Jak se obléci na filmový festival Karlovy Vary?
Holky, prosim, jak jit oblecena na Kviff? Na filmy a pak proste celkove jak se tam chodi? A jak to tam vlastne cele chodi? Jdeme s pritelem. Mame 3 filmy a vubec nevim co na sebe 😄
Dress code je predepsany pouze pro vylozene pozvane hosty primo na danou prilezitost. Obycejni smrtelnici muzou jit na festival, v cem chteji. Samozrejme ne jako smradlavy trhan, ale tak normalne - pekne kratasy, tilko, tricko... proste jako kdybych sla do prace treba.
@exbordelar joo super, dekuju mooc, kazdy mi totoz rikal oooo to budete uplne vymodeni🤣
@renatkaa1996 vůbec není potřeba. Stačí úplně normálně. Nic zvláštního tam ani není... Tedy když nejsi rádoby celebrita a nepotřebuješ se vyfotit na červeném koberci. I na ty všechny "top" párty jsem chodila vždy tak nějak normálně, koktejlky a hotovo. A nikdy jsem na za "špatnou" nebyla. Celkově je KVIFF přifouklá bublina.
@blondynka400 haha, to fskt nejsem😂ale saty si aspon na nejakou spesl veceri vezmu🤣 na filmy to teda hrotit nebudu 🤦🏼♀️😂

@renatkaa1996 ja tam byla, ale je to uz snad 20 let. Normalne, rifle a triko, kratasy,saty lezerni proste normec nic extra