ne? Kromě totální ostudy (dobrý den, vyspala jsem se s Frantou, nevím jak se dal jmenuje ani kde bydlí, ale udělal mi dítě, najdete mi ho?) tak snad si nemůže nikdo myslet, ze ho policie půjde hledat…? Proč by to jako dělala??? Kyberpolicie, no to mě malem položilo, nechtělo by to rovnou FBI???