icon

Jak se rozhodnout při změně délky vlasů?

30. srp 2023

je mi 15 let a mam vlasy do půl zadku. konce mám už dost zničené, takže se chci dát ostříhat. ale přemýšlím, jestli jen nějaké 2-3cm, co jsou zničené, nebo to zkrátit radikálně o polovinu? nevím se rozhodnout, teď sním, jaký je to pocit mít kratší vlasy, ale když si je ostříhám, jak se znám, tak mi po prvním dni budou chybět. co byste dělali? na jedné straně chci změnu, ale na druhé je miluji

Strana
z2
upuska
4. zář 2023

Krásný vlasy..ja bych je střihla max o 20cm ..vliv na kvalitu můžou mít i hormonální změny, pitny režim ..a úprava? Foukáš je po umytí nebo nechavas uschnout? Používáš kondicionér?

autor
4. zář 2023

Po umyti je nechavam uschnout a pouzivam kondicioner

levandule_k
5. zář 2023

Zaleží i na značce šampónu, kondicionéru. Já mám vlnité vlasy, tedy hodně suché a kromě kondicionéru/masky používám i bezoplachovou péči.

autor
15. zář 2023

Tak jsem tady zas, dnes jsem byla u kadeřničky a nechala jsem si nakonec zkratit vlasy a zarovnat do postupně, zatím jsem spokojená, vlasy jsou zdravější a lehčí, myslím, že to potřebovali, jestli to budu litovat o týden, netuším, ale vyzkoušela jsem a zjistila jsem, že i kratší vlasy jsou super, hodím vám sem foto

autor
Autor odpověď smazal
upuska
18. zář 2023

Ukaž fotku, prosím 😊 a je dobře,ze jsi spokojena

autor
Autor odpověď smazal
Strana
z2