Jak řešit konflikty s řidičem a spolucestujícími v MHD?
Čauko holky,
Včera jsem se rozhodla, že pojedu s dětmi (i s kočárkem) na nákupy ALE..
čekali jsme na autobus MHD a autobus přijel.
Tak jsme nastoupili a bylo vše v pohodě až do chvíle, co přijel na další zastávku a tam vznikli hádky. Proč? Protože jsem měla vystupovat až za čtvrt hodiny a řidič MHD na mě že jsi mám vystoupit. 😡 Kvůli jedné nafoukaný ženský, prý by se nevešla s kočárem. A přišel řidič MHD a on (na mě) tak si paní vystupte, že se tam paní nevejde s kočárkem a stejně měla jet jen jedu zastávku a já čtvrt hoďky. A Já na toho řidiče, že jsem tu byla první a že jedu dál než ona a on že pro dva kočáry autobus není. Přitom kecá autobus je i pro dva kočáry vždy to bylo bez problému a teď? Nastoupí nějaká nabručená pipina a myslí co bůh ví co a ještě se schylovalo že ta paní zavolá policii kvůli tomu. Dopadlo to tak že nakonec jsem dojela tam kam jsem potřebovala.
Není zakladatelka ta s tím bolavym kotnikem a vsugerovanou trombózou?
@nikis97 taky mi to přijde pritazene za vlasy... ale je fakt, že od té doby, co byl ten incident, jak se paní s kočárkem pohadala s řidičem, se to víc řeší... a já teda docela trhu, jestli nás řidič vezme, protože většinou jedeme 2-3 kočárky a většinou jedu dal a čekat dalších 15 minut na autobus s nervnim dítětem se mi fakt nechce. A dřív to řidiči skoro neřešili, teď se každý kouká, jestli tam je místo...
Ale jinak...nevím, kde se měl příběh odehrávat, ale třeba se v Praze doprovod dítěte do 3 let (=obvykle kocarkoveho) neplatí. Nesedela mi tam ta jízdenka🙂
Tak to je divné, když už tam jste proč by jste měla vystupovat vy? Mě taky neprijmul s kočárkem, protože už tam jeden měl což chápu no tak počkám na další,za chvilku jel stejně další a taky bych se nenechala

@exbordelar Hlavně jak tu všechny přitakávají, že je to nehoráznost a nikdo se ani nezeptal, jak to řidič zdůvodnil 🤣 Je to pěkná blbost…