icon

Jak poprvé použít při menstruaci tampón?

hankovanaty
2. bře 2019

Ahoj, dnes jsem to dostala je mi 16 a zrovna dnes se mi to úplně nehodí, má přijít na návštěvu můj kamarád a budeme se dívat na filmy, nejspíš tady bude i spát a já nevím jak mu to mám říct nebo jestli mu to vůbec říkat mám, nejradši bych si vzala tampon byla bych více v klidu ale nikdy jsem ho ještě nepoužila a bojím se...prosim o rychlou pomoc rady, typy...dekuju.

sudylichozrout
2. bře 2019

@hankovanaty ahoj, tak kde zacit... Tampon ti rozhodne neublizi, kup si Tampax mini, ty maji i aplikator pro snadnejsi zavadeni a jsou vhodne pro mlade divky. Co se tyce toho kamarada, tak pokud je to jen kamarad, nemusis mit o svou menstruaci zadnou starost, protoze je to jen kamarad, ze. Pokud je to nejaky tvuj objev a chcete se spolu vyspat, tak existuje mnoho jinych praktik, jak to vyresit k oboustranne spokojenosti. Hlavne ale nedelej nic, co by ti nebylo prijemne. Pokud se za tampon stydis (neni duvod), nech si kalhotky a jen se mazlete. Nemusite do toho v sestnacti busit jak kralici 🙂 Alespon si vyzkousis, jestli mu jde o postel, nebo jestli mu jde o tebe.

hankovanaty
autor
2. bře 2019

@sudylichozrout děkuju moc, já rozhodně v nemám tedy v plánu mít s ním hned sex nejsem taková, ano je to můj spíše více než kamarád ale nic takového v plánu zatím nemám, jde spíš o to že u nás doma nemám žádné soukromí a nevím jak to mám udělat s tím tamponem.

sudylichozrout
2. bře 2019

@hankovanaty no, tampon si nandas na wc a tam ho take budes vymenovat. Nech si kalhoty, nebo kalhotky a on nic nepozna. A i kdyby, jen idiot by se ti za to smal, neboj 🙂

lachtanice86
2. bře 2019

Vždyť si tampon zavadis na wc, tam snad soukromí máš ne?

hankovanaty
autor
2. bře 2019

@sudylichozrout dobře děkuju, držte palce

hankovanaty
autor
2. bře 2019

@lachtanice86 no právě že ani tam ne, není tam zámek a můj mladší brácha mi tam pořád otevírá, můj táta ani nezaklepe a je to prostě nepříjemné mám s tím problém už delší dobu.

sudylichozrout
2. bře 2019

@hankovanaty poveste si na kliku cedulku. A proste ji otacejte podle toho, zda je volno ci obsazeno. Je to jednoduche 🙂

hankovanaty
autor
2. bře 2019
janablizka
3. bře 2019

Tak jak se tu píše zaved si tampon a bud v klidu.S rodinou si musíš vyřešit at každý kdo chce vstoupit na toaletu nejprve zaklepe to je snad normální pokud nemátezámek.

hankovanaty
autor
5. bře 2019

@janablizka jo, děkuji