Jak říkáte Antoniím?
Ahoj holky, líbí se mi jméno Antonie. Ale nevím, jak bychom jí říkali
Kamarádi Antonii mají, je to krásný jméno. A říkají jí Tony, Toni, Toninko, Tonynko, Tondo, Tondule, Toničko....je toho spoustu 😉
to je krásný jméno, my máme Toničku naši fenečku milovanou 🙂 jinak se jmenuje Tonya ale říkáme jí taky Tondo, Tony Tondulo 🙂
Toni, Toninko, Tončo 😉 A neboj, až budeš mít mimčo u sebe vymyslíš tolik zdrobnělin, to půjde samo 😵
ono az ji uvidite tak vas napadne takovych tvaru o kterych se vam ani nezdalo 😉 😉 😉 . my mame Saru a ani to moc nezdrobnuju, mazlive ji rikam Nuný 😀 😀 😀 takze uplne mimo misu 😅 😀 😀 😀 .jinak Antonin/Antonie jsou nadherny jmena 😉 😉 😉
My máme v rodině - Antónia...slovenka...celá rodina jí říká Tonka. Tak třeba Tonko se mi líbí víc, než Tončo. Ale jinak Toni, Toninko, Tonynko, Toničko, Tony...to jsou pěkný varianty🙂
Ahoj já sama jsme Antonie a musím říct, že je to fajn jméno 🙂 Jen v pubertě bylo pár zádrhelů :D
Říkají mi Toni, Tonča, Tonička,Tonka, Antonka, Antonie..
V práci jsme měli Antonii, mimochodem moc krásné jméno, a sama si říkala Toňa.
Toničko, Tončo, Toni, Áťo, Tonči, Toňulko, krásné jméno, mám ráda "tvárná jména".
Mame doma Antonii. Jmeno dostala po tatinkovi.
Ve Skolce ji rikali Tóňa, Babicky oslovuji Tonča a my doma: Any, Anka, Anynka 💕💞

Tony 😉